Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
Krister Holm Krister Holm skrev den 19 december, 2020 den 10:27:
C.G –> Ser att du önskar en lista på spelare som skulle kunna vara intressanta för Bois. Det finns massor med spelare som skulle kunna vara intressanta givetvis, men om jag begränsar mig till att leta bland offensivspelare som spelar i den västra ettan och bland lag som inte når allettan så finns det fortfarande ett gäng spännande namn.

I Kumla hittar vi kedjetrion Viktor Wänghult, Oliver Arle Östergren och Daniel Lindberg som ligger etta, tvåa trea i västra ettans poängliga. Där skulle Viktor Wänghult vara den vassaste värvningen. Med sin tyngd, skridskoåkning, blick och vassa skott så skulle han tillföra en hel del. Han är dessutom rightare, en klar bonus. Arle Östergren är mer en målskytt, men har också en hel del skills, och kan liksom Wänghult spela center, något jag tror Bois önskar. Lindberg är en skicklig framspelare med bra blick, men det svagaste kortet av de tre.

I Grums så finns det två namn som är intressanta. Dels Johan Mörnsjö, en liten reptilsnabb ytter med bra sinne för mål. Det andra namnet är Pelle Hedlund, en mer kraftfull spelare med bra blick och en inte oäven målskytt. Kan dessutom spela center.

I Köping så är Kivilahti en spelare jag gärna sett i Bois. Han ryktas dock vara klar för Karlskrona redan. Linus Skager har redan lämnat Köping och är en kvick och irrationell ytter, en stor talang. Emil Norberg skulle också kunna vara intressant, en kraftfull ytter som trots sin ungdom har en del allsvensk rutin.

I Surahammar är det bara två spelare som kan komma på tal. Blake Luscombe är en bra skridskoåkare med bra teknik och arbetsmoral. André Astley Rydberg är en center med god arbetsetik som är rätt kraftfull i spelet.

I Malung är det egentligen bara Elias Jakobs jag tycker är intressant. Elias är en lång spelare som utnyttjar sin räckvidd bra. Rätt bra spelsinne också.

Sista laget i genomgången (Lindenspelarna är för formsvaga) blir Forshaga. Men frågan är om de är villiga att släppa spelare. Men gör de det är ju russinet i kakan Viktor Lennartsson. En snabb, teknisk och ändå kraftfull spelare utrustad med ett ruggigt bra skott. Dessutom rightare. Oliver Kandergård skulle också vara ett namn på önskelistan, en snabb och ettrig ytter med bra spelsinne och bra arbetsmoral. Sist ut är Henrik Olsén, en center med bra spelsinne och som är stark längs med sargerna. Spelar väldigt rutinerat.

Där har du ett gäng namn, ska jag utöka sökningen till att gälla också andra serier och positioner så får jag hålla på tills imorgon! 😀
Slå på/av detta i metarutan.
Dela på facebook
Dela på twitter

Pantrunda

På måndag är det dags […]

Tack!

Stort tack till alla pantsamlare […]