Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
Krister Holm Krister Holm skrev den 24 september, 2019 den 19:41:
Ok, jag kör forwardssidan också, det kom ju ändå ett par svar (Tack för det Mats-Åke och Per-Henrik!).
Filip Thörnqvist: Har haft en stegrande formkurva match för match, senaste matchen var hans bästa på flera år. Orkar mer, har mer fart, smäller på, kommer rätt i situationerna, visar vilja och bra spelsinne och har nu också fått utdelning i form av mål. Är otroligt viktig i sin roll som pådrivare.
FÖRSTAKEDJAN
Douglas Lögdahl: Har liksom Filip haft en stigande formkurva, men han kan ännu mer. Men nu sitter i alla fall de läckra passningarna, han har bättre kontroll på pucken och han åker mer skridskor.
Oskar Norlöv: Har dragits med av de andra i kedjan och har några läckra pass, men det finns fortfarande mer att ta ut när han får mer självförtroende. Då vågar han också ta fler egna initiativ och gå på egna avslut.
ANDRAKEDJAN
Jesper Lindén: Jobbar stenhårt i varje byte, har gjort fyra mål och ett assist och snittar alltså 1,67 poäng per match. Han är med andra ord poänggörare och slitvarg i ett. Går alltid raka vägen mot mål utan rädsla och har ett fruktat skott.
Eddie Davidsson: Är minst en klass bättre än förra säsongen. Han är ingen skridskokanon men han åker smart och checkar fast mycket puck. Agerar med pondus i allt han gör. Hjärnan bakom det lysande powerplayet. Snittar två poäng per match så här långt. Imponerande.
Lukas Jidenius: Åker massor med skridskor i båda riktningarna och gillar att gå raka vägen mot mål, det gillar jag. Väger kanske lite lätt men kommer han loss är en riktigt bra i avslutslägena.
TREDJEKEDJAN
Filip Engqvist: Om det kom någon som inte kände till Filips historik och man berättade för honom att Linus inte spelat hockey på över ett år så skulle denna inte tro mig. Filip agerar på isen som om han inte varit borta fem minuter ens, frågan är om han varit bättre?! Jobbar stenhårt, vinner puck, omöjlig att ta i sargdueller. Hans boxplayspel med brorsan är ju magiskt. Går numer också mer på kassen.
Linus Engqvist: Har riktigt bra skridskoåkning och bra spelsinne och det är en bra kombo som han utnyttjar i boxplay med brorsan. Med bröderna inne så är man lika bra med en man kort känns det nästan som. Städar bra defensivt, perfekt att ha i en roll mot motståndarnas bästa enhet. Raderade tex effektivt ut Sternerkedjan hemma.
Simon Eriksson: Det har varit svårt att hitta ett bra komplement till bröderna men Simon passar som handen i handsken. Spelar väldigt enkelt, stenhård forechecking och smäll på. Inte oäven med pucken heller och är dessutom bra framför kassen.
FJÄRDEKEDJAN
Tim Olsson: Har verkligen tagit för sig på ett helt annat sätt sedan serien drog igång. Jobbar stenhårt i checkingen och vinner faktiskt en hel del puck. Har bra kemi med Gustav och Jimmy tycker jag, de passar tillsammans. Lite små dock vilket gör att de fastnar lite ofta ute vid sargerna.
Gustav Persson: Har fått en hel del speltid i boxplay och gör det bra. Ligger ofta rätt i banan och kan hjälpa till att få press i anfallszonen. Jobbar stenhårt varje byte.
Jimmy Hellström: Spelar klokt och hjälper de yngre killarna i kedjan på ett bra sätt. Sedan Jimmy kom till kedjan så blir den inte fastcheckad i egen zon som den kunde bli tidigare, han vet att chippa ut och spela enkelt. Tillsammans med de andra i kedjan flyttar de ofta upp pucken i anfallszon så laget får tekning där, precis som man önskar av en fjärdekedja.
Slå på/av detta i metarutan.
Dela på facebook
Dela på twitter

Pantrunda

På måndag är det dags […]

Tack!

Stort tack till alla pantsamlare […]