Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 10 april, 2022 den 12:50
I brist att ha något att syssla med så har jag börjat titta runt i Sverige på vad Division 2 klubbar kan ha för intressanta spelare som skulle lämpa sig att värva om man behöver förstärka. Detta är absolut inte en rekommendation till Bois att värva, utan endast en fundering för mig själv om jag sitter som ansvarig för värvning till mitt lag. Då sklulle jag lägga ner mycket arbete på att söka bästa spelaren i förhållande till bästa kostnad. Jag inbillar mig att möjligheten att göra ett klipp är att börja titta på Division 2. Om man inte kan hitta något intressant där så får man titta på Division 1 eller Allsvenskan men riktigt bra spelare där tenderar att bli mycket kostsammare, och om den lite dyrare spelaren ej motsvarar förväntningarna så blir det ett ekonomiskt bakslag som flera förtenningar säkerligen fått erfara. Jag har hittat till att börja med 6 st Division 2 spelare som i alla fall jag skulle prova om det finns något intresse och ekonomiska möjligheter att denne skulle kunna tänka sig att byta klubb.

Jag börjar med Oscar Haglund Falu IF Div 2. Moderklubb Säters HC
i stort sett tillhört Falu IF sedan Ungdomen med nogot undantag. Började med J18 redan som 15 åring med stora framgångar och J20 som 17 åring med fortsatta framgångar. 2018/19 värvades han till Karlskoga J20 där han spelade 28 Matcher och fick 46 Poäng.
2019/20 som 20 åring värvades han till Kumla Div 1 där han spelade 2 säsonger och spelade 67 Matcher och 45 Poäng.
Säsongen 2021/22 återkom han till Falu IF och var helt dominerande i serien med 36 Matcher 35 Mål och 50 Assist och 85 Poäng.
Har är bara 175 cm lång men kompenserar detta med sin kraftiga kropp och 85 Kg.
Detta är exakt den spelare som jag skulle leta efter. Rätt ålder, Hela tiden sedan ungdomen på uppgång och slutligen skulle jag nog vilja säga Allsvensk klass. Skulle bli mycket förvånad om inte denna grabb spelar i AS eller åtminstone Ettan nästa säsong. Ytterligare ett antal tänkbara värvnings objekt kommer senare.
Antal gillamarkeringar 1
... Slå på/av denna metaruta.

Dela på facebook
Dela på twitter