Oxarnas Gästbok

Logga in för att publicera ett inlägg

Krister Holm Krister Holm skrev den 16 februari, 2022 kl. 20:31
Den andra perioden inleder Bois bäst de första fem minuterna och har en riktigt bra chans när Broeng skjuter ett skott som August Hedlund gör en blixtsnabb benparad, Andreas Axelsson(?) kan sånär raka in returen. Men efter fem minuters spel får Bois ett långt byte med ett par onödigt slagna icingar vilket ger trötta Boisspelare och bra Väsbytryck. Sandberg håller dock tillsammans med laget emot. Med 10 minuter spelade får Bois ett powerplay och då kommer kvitteringen. Oliver Kandergård skjuter och Mikael Hansson slår in returen. Hansson är också nära att göra ett liknande mål en stund senare i spel 5 mot 5 men då avvärjer Hedlund. Bois har ett till kanonläge när en Boisspelare får fritt skottläge från 3-4 meter lite snett ut till vänster, men Hedlund gör sig stor och räddar. På slutet är det Väsby som har hårdast tryck och man har ett friläge som Sandberg räddar och ett skott som Sandberg också får briljera på. Bois skapar fler och bättre chanser denna period, men Väsby är inte ofarliga. 1-1 får ses som rättvist efter två perioder.