Oxarnas Gästbok

Logga in för att publicera ett inlägg

Krister Holm Krister Holm skrev den 5 januari, 2020 kl. 17:32
Andraperioden inleder Kalling klart bäst. och man gör också 3-2 sedan Ludvig Wistén slagit in en lång retur. Efter 7-8 minuter så lyfter Bois mer och mer upp spelet och när man sedan mitt i perioden får chans att spela powerplay så kommer också kvitteringen. Lukas Söderlund blir då för tredje matchen i rad tvåmålsskytt när han direktskjuter in 3-3 från rätt nära håll. Efter det är det en jämn period men på slutet åker Bois på en utvisning och i det efterföljande powerplayet så kommer 4-3-målet. Martin Ekström skjuter från blå och Sebastian Magnusson står i Sandbergs ansikte vilket gör att han inte ser någonting. Bois får ytterligare en utvisning direkt efter målet, då man tyckte Magnusson var innanför målgården, men det boxplayet reder man ut på ett bra sätt och ställningen 4-3 inför tredje.