Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
Krister Holm Krister Holm skrev den 9 september, 2021 den 15:28
Förstakedjan var inte alls lika dominant, sedan vet jag inte om allt var Rintamäkis fel, de såg lite segare ut i benen allihop efter träningslägret.

Vad gäller centerbytet: Tycker nog att det i alla fall inte blev sämre, snarare något bättre.

Kollade om matchen och Bois spelar ett ruggigt tight och bra försvarsspel. Dalen har inte ett enda öppet läge egentligen på hela matchen. Sedan har de andra typer av målchanser, skott med skymning eller pass som kunde gått fram till farliga lägen, men de var lätträknade, Bois höll dom hela tiden utanför sig vilket gjorde att Isak kunde fokusera på skotten. Och han gjorde det bra. Förstamålet är otagbart i krysset, andramålet ett riktigt skitmål.

Fick också en fråga om tekningsstatistiken i matchen, så den passade jag också på att räkna. Så här såg den ut period för period:
Alanne 1-5,2-2,1-3 totalt 4-10
Kedbrant 1-5,4-1,2-3 totalt 7-9
Hansson 5-2,2-4,3-0 totalt 10-7
Lundin 3-0,2-0,0-4 totalt 5-4
Larsson tog ett tek i 3 mot 5 och förlorade den.

Total tekningsstatistik: Dalen-Bois 31-26

Att Alanne förlorade så många tekningar kan ju också vara en förklaring till att första inte fick samma tryck. Norberg vann ju allt kändes det som och då kunde de börja med pucken, nu fick de jaga den istället.
... Slå på/av denna metaruta.

Dela på facebook
Dela på twitter

Pantrunda

På måndag är det dags […]

Tävlingen är avslutad och de lyckliga vinnarna är:

Supporterklubben har under ett par veckor haft en egeninsamling till supporterspelaren i form av entävling/utlottning där varje hundralapp har varit en lott. Ni skänkte sammanlagt 8000 kr och tillsammans med oss i Oxarna skänkte vi 10900 kr. […]