Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
Krister Holm Krister Holm skrev den 30 mars, 2022 den 16:29
Så här går mina tankar vad gäller silly season.

Målvakter;
Prio 1 är att behålla Sandberg. Så borde det bli i och med att han blir ny marknadschef i klubben, det omöjliggör ett klubbyte samtidigt som han är alldeles för ung för att sluta, speciellt som han gjorde sin bästa säsong säsongen som gick. Hade gärna haft kvar Isac också, men har svårt att se att Calle lyckas få honom ett år till med tanke på vad få matcher han gjorde. Med andra ord behövs en ny andrekeeper.

Backar:
Här kan det bli tufft att få behålla Aronsson, även om han kanske inte var lika dominant som förra säsongen. Men här tycker jag Calle ska lägga ner krut, för det är en klassback. Jag vill också prioritera att behålla Broeng, han är en av våra två poängbackar och var otroligt viktig för oss. Att vi behåller Frick, Malma och Manne är en no brainer. Svensson och Samuelsson är väl frågetecknen. Försvinner en eller två av dom så måste ersättare in. Jag vill också ha kvar en skadefri Collberg så vi får in en offensiv back till. Anton Pettersson lär inte bli kvar, han har inte visat att han ska ha en plats de få minuter han fått.

Centrar:
Norberg och Kedbrant vill jag absolut ha kvar. Utan att veta vad de vill så tror jag vi borde kunna lyckas med det. Även Lukas Larsson och Herman Lundin är givna att behålla. Mikael Hansson fick mest spela ytter och jag misstänker att han inte är nöjd med den rollen så han lämnar antagligen. En ersättare kan vara på sin plats.

Yttrar:
Mest attraktiv för andra klubbar lär Kandergård vara, men han ska vara kvar i Bois om jag får bestämma. Lindén är en annan nyckelspelare som visat på klubbhjärta och kvalitet, han måste bli kvar. Olsson har haft stora problem med skador under flera år nu, frågetecken för honom. Jag sätter också frågetecken för Eriksson och Henell, som är bra men är de nöjda med sina roller? Misstänker de kanske lämnar. Pajen tycker jag inte ska få nytt och Alannes problem med skador kanske sätter stopp för hans fortsatta Boisspel. En skadefri Alanne är dock med i mitt lag. Jag har inget emot att se förlängning med Axelsson och Rydholm. Men här krävs ersättare för Pajen och eventuellt ersättare för Pajen, Alanne, Eriksson och Henell (om de nu inte förlänger).
Antal gillamarkeringar 3
... Slå på/av denna metaruta.

Dela på facebook
Dela på twitter