Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

4735 inlägg.
Marcus Lundgren Marcus Lundgren skrev den 28 september, 2019 kl. 16:34
Krister: Skövde kan spela riktigt bra, bara dom slutar släppa taget om matcherna alldeles för tidigt så kommer de ha stor chans att nypa en plats i allettan

Hade absolut inte varit oförtjänt med mer än en poäng igår, dock så släpps det till friskt med chanser bakåt också..
Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 27 september, 2019 kl. 22:24
Skövde knep lite oväntat en pinne av Forshaga idag. Ett Forshaga som för andra matchen i rad spelade utan sin storstjärna Robin Sterner. Matchen slutade 2-1 (1-0,0-0,0-1,1-0).
Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 26 september, 2019 kl. 18:39
Håller med dig Per-Henrik, fast vill lägga till att Engqvistarna för en gångs skull såg lite sega ut och gjorde några dåliga beslut.De har ju varit magiska tidigare men inte igår. Thörn såg jättepigg ut men jag tycker faktiskt hela kedjan var den klart bästa enheten, det skapade något nästan varje gång de var på isen. Domaren var vare sig tränare eller spelare (eller för den sakens skull jag) nöjd med. Samtidigt så var det bara en tappad poäng, vi får se till att vinna över Borlänge på onsdag så tar vi igen den och mer därtill.
Slå på/av denna metaruta.
Per-Henrik Fröjd Per-Henrik Fröjd skrev den 26 september, 2019 kl. 18:30
Det var ngr borta och de är ju ersättarna som kanske inte har det draget i benen. Sen hade inte Sandberg sin bästa dag. En del puckar där tar han varje dag. Nyköpings målvakt var inte heller så bra för dagen.
Den som jag tyckte imponera var Thörn han hade fart på grejerna idag å blir bättre å bättre.
Dålig insats av Domaren som höll väldigt ojämn nivå.
Slå på/av denna metaruta.
Dennis Källgård Dennis Källgård skrev den 26 september, 2019 kl. 00:26
Medans Nyköping hade sin bästa match hitills, så hade Bois sin sämsta. Ändå vann vi. Det och de 2 poängen är det positiva jag tar med mig från matchen. Hoppas dom steppar upp sig rejält i matchen mot Borlänge på måndag, det förmodligen tuffaste motståndet i västra! Kämpa boisen kämpa ??
Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 25 september, 2019 kl. 23:09
Idag såg Boiskillarna slitna ut! Snackade med Appelgren efter matchen och han sa att det varit kanonbra fart på träningarna dagarna innan, så han trodde på bra fart under matchen med. Men träningarna kanske slet mer än han trodde. Men han tog på sig poängtappet, menade att han skulle ändrat taktiken tidigare. Mer kan ni se och höra när presskonferensen släpps imorgon bitti.
Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 25 september, 2019 kl. 16:03
Bra spel där, jag vågade inte med tanke på spöket. Roligt att du gillar ramsorna!
Slå på/av denna metaruta.
Robin Brewitz Robin Brewitz skrev den 25 september, 2019 kl. 16:01
Får lågt odds på Bois, även om jag tror vi vinner klart. Men det är inte spelbart, dock i Söndags spelade jag in Bois till 1,60. Bra ramsor för övrigt som gjorts
Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 25 september, 2019 kl. 11:44
Ett bra tips Richard, men jag tror på ännu bättre, 4-0. Hoppas att Sandberg får hålla nollan nämligen! ?
Slå på/av denna metaruta.
Richard Persson Richard Persson skrev den 25 september, 2019 kl. 11:42
Vad tror vi idag då ja tror vi vinner med 4-1 linden första målskytt. ??
Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 25 september, 2019 kl. 08:17
Dennis: Han har inte spelat någon seriematch, så han får inget omdöme då det är insatserna i serien jag bedömt.
Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 24 september, 2019 kl. 22:23
Så är det Ronnie! När hade vi senast ett så starkt lag som i år? Jag kan inte komma ihåg men någon annan kanske kan?
Slå på/av denna metaruta.
Ronnie Larsson Ronnie Larsson skrev den 24 september, 2019 kl. 21:45
Håller de dig kh om alla lagdelar. Något som är unikt för i år och som jag inte varit med om i Bois på de 20 år jag följt dom är att alla spelare har en riktigt hög lägstanivå OCH en bra högstanivå. Vill inte byta bort någon. Sedan har Appelgren fått ihop alla till ett lag med en gemensam spelidé och alla tar sina roller.
Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 24 september, 2019 kl. 19:41
Ok, jag kör forwardssidan också, det kom ju ändå ett par svar (Tack för det Mats-Åke och Per-Henrik!).
Filip Thörnqvist: Har haft en stegrande formkurva match för match, senaste matchen var hans bästa på flera år. Orkar mer, har mer fart, smäller på, kommer rätt i situationerna, visar vilja och bra spelsinne och har nu också fått utdelning i form av mål. Är otroligt viktig i sin roll som pådrivare.
FÖRSTAKEDJAN
Douglas Lögdahl: Har liksom Filip haft en stigande formkurva, men han kan ännu mer. Men nu sitter i alla fall de läckra passningarna, han har bättre kontroll på pucken och han åker mer skridskor.
Oskar Norlöv: Har dragits med av de andra i kedjan och har några läckra pass, men det finns fortfarande mer att ta ut när han får mer självförtroende. Då vågar han också ta fler egna initiativ och gå på egna avslut.
ANDRAKEDJAN
Jesper Lindén: Jobbar stenhårt i varje byte, har gjort fyra mål och ett assist och snittar alltså 1,67 poäng per match. Han är med andra ord poänggörare och slitvarg i ett. Går alltid raka vägen mot mål utan rädsla och har ett fruktat skott.
Eddie Davidsson: Är minst en klass bättre än förra säsongen. Han är ingen skridskokanon men han åker smart och checkar fast mycket puck. Agerar med pondus i allt han gör. Hjärnan bakom det lysande powerplayet. Snittar två poäng per match så här långt. Imponerande.
Lukas Jidenius: Åker massor med skridskor i båda riktningarna och gillar att gå raka vägen mot mål, det gillar jag. Väger kanske lite lätt men kommer han loss är en riktigt bra i avslutslägena.
TREDJEKEDJAN
Filip Engqvist: Om det kom någon som inte kände till Filips historik och man berättade för honom att Linus inte spelat hockey på över ett år så skulle denna inte tro mig. Filip agerar på isen som om han inte varit borta fem minuter ens, frågan är om han varit bättre?! Jobbar stenhårt, vinner puck, omöjlig att ta i sargdueller. Hans boxplayspel med brorsan är ju magiskt. Går numer också mer på kassen.
Linus Engqvist: Har riktigt bra skridskoåkning och bra spelsinne och det är en bra kombo som han utnyttjar i boxplay med brorsan. Med bröderna inne så är man lika bra med en man kort känns det nästan som. Städar bra defensivt, perfekt att ha i en roll mot motståndarnas bästa enhet. Raderade tex effektivt ut Sternerkedjan hemma.
Simon Eriksson: Det har varit svårt att hitta ett bra komplement till bröderna men Simon passar som handen i handsken. Spelar väldigt enkelt, stenhård forechecking och smäll på. Inte oäven med pucken heller och är dessutom bra framför kassen.
FJÄRDEKEDJAN
Tim Olsson: Har verkligen tagit för sig på ett helt annat sätt sedan serien drog igång. Jobbar stenhårt i checkingen och vinner faktiskt en hel del puck. Har bra kemi med Gustav och Jimmy tycker jag, de passar tillsammans. Lite små dock vilket gör att de fastnar lite ofta ute vid sargerna.
Gustav Persson: Har fått en hel del speltid i boxplay och gör det bra. Ligger ofta rätt i banan och kan hjälpa till att få press i anfallszonen. Jobbar stenhårt varje byte.
Jimmy Hellström: Spelar klokt och hjälper de yngre killarna i kedjan på ett bra sätt. Sedan Jimmy kom till kedjan så blir den inte fastcheckad i egen zon som den kunde bli tidigare, han vet att chippa ut och spela enkelt. Tillsammans med de andra i kedjan flyttar de ofta upp pucken i anfallszon så laget får tekning där, precis som man önskar av en fjärdekedja.
Slå på/av denna metaruta.
Mats-Åke Jansson Mats-Åke Jansson från Uppsala skrev den 24 september, 2019 kl. 18:13
Det ja sett hittills och det är ju bara matchen i Köping är att det ser lovande ut, de nya backarna ser ju ut att vara ett lyft framåt mot föregående säsong saknar egentligen bara Hernod ?
Slå på/av denna metaruta.
Mitt lag: Mariestad Bois
Per-Henrik Fröjd Per-Henrik Fröjd skrev den 24 september, 2019 kl. 08:30
Delar helt dina åsikter om målvakter å backar. Tror det där är det som gör att vi går så bra. ? ?
Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 23 september, 2019 kl. 16:54
Genomgång av lagets insatser i seriespelet fram till nu, och det är uteslutande positiva omdömen!

MÅLVAKTER
Tobias Sandberg: Två nollor, ett insläppt mål i tredje matchen och åt det fanns ingenting att göra på. Helt magisk! Vidhåller att han är ettans bästa målvakt utan att skämmas ett enda ögonblick.
Isak Andersson: Inte stått än.

BACKAR
Jim Jakobs: En defensivt väldigt stark kugge, kliver ofta fram och tacklas i precis rätt ögonblick för att motståndarna ska förlora kontroll på pucken. Vinner mycket puck och får stopp i spelet. Spelar enkelt med puck och gör det bra.
Tobias Aronsson: En rörlig och bra back som är otroligt kylig med pucken. Bra blick och bra dragskott.Kan dock bli lite nonchalant i spelet ibland vilket kan vara farligt i egen zon. Men kommer bli en riktigt bra back!
Ludvig Collberg: Har lyft sig rejält denna säsong och levererar ofta bra pass som öppnar upp motståndarförsvaret. Passar hårdare än alla andra vilket bidrar till att driva upp tempot. Igår gjorde han dock en riktig groda innan 1-1-målet.
Johan Frick: Rörlig, spelar alltid resolut och kraftfullt. Läser spelet bra. Spelar alltid enkelt med pucken, vilket inte är så lätt som man kan tro. Spelat klanderfritt utom vid 1-1-målet där han missar sin markering.
Ludvig Karlsson: En riktigt bra back. Spelar fysiskt när det behövs, bra spelsinne, bra skott. Rätt bra skridskoåkning också, men har en tendens att ramla omotiverat till synes ibland. Tagit ett stort defensivt ansvar.
Tobias Björklund: Magiskt spelsinne! Utnyttjar det när han försvarar och i sitt passningsspel. Inte blyg för att fylla på. Får alltid igenom sina skott från blå. Stor del i det framgångsrika powerplayet.
Gustav Malmkvist har endast gjort enstaka byten och Joar Hellström bara några enstaka byten som back och en period som forward. Det gjorde han dock bra.
Omdömen om forwards kommer när det blivit några svar på detta inlägg. Hoppas få upp trafiken i gästboken och så att man ser att folk vill läsa det man skriver, annars är det ju ingen mening…
Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 23 september, 2019 kl. 11:38
Jag tänkte inte på det när jag såg matchen live men nu när jag såg den i efterhand så noterade jag att två spelare klev av under matchen. Jimmy Hellström sent i andra och han var inte med sedan i tredje utan Joar Hellström fick spela ytter i den kedjan. I slutet av tredje klev också Tobias Björklund av efter att ha fått ett skott på foten. Han var inte med sitt backpars sista byte. Vi hoppas att båda är kuranta nog att spela mot Nyköping på onsdag.
Slå på/av denna metaruta.
Jocke Hjalmarsson Jocke Hjalmarsson skrev den 22 september, 2019 kl. 23:11
Trådforum som Skövde har är klart bäst då man kan följa och svara på en tråd.Nu faller bara inläggen ner hela tiden.
Kimmo Varis Svar från admin: Kimmo Varis
Vi jobbar sedan starten med svar / redigering med utvecklaren av denna gb, hoppas på en lösning inom kort.
Slå på/av denna metaruta.