Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
Krister Holm Krister Holm skrev den 14 oktober, 2019 den 13:27:
Jag tror på ett jämnare och hetare derby ikväll än på många år. Skövde är ett klart bättre lag i år och framför allt har man spelskickligare backar som gör att Bois inte kommer kunna checka fast Skövde och få långa anfall på samma sätt som man gjort tidigare år. De har också två helt ok offensiva kedjor i Planeby-Thegel-Nyman och Santesson-Ström-Henriksson och två hårt jobbande kedjor så de har ett rätt välkomponerat lag. Lägger man till att Viktor Andersson är en kompetent målvakt så förstår man att det inte blir en enkel match för Bois.
För Bois del så vill det till att alla spelare verkligen är på plats och gör allt för att vinna. Jag vill se en förstakedja där Dogge fortsätter leverera och Thörnqvist som åker genom sarger när han smäller på. Norlöv måste också tagga till mer än han visat hittills. Andrakedjan räknar jag med kommer vara tungan på vågen, och tredjekedjan måste "döda" Thegelkedjan. Fjärde ska nöja sig med att spela 0-0, frågan är om Erik Olsson återfinns där?
Backarna måste vara snabba ner till pucken, inga 90%-åkningar utan full fart och sedan snabba pass så inte Skövde får press. Sandberg måste vara lika bra som han kan vara som bäst.
Avgörande kan mycket väl special teams bli. Där håller Bois överlägsen klass, därför får vi hoppas på mycket utvisningar i afton.
Slå på/av detta i metarutan.
Dela på facebook
Dela på twitter

Pantrunda

På måndag är det dags […]

Tack!

Stort tack till alla pantsamlare […]