Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
3692 inlägg.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 1 juli, 2022 den 10:22
Om nu Bois kan tänka sig att ha med Leon i laget så yppar det sig faktiskt möjlighet att han skulle kunna deltaga i både hemma och bortamatch mot SIK. Det faktum att han spelar i New York området blir ju både restid och priser bara hälften mot från Kalifornien. Och det är bara spelscheman som skulle förhindra 2 korta 2 dagars resa till Sverige eller om han kunde få permission från sitt lag om spelscheman krockar. Vi får se till hösten om möjligheten finns. ,
Antal gillamarkeringar 3
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 30 juni, 2022 den 15:21
Jag fick en liten fingervisning om vem som är tänkt som förstacenter i Bois, och även om det inte är klart ännu så kan jag säga att blir det han så är jag VÄLDIGT nöjd.
Antal gillamarkeringar 6
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 30 juni, 2022 den 14:27
Jag håller på att försöka genomföra ett spännande projekt tillsammans med Krister Holm.
Mitt barnbarn Leon Biller som spelat och spelar en mycket framgångsrik ungdoms och Juniorhockey i USA skall jag försöka få hem en vecka för att spela minst en och förhoppningsvis två matcher med Bois och mycket gärna en av matcherna mot SIK.
Här är mitt barnbarns USA statistik sedan 14 år och till nuvarande 20 års Juniorspelare,

U14 Kalifornien 22 lag i serien 2 säsonger
71 Matcher 65 Mål och 40 Assist. Båda säsongerna vinnare av både Mål och Poängligan.

U16 Kalifornien 1 säsong 18 lag i serien
47 Matcher 53 Mål och 45 Assist. Vinnare av både Mål-och poängligan.

USPHL Juniorhockey i Kalifornien och närliggande delstater .
2 Säsonger 69 Matcher 54 Mål 71 Assist
Topp 3 i både Mål och Poängligan 2 Ryss juniorer före.

Säsong 2022/23 Värvad till Eastern Hockey League
som är ett snäpp tuffare än USPHL och består av lag från New York och Boston med mera från Nord Östra USA. Där får han spela fram till Mars 2023 då han fyller 21 år. Alla uppgifter finns på Elite Prospekts Leon Biller.

Han borde platsa i Bois Seniorlag och min förhoppning är att detta skall bli verklighet.
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 25 juni, 2022 den 16:20
Nu blir det en spännande Måndag när även bokslutet för Skövde Ik blir officiellt.. För Bois var det ju mycket positiva siffror med ett plusresultat på 616.000 Kr och ett eget kapital av 1,6 Miljoner. undrar om Skövde Ik kan matcha det?
.
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 24 juni, 2022 den 19:05
Skall bli mycket spännande att se var, som jag tidigare skrev
"Den hittills klubblösa" Marcus Persson tar vägen. Han är för ung och duktig för att lägga av.
Antal gillamarkeringar 1
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Johansson Peter Johansson skrev den 23 juni, 2022 den 19:49
Tråkigt att du tycker så Ingvar och tråkigt att så fort någon framförallt från Skövdehåll påpekar något som kanske inte faller dig i smaken ja då blir det jobbigt det är väl inget att hänga upp sig på släpp det och gå vidare det gör jag 😉 Ha nu en trevlig midsommar ät och drick gott för det ska jag göra 😉👍
Antal gillamarkeringar 9
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 23 juni, 2022 den 16:32
OK Peter
Du verkar vara en hyvens och hjälpsam man, men efter lite omtanke så är nog din hjälp att rätta till mina fel en aning jobbig. Det är dessutom fler än jag som du måste hjälpa. Men tack i alla fall.
Antal gillamarkeringar 1
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Johansson Peter Johansson skrev den 23 juni, 2022 den 10:28
Ingvar :: Jag förstår inte varför du är bitter vi försöker bara hjälpa till inget annat som du tror!! Sluta upp med att bli förbannad hela tiden,dessutom är det ju ingen annan som går i taket och som sagt vi kan skita i att försöka hjälpa till i fortsättningen så kanske du blir nöjd! Mikael är som jag förstått det Boisare så honom behöver du ju inte vara bitter på! Ha en jättefin dag Ingvar 😉
Antal gillamarkeringar 17
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 23 juni, 2022 den 09:39
[En rekommendation till Mikael och Peter Johansson. Eftersom ni lägger ner så mycket energi att påvisa mitt fel med Marcus så bör ni väl även kontakta Sveriges Radio P4 och er egen duktiga Gunwaldh och påpeka deras fel om Marcus.
Lägg inte ner mer energi på att försöka hitta mina fel utan spara energin till att prata om och stötta ert eget Skövde Ik.
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Mikael Mikael skrev den 22 juni, 2022 den 19:16
Ja, alltså Ingvar. Vet inte hur man ska förklara ...kanske därför det blev som det blev på Rebellerna när det var svårt att förklara vissa saker... Sen är det journalistik att uttrycka sig att man "tappar"... Men håller med ,borde kanske varit "ingen förlängning" men det låter inte lika bra i pressen...
Antal gillamarkeringar 13
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 22 juni, 2022 den 18:55
Se där. Enligt Gunwadh så har nu Bois tappat Marcus Persson. Hur kan man tappa en spelare som enligt experten Peter Johansson ej tillhör BOIS. och Enligt en annan känd expert på Rebellerna så har Peter med en ängels tålamod försökt att övertyga mig att Marcus inte tillhö rnågon.
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 20 juni, 2022 den 21:48
Peter --> Det verkar inte bättre. Collberg hänger nog på om han kan spela, axeln är inte helt bra ännu. Erik Olsson känner också av sin skada fortfarande. Men blir de bra har jag svårt att se att de inte ska få kontrakt. Äldre broder Rydholm är nog inte aktuell.

Vad man väntar på kan man undra. Men faktum är att lagbyggena ligger långt efter var man brukar stå vid denna tid. Förväntade topplag som Hudik, Boden och Nybro saknar massa spets fortfarande. Och går man till allsvenskan så har hela sju klubbar 13 spelare eller i färre i sina trupper. Så verkar trögt överlag.
Antal gillamarkeringar 1
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Ekehult Peter Ekehult skrev den 20 juni, 2022 den 15:57
Får vi vänta till Augusti på de sista 5 spelarna?

Collberg: Kanske fortfarande osäkert om han kommer till spel men det hålls en plats för honom?!?!?

Center 1/2: A-kassespelare som inte kan presenteras förrän slutet på juli, början på augusti?!?!?! Eller väntar spelarna och sportcheferna ut varandra och en propp måste släppa?

Ytter 1/2: Lämnas en plats till Erik Olsson om han vill fortsätta?!?!? Äldre brodern Rydholm, vad händer där?!?!?! Eller ska det in nytt som kommer först i augusti?
Antal gillamarkeringar 1
... Slå på/av denna metaruta.
Mikael Mikael skrev den 19 juni, 2022 den 19:09
EP följer "stats" automatiskt när det gäller de högre ligorna och det förs in per automatik i Rostern. Jag var själv för nåt år sen i kontakt med grundaren Johan Nilsson för att få veta hur det funkar i jun och pojklag. I de fallen sker det inte lika snabbt om man inte som klubb/ledare/ förälder meddelar detta. Har du dessutom premium finns ju mycket mer funktioner.
Nu tror jag Peters svar var än mer uttömmande... När en spelare är klar för ex div 1 och klubben registrerar detta hoppar det per automatik in i EP...
Antal gillamarkeringar 8
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 19 juni, 2022 den 18:48
OK Peter
Någon detalj måste det ändock vara eftersom Smedberg borde vara klar och få den nya adressen på snabba Elite Prospect. Skövdebo som jag ju faktiskt är så hoppas jag naturligtvis att den mycket duktige Smedberg snart är klar för SIK. SIK behöver några duktiga spelare för kommande säsong för att locka tillbaka Skövde publiken. Bois som nu är mitt lag vet jag har ekonomi nog att slutligen ställa ett konkurrenskraftigt lag på isen. Lycka till med Smedberg.
Antal gillamarkeringar 1
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Johansson Peter Johansson skrev den 19 juni, 2022 den 18:16
Ingvar: Jag försöker igen då när det gäller både Persson och Smedberg så tillhör dom INGEN klubb alls iom att dom inte står kontrakterade för någon klubb att dom sedan spelade för Bois resp Forshaga förra säsongen har ju ingen relevans det är ju säsong 22/23 som gäller nu och där har dom som sagt inte skrivit på för någon klubb ännu eller åtminstone så har det inte offentliggjorts ännu och det kan som sagt vara någon detalj i kontraktet som gör att den nya klubben eller för den delen den gamla klubben inte vill släppa detta ännu hoppas du förstår bättre nu Ingvar vad jag menar 😉
Antal gillamarkeringar 7
... Slå på/av denna metaruta.

Dela på facebook
Dela på twitter