Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
Glenn Andersson Glenn Andersson skrev den 28 mars, 2022 den 22:51
Ja, åren går Göran. Hoppas allt är väl med dig ! 🙂

Du läser mitt svar fel om du känner det som att jag försöker skjuta pianisten. Vilket lag du är supporter till spelar så klart ingen roll. Jag har bemött dina starka val av ord som Högmod, Fiasko och Rannsakning. För mig väldigt överdrivna ord men ord som du så klart ska använda om dem känns rätt för dig. Lämnade bara min åsikt om dem i mitt svar.

Varför det gick som det gick ?`
Jag är full av beundran av hur BOIS har utvecklats som klubb och inte minst över de senaste 22 åren.
De senaste åren har man tagit riktigt stora steg och det ser man inte minst i representationslaget. I mina ögon ett riktigt starkt lag de senaste tre åren då man verkligen har varit med och fightats med toppen. All heder till alla inom BOIS för det !

Som ytterligare svar på din undran vad jag tycker:
Små marginaler bland många bra lag, toppa formen och stolpe in/ut.
Hade BOIS inte tagit sig till playoff efter en längre serie. Ja då hade det luktat ett fiasko tycker jag. Men att ta sig till playoff och där förlora 2 matcher av tre. Där det också fanns god möjlighet att vinna minst en till. Mot ett bra, hungrigt, taktiskt lag i bäst av 3 (Obs. bäst av tre inte en längre matchserie) Nej, det ser jag inte som ett fiasko !
Min högst personliga åsikt är även den att jag tror inte BOIS var som bäst precis nu utan att tanken var att vara det lite längre fram då de på pappret svåraste lagen dyker upp. Om det nu skulle stämma så helt rätt taktiskt anser jag. Svår och slingrig väg att ta sig igenom och många ekonomiskt starkare klubbar att besegra på vägen fram och upp. BOIS är ett erkänt starkt playofflag som brukar ha sin bästa form när det gäller som mest. Och svårt att ha en sådan toppad form hur länge som helst. Jag tror BOIS hade varit i bättre form lite längre fram i år. Inte minst med tanke på fjolårets kvalserie.
Oavsett det. Ingen fiasko att det blev stopp i detta playoff. Där har du även min analys och kan BOIS fortsätta att även till nästa säsong ställa ett starkare lag på isen än tidigare så vad mer kan man då begära ?! Utvecklingen för klubb och representationslag har till skrivande stund gått framåt ! 🙂
Vad finns då att rannsaka sig själv om ? Men att analysera och fortsätta hitta nycklar till fortsatt förbättring ska aldrig upphöra.

Skövde IK kan jag inte uttala mig om då jag inte vet mycket om dem. Men man kämpar nog på så hårt man kan där tänker jag. Jag vet inte vad klubben vill och hur ekonomin, ungdomssidan ser ut så jag kan inte bolla mer med dig där tyvärr.

Du nämner Ingvar i ditt svar till mig. Ingvar tycker jag har många sunda tankar, åsikter och ideer. Ingvar har varit med länge inom Skaraborgshockeyn. Troligtvis långt innan jag kunde plocka av stödhjulen på min trampcykel. All respekt för dig Ingvar ! Jag tycker du kan visa Ingvar bättre respekt Göran.

Ha det gott Göran och lycka till med nästa säsongs utgåva av Skövde IK 🙂
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.

Dela på facebook
Dela på twitter