Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
Krister Holm Krister Holm skrev den 29 december, 2022 kl. 20:56
Gjort intervju med Ronny, men den kommer upp först imorgon, får sprida på gracerna lite.

Sett om matchen, det jag kan tycka inte är godkänt är två puck out -utvisningar, i övrigt ser det riktigt bra ut.

I första perioden så är det ställningskrig, men vi skapar de bästa lägena då vi är snabbare i omställningarna och kommer mer på insida, men det är inte mer än tre chanser, Troja har en.

Andra perioden blir det mer öppet spel, mycket beroende på fler utvisningar. Där börjar Bois bäst, gör 1-0 i powerplay och skapar mycket. Sedan åker vi på utvisning, 1-1 kommer och då har Troja sina bästa minuter då de får mycket energi. Men så efter 2-3 minuter så får Troja utvisning, som Jeppe gör mål på, och efter det blir det ställningskrig några minuter. Sedan dräller Bois lite med pucken i egen zon för en gångs skull i matchen, det ger bra målchans för Troja och straff. Men Malmborg räddar.

Sista perioden gör Frick 1-3 tidigt sedan stänger vi ner Troja fullständigt, de kommer inte i några samlade anfall. Visst har vi inte så många anfall, men de anfall vi hade var sylvassa. 2-3 kommer dock i powerplay efter 12 min, och då får Troja lite luft igen men Trojautvisning ger Boismål och sedan känns det lugnt även om Troja turligt gör 3-4. Killarna krigar heroiskt täcker skott och 3-5 i tom kasse. Framför allt nöjd med att vi inte backade hem i tredje, vi försöker hela tiden spela hockey, bra avvägningar när vi ska hitta blad och när vi ska spela enkelt och chippa ut.

Vilka tyckte ni var bäst igår?
Gillamarkeringar 5
Slå på/av denna metaruta.