Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
Krister Holm Krister Holm skrev den 15 maj, 2022 den 14:21
För några dagar sedan listade jag intressanta backar, idag tänkte jag lista några forwards/centrar som skulle kunna fylla de tomrum som bland annat Kandergård och Hansson lämnat. Jag har försökt välja bland dom som Bois realistiskt skulle kunna välja bland.

Samuel Eriksson, Kalix: En spelskicklig spelare med bra fart, kan både spela ytter och center. En riktig poängspelare.

Emil Smedberg, Forshaga: Klev fram ordentligt i Forshaga denna säsong när stjärnorna lämnade, och visade att han kan tillföra också till ett lag som Bois- Tänkbar andrecenter?

Filip Sjöberg, Sundsvall: Inte så bra spelsinne, men en liten speedig ytter med bra handledsskott som gör en hel del poäng.

Markus Karlberg. Borlänge: Fick enormt mycket hjälp av Martin Janohls men det är inte hela förklaringen till den fina poängskörden under säsongen. Bra skridskoåkare och läser också spelet bra vilket gör att han ofta hamnar rätt på isen.

Alex Levänen, Nyköping: Spelskicklig center som var Nyköpings klart bäste spelare under säsongen.

Daniel Lindberg, Kumla: När de andra två stjärnorna i Kumlas förstakedja (Wänghult och Arle Östergren) lämnade blev Lindberg Kumla trogen. Men trots att han är en riktigt skicklig ytter så kunde han inte rädda klubben kvar i ettan. Vill han vara kvar i ettan borde Bois vara ett bra alternativ.
Antal gillamarkeringar 1
... Slå på/av denna metaruta.

Dela på facebook
Dela på twitter