Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
3714 inlägg.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 17 april, 2022 den 10:23
Peter
Jag har lovat denna Gästboks medlemmar att inte prata personliga problem här, och det löftet vill hag gärna hålla. Jag har läst båda Görans inlägg på Bullskit och kan konstatera att inläggen är ganska olika hur man nu skall tolka detta. Slut på mitt svar och inga ytterligare kommentarer om Göran på denna Gästbok.
Antal gillamarkeringar 1
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 16 april, 2022 den 11:48
Roger --> Pajen är en kravställare, sånt går inte hem hos alla. Sedan är han rätt fast knuten till Dalarna så därför tror jag inte att det blir något med Bois.

Ingvar --> För mig får du skriva om vad du vill så länge det berör hockey, så skriv på du!
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 16 april, 2022 den 11:45
Joo --> Intressanta namn allihop du nämner och framför allt Eddie Larsson vore en grym förstärkning och dessutom den som känns minst orealistisk med tanke på att han sagt att han vill spela i moderklubben innan han lägger av och åldern börjar peka på att han börjar närma sig slutet på karriären (även om 31 inte är någon avsevärd ålder som back). Frågan är också var Collberg hamnar med tanke på hans stora skadeproblematik? Hur attraktiv är han när han bara kan spela halva säsonger? Inte helt omöjligt att han har svårt att få allsvenska anbud och då är han givetvis högintressant för Bois! Anderberg och Bertov har inte Bois som moderklubb och tror jag blir än svårare att få tillbaka tyvärr, de lär ju inte sakna anbud från klubbar högre upp.
Antal gillamarkeringar 3
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 16 april, 2022 den 09:24
Roger. Inte så skojigt höra om Pajen. En sådan egenskap på en duktig hockeyspelare sänker hans värde naturligtvis. Min ide om de båda vänster och högerspelande mål och poängkungarna var egentligen lite av en egen dröm och är nog långt från att kunna bli verklighet.
Antal gillamarkeringar 1
... Slå på/av denna metaruta.
Glenn Andersson Glenn Andersson skrev den 16 april, 2022 den 08:19
Ingvar. Härligt att se ditt hockeyintresse och du skriver om vad du vill så klart. Jag hoppas att du inte tar åt dig alltför mycket av vad vissa skribenter skriver på andra forum än här. Ren mobbning och självklart inte ok. Hoppas du kan se det som att dom enbart förminskar och skadar sig själva och inte dig !
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Roger Strömsund Roger Strömsund skrev den 16 april, 2022 den 00:23
Ingvar jag undrar om Pajen blir något tillskott,enligt hörsägen så drog han ner moralen i Borlänge och undrar hur det var nu när han kom till BoIS med bra mycket lön .Bara en undrande som inte kan så mycket.
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 15 april, 2022 den 22:21
Jag skulle faktiskt tycka att det skulle vara mycket spännande att se de båda Borlänge Marcus Persson och Andersson i en säsong i samma kedja. Tänk de båda mycket duktiga mål och poängplockare som inte alls trots 33 års ålder är på nedförsbacke, En höger och en vänsterspelare med nassor av erfarenhet och verkligen mål och poängplockare. Problemet är bara vad detta skulle kosta för en säsong. Men det kan vara inträdesbiljetten till AS.. Gäller bara att hitta finansiärerna som kan öppna plånböckerna.
Antal gillamarkeringar 1
... Slå på/av denna metaruta.
Joo Joo skrev den 15 april, 2022 den 20:14
Det känns som att det största fokuset bör ligga på att behålla stommen från fjolåret. Hoppas att man lyckas förlänga med Lindén, Frick, Sandberg & Aronsson då de skulle vara väldigt svåra att ersätta.

Hur ser det ut med potentiella återvändare då? Finns det någon i listan nedan som skulle kunna vara aktuell för comeback?

Eddie Larsson (Inget förnyat kontrakt med LHC eller annan SHL klubb ännu)
Alexander Anderberg (Inget förnyat med SSK eller annan allsvensk klubb ännu)
Max Wennlund (Om HV71 går upp så är det väl inte osannolikt att han får hitta ny klubb i Allsvenskan eller nedåt).
Daniel Bertov (Samma som ovan).
Antal gillamarkeringar 4
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 15 april, 2022 den 14:45
Stort tack bobbo för ditt stöd för mig på denna Gästbok och även tack för dina väl valda ord åt ett gäng vuxna hockeysupportrar några mil åt Sydöost som tydligen flyttat ner i lekstugan och nu leker på sandlådenivå.
Antal gillamarkeringar 4
... Slå på/av denna metaruta.
bobbo bobbo skrev den 15 april, 2022 den 09:34
...och så läser man reglerna för "det patetiska forumet". Vad får man då se?! Jo, två av mobbarna är administatörer och ska upprätthålla ordningen för skiten! Allvarligt talat... Avgå!!!
Antal gillamarkeringar 4
... Slå på/av denna metaruta.
bobbo bobbo skrev den 15 april, 2022 den 08:29
Vad är det som händer? Nu kommer det inlägg om vad folk får, och inte får, skriva i gästboken?! Och det kommer från nån som aldrig(?) skrivit nåt själv! Är det ett skämt eller???? Passar det inte får man väl scrolla vidare eller ge fan in att läsa här! Lägg ner det där jävla skitsnacket och låt folk skriva vad de vill! Om man tror att man ska sitta här och censurera en öppen gästbok så tror man fel!

Annars kan man ju läsa i ett forum där vuxna(?) män sitter och gruppmobbar en annan person som skriver hockeyrelaterade inlägg! Dessa jävla lågpannor borde däremot lägga av att skriva. Ren jävla mobbing tillåts på det patetiska forumet. SKÄMS!!!
Antal gillamarkeringar 10
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 14 april, 2022 den 23:59
Stort tack Niklas för vad du skrev på forumet. Jag skriver aldrig mer där.Låt dom stackarna hålla på med sitt sandlådesnack. De har ju uppenbarligen inget hockeylag att prata om och då börjar gruppen att leka i stället
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Mikael Mikael skrev den 14 april, 2022 den 18:13
Kanske bättre att ha olika trådar så det blir mer överskådligt(som på Rebellerna som ex....Blir svårt att överblicka allt när det bara blir löpande. Då kan det ju finnas en tråd med mer statistik/publiksiffror så kan man gå in o läsa där om man tycker det är intressant.
Nu blir det korvstoppning av "samma sak"... Tror att det blir silly ett tag innan man haft avslutningssamtal med spelarna...
Antal gillamarkeringar 7
... Slå på/av denna metaruta.
Mikael Mikael skrev den 14 april, 2022 den 16:17
Jag tycker också det blir lite för mycket av samma vara (statistik mm) Det var ju lite samma sak på Rebellernas då en del slutade skriva, vilket var tråkigt. Alla behöver ju inte skriva , inget tvång men jag håller med om att det ska vara en levande gästbok...
Antal gillamarkeringar 8
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 14 april, 2022 den 14:22
Stefan Jansson --> För mig är ditt inlägg obegripligt.
För det första:
Ingvar skriver mycket, ja, men det bidrar till en levande gästbok i mina ögon. Tycker du han blir för dominant så är det ju bara för oss andra att skriva mer, något jag inte sett dig bidra med.
För det andra:
Jag tycker det är väldigt intressant med sillysnack och vilka spelare som skulle kunna vara spännande tillskott. Bara för att du inte delar den uppfattningen så tycker jag det är märkligt att du förbjuder folk att skriva dylika inlägg. Det är ju bara att bläddra förbi om det inte faller dig i smaken.
För det tredje:
Vi vill ha MER inlägg på denna gästbok, inte färre. Därför så hoppas jag i fortsättningen att vill man ha en annan typ av inlägg än det som skrivs så bidrar man med detta istället för att racka ner på det som skrivs!
Antal gillamarkeringar 5
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 13 april, 2022 den 21:20
Det verkar som att Åmål är ett Canadentiskt lag. Nu upptäckte jag en fjärde spelare från Canada nämligen Joseph som gjorde ett mål. I övrigt var de två andra målen från Nik Canade och två passningar från Josh Canada. Men de räcker inte till och de är ute från Ettan.
Antal gillamarkeringar 1
... Slå på/av denna metaruta.

Dela på facebook
Dela på twitter