Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
2724 inlägg.
Peter Ekehult Peter Ekehult skrev den 25 november, 2021 den 09:31
Det finns tydligen olika, motstridiga uppfattningar om vad som hände i spelargången i derbyt. Kan det vara så att Altargossen Frödelius inte helt är fri från skuld?!?!?!?!

Med det sagt är det givetvis aldrig ok att åskådare ger sig på spelare, eller vise versa. Men vi lär få veta vad som hände då det finns videoupptagning på händelsen och många samstämmiga vittnen.
Antal gillamarkeringar 4
... Slå på/av denna metaruta.
Lolloochingvar Persson Lolloochingvar Persson skrev den 24 november, 2021 den 21:14
Strålande av SIK. De har plötsligen något på gång som lite kan skrämma konkurrenterna i allettan. De har nu plötsligt de senaste matcherna även hittat målet så se upp ni andra.
Antal gillamarkeringar 1
... Slå på/av denna metaruta.
Lolloochingvar Persson Lolloochingvar Persson skrev den 23 november, 2021 den 21:28
Nu är det enkelt. Ett enda poäng för Bois så är det klart. SiK är med i racet i allettan. Lika för SIK. Ett enda poäng är vad som krävs Om Bios mot all förmodan skulle förlora.
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Ekehult Peter Ekehult skrev den 23 november, 2021 den 20:29
Kommer vi behöva spetsvärva?

-Taavi V är långtidsskadad.
-Joonas A, risk för långtidsskada.
-Ludwig C tror jag inte spelar mer denna säsong.
-Philip N är borta till och från.
-Manne Håkansson skadad.
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 23 november, 2021 den 19:49
Om Bois får 939 åskådare imorgon så hamnar snittet på exakt samma (1082) som vi hade för två säsonger sedan, säsongen innan restriktionen och den högsta snittsiffran Bois haft under en grundserie. Det vore grymt starkt med tanke på att nästan alla lag tappat massor med publik.
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 21 november, 2021 den 23:46
Starkt av Bois och stort grattis till killarna som levererat trots stor press och att alla motståndare sett ut som att de är beredda att offra en arm för att ta poäng av oss, Det har varit motståndarnas stora match, vilket gjort att Bois inte kunnat koppla av någon gång. Framför allt tycker jag man varit ruggigt starka på att stänga matcher och att hela tiden ha en trygghet och ett lugn i spelet. Det har aldrig sett stressat ut. Imponerande!

I och med de 40 insamlade poängen så här långt så vinner vi inte bara den västra ettan, vi är också det lag i den södra allettan som tagit flest poäng (även om vi loosar sista). Därmed är det klart att vi får en extra hemmamatch och, gissar jag mig till, en fördelaktig lottning.
Antal gillamarkeringar 10
... Slå på/av denna metaruta.
bobbo bobbo skrev den 21 november, 2021 den 21:57
Jag är glad, stolt och imponerad över seriesegrarna Mariestad Bois! Starkt som fan att, med favorittrycket, nå sin målsättning! STORA STARKA MARIESTAD!!! ❤👌👏
Antal gillamarkeringar 7
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Ekehult Peter Ekehult skrev den 21 november, 2021 den 18:50
Styrka nu att i två tighta matcher vinna med uddamålet. Så här kommer det se ut mer i Allettan så det bådar gott. Isac spelade upp sig efter sitt enda misstag och spelade riktigt stabilt, kul.
Antal gillamarkeringar 10
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 21 november, 2021 den 16:26
Nej den ska han ta bara, helt oskymd och släpper den väl under armen ser det ut som.

Tror Taavi är skadad.

Inte riktigt samma kräm i benen idag, även om jag tycker vi haft övertaget. Speciellt från minut 7 till 12 ungefär, då var det ett enda långt Boisanfall kändes det som.
Antal gillamarkeringar 3
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Ekehult Peter Ekehult skrev den 21 november, 2021 den 16:06
Lite förvånad att inte Taavi är med när så många är borta. Risk för lite avslagen match idag. Tror Isaac inte är jättenöjd med 1a målet, han ser ju inte skymd ut. Ok period ändå där BoIS haft det mesta av spelet & Surahammar är vassa i omställningar.
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Lolloochingvar Persson Lolloochingvar Persson skrev den 21 november, 2021 den 12:23
Peter Johansson

Du skall veta att vi är fortfarande hockeyvänner trots dina tolkningar av mitt inlägg. Jag använder varken Djävla eller djäkla i mina inlägg. Synd att du tydligen inte kan läsa vad jag skrev. 1 mål på 40 skott är kass vilket förmodligen du också tycker. Sedan skrev jag: SIK är bra på nästan allt utom att göra mål vilket säkert alla tycker som sett matchen. Hur jag än tittar på mitt inlägg så kan jag inte hitta någonstans att jag målat upp något som JÄKLA DÅLIGT. Nu tycker jag att vi lämnar detta ärende och sysslar med något trevligare än att lägga ord i annans mun.
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Johansson Peter Johansson skrev den 21 november, 2021 den 10:08
Jag har fortfarande INTE skrivit JÄVLA utan jäkla läs igen Ingvar vad jag skrev och jag har aldrig påstått att Du har skrivit detta för du skrev att 1 mål av 40 skott är kass men detta var enbart en kommentar från mig och det var lite med glimten i ögat men okej för husfridens skulle så ber jag om ursäkt och iom det så släpper iaf jag detta och hoppas på vinst idag och en målorgie av klass
och en plats i allettan 😜😛.
Antal gillamarkeringar 1
... Slå på/av denna metaruta.
Lolloochingvar Persson Lolloochingvar Persson skrev den 20 november, 2021 den 21:40
Bra att du vill mildra ditt inlägg, men faktum var att du I klartext skrev " Så djävla dåligt som du utmålade" var vad både jag och mina kompisar reagerade för. Dessa ord har jag ALDRIG Skrivit, bara så du förstår och lär dig att man kan inte lägga dessa tuffa och oriktiga ord i någons mun som han aldrig har sagt.
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Johansson Peter Johansson skrev den 20 november, 2021 den 21:03
Ingvar Persson

Jag skrev att "så jäkla dåligt var det inte som du vill måla upp det" det var vad jag skrev sen kan jag hålla med att 1 mål på 40 skott inte är bra men du glömde en punkt som dock är ack så viktig att den sista utposten i Bois Tobias Sandberg var en levande vägg och då kvittar det om du skjuter 100 skott om dom inte går förbi men vi får väl hoppas att herr Sandberg har mjuknat lite till allettan 😜
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Lolloochingvar Persson Lolloochingvar Persson skrev den 20 november, 2021 den 19:28
Peter Johansso
Du borde läsa mitt inlägg igen. Var skrev jag Så DJÄKLA DÅLIGT?.Jag skrev att SIK gjorde allt BRA utom att göra mål. Skall du komentera inlägg så behöver du nog vara lite sanningsenlig. Flera av mina hockeyvänner har kontaktat mig om din märkliga tolkning
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Jimmy Olofsson Jimmy Olofsson skrev den 20 november, 2021 den 15:57
Detta med "så kallade" supportrar som missköter sig...
Jag som visserligen nästan aldrig går till hallen för att titta längre. Men ser varje match på webben. Detta rekommenderar jag till de rötägg som inte kan sköta sig. Ni som vet vilka som gjort detta bör namnge dem till Bois och Bois skall se till att dessa personer inte är välkomna in. Och många vet vilka dessa personer är, ni som håller tyst är lika skyldiga.
Antal gillamarkeringar 3
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Johansson Peter Johansson skrev den 20 november, 2021 den 12:38
Peter Ekehult!

Vad är det som är så tragiskt som skrivs i matchreferatet och vadå sämsta förlorarna på forum????? skärpning de flesta verkar överens om att det var en väldigt bra match med bra spel och TVÅ duktiga målisar och där det kunde gått lite hur som helst men sluta för guds skull att försöka dra i gång något som inte är något så patetiskt!!

Tack KH för en bra summering av matchen tumme upp på den 😉

Ingvar Persson: Nu var det ju en fantastisk Tobias Sandberg + ett trävirke ett par gånger som hindrade SIK att göra fler mål så jäkla dåligt var det inte som du vill måla upp vi möter seriens bästa lag och dom är duktiga på att hålla tätt + lite tur men det har ett bra lag punkt.

Ps Grattis till segern KH&co Ds
Antal gillamarkeringar 4
... Slå på/av denna metaruta.
Lolloochingvar Persson Lolloochingvar Persson skrev den 20 november, 2021 den 12:09
Såsom ofta många gånger har SIK mycket svårt att hitta målet. Ett mål på 40 skott är kass. SIK är bra på nästan allt utom det absolut viktigast nämligen det enda som kan ge poäng, att göra mål. Jag rekommenderar en intensiv träning att hitta målet, inte bara själva prickskyttet utan att hitta rätt placering där målchansen är större och sist men inte minst passningar i anfallszon för att ge medspelare absolut bästa skottposition.
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 19 november, 2021 den 23:42
Nu ligger matchref uppe! Roligaste derbymatchen på många år, där det äntligen blev en riktig kamp på isen mellan två riktigt bra lag! Sandberg klart lysande stjärna, men samtliga i laget ska creddas. Otto Henell var en mycket trevlig bekantskap måste jag säga!
Antal gillamarkeringar 9
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Ekehult Peter Ekehult skrev den 19 november, 2021 den 23:40
Om ni går in på Skövdes hemsida får ni se vad som händer när ett inbiten fan skriver matchreferat, riktigt underhållande läsning på ett lite tragiskt sett. Kämpa KB
Antal gillamarkeringar 1
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Ekehult Peter Ekehult skrev den 19 november, 2021 den 21:16
Så jäkla gött. Nu kan vi vänta på inlägg på rebellerna att BoIS bara vann pga Sandberg. Då glömmer de helt alla absurda räddningar som sikmålisen gjorde. Vi kan konstatera att målvakterna var matchens lirare i båda lagen.
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.

Dela på facebook
Dela på twitter

Pantrunda

På måndag är det dags […]

Tävlingen är avslutad och de lyckliga vinnarna är:

Supporterklubben har under ett par veckor haft en egeninsamling till supporterspelaren i form av entävling/utlottning där varje hundralapp har varit en lott. Ni skänkte sammanlagt 8000 kr och tillsammans med oss i Oxarna skänkte vi 10900 kr. […]