Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
Krister Holm Krister Holm skrev den 23 september, 2019 den 16:54:
Genomgång av lagets insatser i seriespelet fram till nu, och det är uteslutande positiva omdömen!

MÅLVAKTER
Tobias Sandberg: Två nollor, ett insläppt mål i tredje matchen och åt det fanns ingenting att göra på. Helt magisk! Vidhåller att han är ettans bästa målvakt utan att skämmas ett enda ögonblick.
Isak Andersson: Inte stått än.

BACKAR
Jim Jakobs: En defensivt väldigt stark kugge, kliver ofta fram och tacklas i precis rätt ögonblick för att motståndarna ska förlora kontroll på pucken. Vinner mycket puck och får stopp i spelet. Spelar enkelt med puck och gör det bra.
Tobias Aronsson: En rörlig och bra back som är otroligt kylig med pucken. Bra blick och bra dragskott.Kan dock bli lite nonchalant i spelet ibland vilket kan vara farligt i egen zon. Men kommer bli en riktigt bra back!
Ludvig Collberg: Har lyft sig rejält denna säsong och levererar ofta bra pass som öppnar upp motståndarförsvaret. Passar hårdare än alla andra vilket bidrar till att driva upp tempot. Igår gjorde han dock en riktig groda innan 1-1-målet.
Johan Frick: Rörlig, spelar alltid resolut och kraftfullt. Läser spelet bra. Spelar alltid enkelt med pucken, vilket inte är så lätt som man kan tro. Spelat klanderfritt utom vid 1-1-målet där han missar sin markering.
Ludvig Karlsson: En riktigt bra back. Spelar fysiskt när det behövs, bra spelsinne, bra skott. Rätt bra skridskoåkning också, men har en tendens att ramla omotiverat till synes ibland. Tagit ett stort defensivt ansvar.
Tobias Björklund: Magiskt spelsinne! Utnyttjar det när han försvarar och i sitt passningsspel. Inte blyg för att fylla på. Får alltid igenom sina skott från blå. Stor del i det framgångsrika powerplayet.
Gustav Malmkvist har endast gjort enstaka byten och Joar Hellström bara några enstaka byten som back och en period som forward. Det gjorde han dock bra.
Omdömen om forwards kommer när det blivit några svar på detta inlägg. Hoppas få upp trafiken i gästboken och så att man ser att folk vill läsa det man skriver, annars är det ju ingen mening…
Slå på/av detta i metarutan.
Dela på facebook
Dela på twitter

Pantrunda

På måndag är det dags […]

Tack!

Stort tack till alla pantsamlare […]