Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
Göran Strid Göran Strid skrev den 28 mars, 2022 den 17:04
Hej Glenn, det var ett tag sedan vi bytte synpunkter! Det har jag saknat. Snyggt av dig att svara på mitt inlägg på ett seriöst sätt och jag har full respekt för dina synpunkter på mitt tyckande, även om vi inte är överens. Märk väl att jag också är minst lika kritisk till Skövdes agerande och fiasko även denna säsong. Jag har skrivit en tråd på Rebellernas forum under rubriken "Skaraborgshockeyn", där jag gör ett försök att fundera kring både Skövde IK och Bois och vad man presterat och lite om framtiden.

Det jag kan sakna är att flera än du inte bara skjuter på pianisten för att jag är Skövde-supporter på detta forum, utan kunde försöka fundera kring just varför det gick som det gick. Ett tydligt och trist exempel är ju Ingvar, men det får man ta med jämnmod och bara låta det vara och inte värt att ens kommentera.

För det är ju så att Bois insatser och spel borde ha varit mer än det man fick se (såg nog minst 20 matcher på webben) denna säsong och det vore intressant att höra någon kommentar kring det.

Till sist, jag är imponerad av Bois försök att åtminstone utmana de bästa lagen i ettan, något som inte Skövde mäktade med.
Antal gillamarkeringar 8
... Slå på/av denna metaruta.

Dela på facebook
Dela på twitter