Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
3607 inlägg.
Krister Holm Krister Holm skrev den 16 december, 2019 den 21:45
Snackade med Lucas Söderlund idag. Det verkade vara en riktigt öppen och glad kille, väldigt positiv. Han sökte en utmaning istället för att hamna i tryggheten i Grums och tyckte att allt verkade vara ett klart steg upp i Mariestad jämfört med Värmlandsklubben.
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
bobbo bobbo skrev den 15 december, 2019 den 19:29
Krister: Bois får 4,5 av 5 av mig. Serieseger, mest mål, minst insläppta, 32% pp, 86% bp. Vad kan man mer begära? Endast ett par skitmatcher och lite halvrisig inställning det sista drar ner betyget en aning. Det kommer bli bra det här...
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Per-Henrik Fröjd Per-Henrik Fröjd skrev den 15 december, 2019 den 05:15
Är grymt komplett nu, då just den sista biten e på plats. Ngr av de tongivande har ju saknats, samt Sandberg har inte varit sig lik. Felfaktor? Tävla!!!
Nu är det slut på leken och tempot ökar det talar för Bois än mera. Jag har lagt märke till att stekarn inte riktigt hänger med då. Collberg tror jag till motsats blir mycket viktig, det blir mera fart och det passar honom. Ngr så som Eddie, Löghdal och Eric O kan höja sig på alla nivåer, även om de syns i protokollet så går de fortfarande inte på max. Jag tror inte Bois tappar många poäng då jämnheten å styrkan finns.
Man har skapat sig goda vanor i pp bp. Något som nu blir avgörande, man har även en stark tredje period. 10/91/63 finns det mera å ta ut? ? Göran?
Snart är det vår!
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Marcus Davidsson Marcus Davidsson skrev den 14 december, 2019 den 22:52
5e plats för Bois.
Darrat betänkligt sista matcherna i serien, dålig motivation? Inte ens Sandberg har sett bra ut. Högsta nivån är hög, kan de prestera den vinner de Allettan. Tyvärr för många som inte gör det de ska.
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 14 december, 2019 den 21:25
Huddinge har högt tempo absolut, men ibland går det också lite för snabbt för dom. Dock så håller jag dom som ett topp 4-lag, de har imponerat på slutet.

Alla är välkomna att skriva det de vill, så länge det håller sig inom reglerna, sedan har det mest varit positivt att skriva om Bois så här långt och då blir ju också bilden lite ensidig kanske.
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Göran Strid Göran Strid skrev den 14 december, 2019 den 19:44
Jag tippar att Bois kommer trea med god chans att nå kvalserien, men det blir ingen enkel resa, för sååå bra är inte laget. Det jag tänker på är frånvaron av tempot, som måste förbättras av det jag sett. Jag har sett t ex Huddinge nu på slutet och oj vilket tempo de visar upp, när de äntligen börjat inse vad som krävs! Det går undan med andra ord och en nivå högre än vad Bois visat.

Får man sedan ha en annan synpunkt, så är det den nya gästboken. Om man inte har möjligheten att välja ämne och trådar, så är den inte intressant för det blir alldeles för fragmentariskt och snuttifierat. Därför skriver inte jag eller flera andra längre här, vilket är tråkigt, för visst vinner man på att få andra synpunkter än de likriktade som nu dominerar?
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Jan-Erik Karlsson Jan-Erik Karlsson från Ljungby skrev den 13 december, 2019 den 19:22
Kul med bois i första matchen, det finns inga lätta matcher i allettan bara olika svårighetsgrader och jag anser bois och nybro är dom svåraste, så det är lika bra att ta tjuren (oxen) vid hornen direkt.
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 13 december, 2019 den 17:14
Ja det finns lite att marknadsföra med, är ju en klassisk motståndare! ?

Kommer bli en grym utmaning för laget, en sån man bara kan älska. De stora favoriterna som vi mött ett antal gånger i viktiga matcher under åren och ett lag som sett väldigt stabilt ut så här långt på säsongen. Vi SKA ha fullsatt den matchen, annars är jag besviken!
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 13 december, 2019 den 16:55
Bobbo: Ja snacka om att få en värdemätare direkt! Dessutom Huddinge i omgång två, så de kanske två tuffaste motståndarna direkt de första två omgångarna. Men det är bara att ta tjuren vid hornen och visa direkt var skåpet ska stå! Det lär inte bli några problem att fylla Mariehus arena den 28712!!!
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Urban Isegren Urban Isegren från Forserum skrev den 12 december, 2019 den 20:33
Behövs det en gästbok eller forum överhuvudtaget, tycker det mesta skulle kunna gå att ha här https://www.facebook.com/Oxarna/
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 12 december, 2019 den 17:41
Det kanske är några som undrar hur fastställandet av spelschemana för allettan ser ut? Så här är stegen:

1) Lagen skickar i slutet av grundserierna in förbehåll, dagar då de inte kan ha matcher i sin hall, till förbundet.

2) Imorgon fredag skickar förbundet ut ett preliminärt spelschema till klubbarna som tar hänsyn till förbehållen.

3) Lagen har sedan några dagar på sig att snacka ihop sig om eventuella flyttar av matcher (man kanske vill ha lördagsmatch tex, då får man höra om det är ok med motståndarna att flytta matchen).

4) Troligen på tisdag släpps det fastställda spelschemat officiellt.

De första fem speldagarna i allettan är 28/12, 30/12, 3/1, 5/1 och 8/1 preliminärt. Så lika bra begära ledigt redan nu!
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 12 december, 2019 den 16:48
Vad det ger beror vad jag förstått det på hur väl man uppfyller kraven i avtalet. Det finns en massa saker man ska leva upp till, ju fler man uppfyller desto mer pengar. Hur mycket det kan ge totalt vet jag inte men några hundra tusen skulle jag tro iaf.

Ja grymt bra med äggförsäljningen! Hörde att äggleverantören var väldigt nöjd med.
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
bobbo bobbo skrev den 12 december, 2019 den 15:24
Såg presskonferensen och noterade en ny backdrop. Bois är alltså bundna till nåt avtal med ATG - Hockeyettan. Nån som vet vad det genererar? För övrigt var det en glad överraskning med 45000 från äggförsäljningen i går. Det var riktigt bra, tycker jag!
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.

Dela på facebook
Dela på twitter