Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
4416 inlägg.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 23 september, 2023 kl. 23:09
Håller med dig Krister. Runda av träningsmatcherna med att spöa Borås också, sedan kan vi ta oss an de mycket viktigare seriematcherna med råg i ryggen.
Gillamarkeringar 4
Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 23 september, 2023 kl. 21:30
Jag pratade med Manne Håkansson direkt efter matchen hur det gick med Frick och fick svaret:
– Det gick nog bra.
Så hoppas det inte är någon fara med honom.

Förresten vilket lyft jämfört med derbyt! Dalen har vi normalt enorma problem med, det har nästan blivit ett spöke för oss, känslan efter matcherna är nästan uteslutande att detta skulle vi vunnit men så står man där med en ny torsk. Att då vinna med hela 7-1 och det efter att ha varit starkare rakt igenom hela matchen känns ju väldigt bra!
Gillamarkeringar 3
Slå på/av denna metaruta.
Mikael Andersson Mikael Andersson skrev den 22 september, 2023 kl. 19:45
Peter Johansson lika tråkigt med påhoppen från en känd stridis på boisspelare om fult spel hela tiden. När man inte är ett dugg bättre hos Skövde icingklubb.
Gillamarkeringar 3
Slå på/av denna metaruta.
Peter Ekehult Peter Ekehult skrev den 22 september, 2023 kl. 15:36
Peter J: En situation som domaren såg och inte ens valde att ta en 2min, tycker du var ett solklart matchstraff. Ni är inte så lite färgade i ert hat mot Blomberg. Då vet vi var nivån ligger i Billingens skugga. herregud
Gillamarkeringar 3
Slå på/av denna metaruta.
Peter Johansson Peter Johansson skrev den 22 september, 2023 kl. 09:37
Jag tål absolut hugg Boa men du får det hela tiden till att det bara är Skövde som spelar fult men kommenterar aldrig ditt egna lag att Josh fick ett matchstraff är naturligtvis inte bra och inget jag förespråkar sen vet jag inte OM det var fult eller ej men var det så så ska han ett matchstraff vilket även Blomberg borde fått eller?! Trevlig helg 😉
Gillamarkeringar 2
Slå på/av denna metaruta.
Peter Johansson Peter Johansson skrev den 22 september, 2023 kl. 06:18
Mikael Andersson::: Lägg av att dra ner nivån med ditt tjatande om att Sik spelar så fult det blir bara så patetiskt speciellt när spelare i ditt lag inte är ett dugg bättre!!
Gillamarkeringar 6
Slå på/av denna metaruta.
Mikael Andersson Mikael Andersson skrev den 21 september, 2023 kl. 17:54
Nu börjar man längta efter seriepremiären. Ska bli spännande i vinter och se om Tellström kommer ösa in mål om Jesper kommer vara bösra forward eller om nån annan tar klivet fram. Och om vi slipper huvudskador mot lillebror Skövde Ik med tanke på deras fula spel mot Troja.
Gillamarkeringar 5
Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 17 september, 2023 kl. 11:58
Jocke B: Förra säsongen så var det inte så dålig inställning i Bois som det var senast. Inte ett täckt skott, inte en tackling, inte ett hemjobb i full fart, inte en vunnen närkamp, knappt någon vunnen tekning, ja man kan räkna upp tecknen på att spelarna inte var på plats i oändlighet nästan. Då vinner man inga matcher, och möter man ett påslaget och välspelande lag så åker man på stortorsk.
Gillamarkeringar 5
Slå på/av denna metaruta.
Joakim Blomquist Joakim Blomquist skrev den 16 september, 2023 kl. 23:44
Klokt skrivet KH. Ett magert resultat lär ju få samtliga att tänka till, göra om och göra rätt. Minns också att vi slog er i båda träningsmatcherna ifjol och vi minns ju hur det gick då..
Men… det var aldrig den här nivåskillnaden. Konstigt med tanke på uttalade mål och fina värvningar..
Gillamarkeringar 2
Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 16 september, 2023 kl. 23:11
En liten anekdot: För ett gäng år sedan så förlorade Bois stort i en träningsmatch mot Skövde. Efter säsongen så sa Andreas Appelgren att det var det bästa som kunde hända, för det fick alla att förstå vad som krävdes för att man skulle nå framgång. Efter det så tummade man aldrig mer på det hårda jobbet, och det bar den säsongen hela vägen till allsvenskan.

Jag vill inte med detta påstå att vi kommer gå till allsvenskan, men jag vill påstå att en så urusel insats KAN leda till att laget drar lärdom och kommer samman som lag. Men då måste polletten ramla ner hos spelarna med…
Gillamarkeringar 3
Slå på/av denna metaruta.
Peter Johansson Peter Johansson skrev den 14 september, 2023 kl. 06:05
Peter Ekehult::: Tack för din analys det behöver inte vara svårare än så 😉

Niklas Hjalmarsson::: Nä det är inga våta kalsonger alls och visst är det bara en träningsmatch…….😉
Gillamarkeringar 2
Slå på/av denna metaruta.
Niklas Hjalmarsson Niklas Hjalmarsson skrev den 13 september, 2023 kl. 23:15
Många våta kalsonger i skövde ikväll, man anar stordåd som vanligt när träningsmatcherna rullar på, själv har jag bara deras bussvideo framför ögonen där de sjunger om Os guld och Stanley cup. 😂😂😂

Ja ja det är bara en lek ändå…
Gillamarkeringar 2
Slå på/av denna metaruta.
Peter Ekehult Peter Ekehult skrev den 13 september, 2023 kl. 22:11
Vi var med i 1a perioden men sen tyckte jag att BoiS slutade åka skridskor, dutta i pass/närkamper & jobbade inte med klubban, de såg håglösa ut men värst att de inte hjälpte varandra. Siken däremot var ettriga & först in i allt. De jobbade stenhårt & var väldigt aktiva med klubborna utan puck, spelade som ett lag & fint understöd över hela banan.

Bryta ihop och komma igen för vi vet att kapaciteten är hög.
Gillamarkeringar 0
Slå på/av denna metaruta.
Joakim Blomquist Joakim Blomquist skrev den 13 september, 2023 kl. 22:07
Ojojoj vad tungt du riskerar att falla Mikael.
Det jag såg av Real Mariestad ikväll var inte mycket att hänga i granen.. klart bäst var Olsson i mål..
Lite tryck skapades emellanåt av er superkedja, men de var också vääääldigt framtunga och otäckt sårbara vid omställningar gång efter annan. Övriga femmor presterade noll. Ingenting. Zero.
Gillamarkeringar 8
Slå på/av denna metaruta.
Tomas Persson Tomas Persson skrev den 13 september, 2023 kl. 20:37
Skövde storfavorit??? Ja herregud!!! Ja du Mikael Andersson har du haft otur nör du tänkt om detta eller är det så illa att du är så sinnesslö?Vilka har värvat mest och störst inför denna säsong? Självinsikten är helt frånvarande.Fast det ju inte förvånande alls!!!
Gillamarkeringar 8
Slå på/av denna metaruta.
Mikael Andersson Mikael Andersson skrev den 13 september, 2023 kl. 14:51
Nu börjar det närma sig seriepremiär så nu får man se lite hur lagen har förberett sig. Skövde är ju lite storfavorit i serien i år med tanke på sina storvärvningar. Måste väl vara 20-års jubileum på återtåget till allsvenskan för Siken.. Dessutom hoppas dom väl på storpublik så hyrespengarna rullar in.
Gillamarkeringar 5
Slå på/av denna metaruta.
Peter Ekehult Peter Ekehult skrev den 13 september, 2023 kl. 14:31
Vi får hoppas att BoIS slipper skador på spelare i dagens match. Om BoIS får till farten i spelet som de gjort de sista matcherna finns ju risken att sikens enda medel är att spela fult, agera ryggsäck och fokusera på att skada.

Rätt fokus har ju siken gjort framgångsrikt de sista åren – grisat sönder varje derby och kommit sist i allettan. 😄👍
Gillamarkeringar 3
Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 12 september, 2023 kl. 23:09
Ja imorgon vill vi verkligen se en seger i derbyt. Nu har laget spelat tillräckligt många matcher för att inte kunna skylla på matchovana, utan imorgon så vill jag se mer fart på rören, mer flyt in anfallsspelet, mer tålamod, mer arbete som ett lag i försvarsarbetet och mer mål. Inte så mycket med andra ord!
Gillamarkeringar 3
Slå på/av denna metaruta.