Oxarnas Gästbok

Logga in för att publicera ett inlägg

Krister Holm Krister Holm skrev den 5 januari, 2020 kl. 16:46
2-2 efter första perioden. En period som trots fyra mål var rätt tillknäppt. Bois får en tidig utvisning emot sig men det är faktiskt Bois som utnyttjar det läget. Filip Engqvist checkar åt sig pucken bakom mål och kliver in framför kassen där han väntar in Edman innan han lägger upp den över Nybromålvakten. Bois reder sedan ut sitt boxplay mycket bra men får strax efter ytterligare en utvisning emot sig. Denna gång är de inte lika lyckosamma utan Sebastian Magnusson kan kliva in från en position bakom mål in framför på högerstolpen och tämligen oattackerad från kanten lägga in kvitteringen till 1-1. Efter det så blir det spel 5 mot 5 och det var två lag som säkrade hemåt först och främst, det var några individuella prestationer som skapade det lilla som var. Bois kommer dock i ett anfall där Edman släpper en retur som Björklund lyckas peta fram till Lukas Söderlund som inte gör något misstag som den sniper han är och Bois tog ledningen. Då hade halva perioden gått. Bois fortsatte spela tight och hålla pucken framför sig, men i slutet åker Bois på sin fjärde utvisning och i väntan på den så gör Krif 2-2 i spel 6 mot 5, tid 19.34.