Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
Krister Holm Krister Holm skrev den 3 juni, 2020 den 13:34:
Jesper –> Vi i Oxarna kommer att arrangera en insamling för Pelle Hedlund, mer info kommer under nästa vecka skulle jag tro.

Marcus –> Om det är så vet jag faktiskt inte, men skulle inte tro det. Vet att Boisspelare haft kontrakt med längre tid kvar och ändå har allsvenska klubbar förhandlat med dom.

Tobbe –> Ja visst har Calle med tanke på den stora generationsväxlingen gjort ett kanonjobb.Laget är i nuläget hela 3½ år yngre i snitt, men också 3 kg lättare. Kommer att bli ett mer tempostarkt lag och det tror jag öppnar upp för ett spel som passar Appelgrens sätt att spela bättre egentligen. Han vill ha mer fart och intensitet och det kommer han definitivt att få. Sedan kommer vi kanske väga lite lätt, men Appelgren hävdar iaf att det inte kommer att bli något problem. Får vi in en stark center/ytter till, typ Dogge (som jag fortfarande inte gett upp hoppet om) så kommer vi definitivt att vara i den absoluta toppen av ettanlag. Tranås, Nybro och Borlänge är de enda lagen som kan konkurrera.
Slå på/av detta i metarutan.
Dela på facebook
Dela på twitter