Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
3720 inlägg.
Krister Holm Krister Holm skrev den 10 augusti, 2022 den 14:24
Detta kan man läsa på Oxarnas facebooksida:
"Nu på tisdag så är det dags att börja sparka igång säsongen 22/23. Då har Bois öppen isträning med spelarpresentationer, internmatch, intervjuer och straffläggning. Vilka spelare skulle du vilja lägger en av straffarna? Skriv i kommentarerna, de med flest röster kommer att få lägga straff!"

Så in och rösta! Och så hoppas jag att vi ses där på tisdag!
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 10 augusti, 2022 den 13:20
Peter --> Jag vet vem som är aktuell, men får inget säga. Men kan säga att han är värd för alla att swisha en hudring eller två för att få in. Kommer bli viktig för oss!

Då vi bara kommer få in en center till så lär vi få skola om en ytter till center. Då Gustav Lindberg har spelsättet som passar så skulle han kunna vara ett alternativ. Då skulle kedjorna kunna formeras så här:

Lindén-Ny-Tellström

Blomberg-Lindberg-Hedlund

Olsson-Larsson-Henell

Pettersson-Lundin-Gustavsson/Rydholm
Antal gillamarkeringar 1
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Ekehult Peter Ekehult skrev den 10 augusti, 2022 den 11:01
Det ryktas om en finne som 1a center till BoIS.

Alex Levänen har det surrats om men han ska vara bara detaljer från förlängning med Nyköping.

Någon annan som hört något?
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 9 augusti, 2022 den 15:00
Vill påminna om att jag bloggar på kmhockey.se, Där kan ni just nu läsa en intervju med våra blivande motståndare Dalen, men också om hur vi står oss vad gäller egna produkter och mycket mycket annat.

kmhockey.se
Antal gillamarkeringar 5
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 1 augusti, 2022 den 00:21
Idag måndag återsamlas laget med alla gamla och nya spelare. Jag tänkte gå dit och skriva ihop något, någon som har en idé/vinkel på hur jag ska lägga upp det?
Antal gillamarkeringar 8
... Slå på/av denna metaruta.
P-G P-G skrev den 28 juli, 2022 den 17:45
Spännande läsning!
Hoppas pengarna trillar in nu.
Kanske hade varit ett smart drag från Calle att hinta om vem supporterspelaren är. Skapa ytterligare lite hype.
”Han har gjort XX poäng i HE”, ”X matcher i allsvenskan” osv.
Hur mycket behöver vi få ihop? Hur mycket har vi kvar.

Det tror jag kommer få fart på insamlandet.
Antal gillamarkeringar 4
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Ekehult Peter Ekehult skrev den 28 juli, 2022 den 08:21
Krister==> i intervju med Calle i MT säger han "-Med Gustav Lindberg i truppen har Mariestad Bois nu två målvakter, åtta backar och tolv forwards i truppen, men ytterligare ett namn ska in.

– Vi har ”supporterspelaren” kvar, sedan är truppen klar. Vi för dialog med en spelare just nu och det är nästan helt klart. Det är bara jag som ska trycka på knappen, men innan jag gör det måste jag se att insamlingen går åt rätt håll, säger sportchefen."

Möjligt att de plockar in en center till under säsongen men just nu verkar centervalen stå mellan: ny, L.Larsson, O.Henell, H.Lundin, C-J.Gustavsson, H.Rydholm
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 27 juli, 2022 den 17:35
Nu är det bara två centrar som ska in innan truppen är spikad och då kan det vara läge att börja tänka på hur man ska formera laget. Här är ett förslag:

Förstafemma:
Aronsson-Malmkvist
Lindberg-Ny center-Blomberg

Aronsson och Malma kommer vara ett superbra backpar, båda är bra med puck och kan leverera pass samtidigt som de är stabila defensivt. Lindberg och Blomberg spelade tillsammans i Södertälje och trivdes bra tillsammans, Fick dessa ord skickade till mig från Lindbergs gamla pojklagstränare som följer Enköping. "Fartfylld spelare med stort spelsinne. Haft lite trassel med sjukdom som inte gett full rättvisa senaste säsongen här hos oss, men det ska vara avklarat nu och han kommer att vara minst en nivå högre den här säsongen. Appelgren har ju bra koll på honom sedan VIK." Han har potential!

Andrafemma:
Broeng-Håkansson
Lindén-Ny center-Tellström
Broeng vill gärna ha en backkollega att lira hockey med, och det kan Manne, samtidigt som han inte är oäven defensivt. Lindén slitvarg och fysik medan Tellström kan stå för farten.

Tredjefemma:
Collberg-Frick
Olsson-Larsson-Hedlund
Collberg är ett spelgeni men svagare defensivt, då passar Frick som handen i handsken, för han sätter knappt en skridsko fel i defensiven. Olsson och Hedlund är ett bra ytterforwardspar som både kan leverera offensivt och defensivt, så får Lukas styra upp defensiven.

Fjärdefemma:
Svensson-Stenlund
Henell-Lundin-Rydholm/Axelsson/Sjögren
Svenson och Stenlund "blir över" men det är inget dåligt fjärde backpar. Svensson skulle lika gärna kunna spela första backpar. En defensivkedja sedan som får mala ner motståndarna, det kommer de sköta kanon.
Antal gillamarkeringar 3
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 27 juli, 2022 den 10:51
På måndag är det dags för pantrunda igen. Så har ni pant så tar vi gärna emot den så slipper ni böket med att panta samtidigt som ni stöttar vårt arbete med att stötta Mariestad Bois. Ring vår pantgeneral Göran på tel 0737821475 så tar vi vägen förbi er!
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 25 juli, 2022 den 21:23
Riktigt glädjande nyheter att Erik Olsson idag förlängde! En målfarlig powerforward med ruggig toppfart, ge honom en en mot en-situation och det är målchans. Bra rutin dessutom, det kan behövas i ett föryngrat lag.
Antal gillamarkeringar 9
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 18 juli, 2022 den 12:18
Andra matchen vann Leons Islanders med 6-1. En Assist för Leon. Tredje matchen förlorades med 2-1. Leon poänglös. 3 Matcher och 3 poäng för Leon. Godkänt säger Pappa Curt. Nu blircdet tyst till fram i slutet av augusti.
Antal gillamarkeringar 1
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 16 juli, 2022 den 09:22
Leons Islander vann sin första match med 6-2,mot Cinsinatti. Leon spelade mycket bra skrev pappa Curt och gjorde 2 snygga Assist., De spelar 2x25 minuter. Mycket tufft spel. Leon fick 2 ordentliga jack i ansiktet efter höga klubbor. Dammarna tillåter mer här än på USPHL. I dag Lördag blir det match mot Wilkers Barry.
Antal gillamarkeringar 5
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 14 juli, 2022 den 22:14
i morgon kväll USA tid spelar Leon sin första träningsmatch för sin nya club Islanders Hockey möter Cinsinatti cyclones. Leon är oturligt lite krasslig så pappa Curt som har rest de 400 milen för att se de tre matcherna som spelas i helgen är lite orolig. Resultat omkring kl 02.00 lördag.
Antal gillamarkeringar 4
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 12 juli, 2022 den 16:45
Självklart kan jag inte sitta och skriva att Leon skall spela en säsong I Bois. Calle i Bois måste ju självklart avgöra om han platsar, och han får naturligtvis komma hit en vända för att provspela. Jag skulle dock bli mycket förvånad om han inte skulle platsa. Jag har sett massor med wideo på honom och jag såg honom under en hel vecka som 16 åring i Fiskens hockeyskola i Furudal i Sverige där han som enda utlänning tränades med vad jag upplevde som toppklass av Svenska 16 åringar. Enligt min uppfattning var han utan vidare topp 5 av dessa 20 svenska grabbar.
Nu återstår bara om jag på ålderns höst kan få se mitt barnbarn i verklig aktion i mitt lag Mariestad Bois.
Antal gillamarkeringar 4
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 12 juli, 2022 den 14:06
Nu finns Leon i Boston för hårdträning med sitt nya lag Islanders hockey. Till helgen skall de spela 3 träningsmatcher mot lag i deras serier som heter NCDC. Jag vet i dag ej namnen på lagen.
'
'NCDC bildades är 2014 av USA hockeyförbund för att man skulle starta en ny högsta Junior hockeyliga inom USPHL som då blev kallad National Collegiale Development Conference (NCDC) . Syftet med denna liga är att förbereda spelarna inför spel i college- och universitets serierna inom National Collegiate Athletic Association. Hur konstigt det än låter så hoppas jag faktiskt att Leon inte kommer att trivas i denna enligt uppgift starkt konkurrenskraftiga miljön utan väljer att spela en säsong med Bois i stället.
Antal gillamarkeringar 4
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 7 juli, 2022 den 16:31
Jag hade ett långt samtal med Leons Pappa Curt i går. Det visar sig inte alls omöjligt att Leon kan satsa hela nuvarande säsong på Division ett spel i Sverige. Curt säger att det är mycket politik, halv mygel och kanske även mutor i den högre juniorhockeyn i USA. Striden att komma in i de bästa Senior Hockey High Sc.hool kan vara mycket tuff och de är inte alltid de bästa spelarna får den mesta speltiden. Om Leon inte skulle trivas i den nya klubben så tar han hellre ett år i Sverige än går tillbaka till sin gamla klubb Fresno Monsters där han får spela tills han fyller 21 i April nästa år. Om 2 veckor spelar Leons nya lag 3 träningsmatcher mot 3 av motståndarna i serien.
Skulle det bli Sverige denna säsong så är han beredd att komma och provspela för Bois innan de bestämmer om han platsar.
Antal gillamarkeringar 7
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 6 juli, 2022 den 14:00
Fina ord Göran! Jag tror att hade han inte åkt på skadan så hade han mycket väl kunnat spela allsvenskt denna säsong. Det var ett stort tapp för Bois när han skadade sig, förhoppningsvis kan han visa att han ska ta steget kommande säsong istället.
Antal gillamarkeringar 8
... Slå på/av denna metaruta.
Göran Strid Göran Strid skrev den 5 juli, 2022 den 16:32
Collberg, en klassback som kämpat i motvind med sin svåra skada. Av det jag sett av honom tidigare säsonger, så är det bara att gratulera! För mig en back med HA-klass. Jag trodde nog han var på väg någonstans. Kanske nästa säsong, om han får visa denna säsong vad han kan? Men visst, klockan går även för Ludvig.
Antal gillamarkeringar 6
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 1 juli, 2022 den 10:22
Om nu Bois kan tänka sig att ha med Leon i laget så yppar det sig faktiskt möjlighet att han skulle kunna deltaga i både hemma och bortamatch mot SIK. Det faktum att han spelar i New York området blir ju både restid och priser bara hälften mot från Kalifornien. Och det är bara spelscheman som skulle förhindra 2 korta 2 dagars resa till Sverige eller om han kunde få permission från sitt lag om spelscheman krockar. Vi får se till hösten om möjligheten finns. ,
Antal gillamarkeringar 3
... Slå på/av denna metaruta.

Dela på facebook
Dela på twitter