Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
4416 inlägg.
Krister Holm Krister Holm skrev den 20 oktober, 2019 kl. 20:18
Var inte på matchen igår men hörde att klacken skött sig väldigt bra ändå, riktigt kul! Tycker att vi har haft bättre drag i klacken än på många år, hoppas det kan fortsätta så.
Gillamarkeringar 0
Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 19 oktober, 2019 kl. 10:29
Ja ska de ha såna problem med målskyttet som senast så lär det bli jämnt. Hänger mycket på vem som står också. Men jag hoppas på en 4-2-seger. Lindén första målskytt.
Gillamarkeringar 0
Slå på/av denna metaruta.
Fredrik Jos Josefsson Fredrik Jos Josefsson från Mariestad skrev den 19 oktober, 2019 kl. 09:21
Hur går det i dagens match? Jag tror på en jämn tillställning i stil med onsdagen. BoIS borde vinna komfortabelt men är osäker på målskyttet. 3-3 efter full tid känns rimligt. Upp till bevis!
Gillamarkeringar 0
Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 18 oktober, 2019 kl. 23:30
Nyköping förlorade idag IGEN! Denna gång mot derbyrivalen Linden med 6-2. Nyköping har skjutit 319 skott på mål (näst flest av alla lag) och bara släppt till 205 (minst av alla), ändå har man minusmål, 25-33. Måste väga för lätt framför kassarna, eller finns det någon annan analys att göra?
Gillamarkeringar 0
Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 17 oktober, 2019 kl. 22:52
Jesper: De hade varit grymma förstärkningar båda två, spelare som varit toppklass i serien som bidragit massor. Problemet är väl att de antagligen är väldigt dyra båda två, de lär inte spela för under 30000 i månaden, kanske ännu mer.
Gillamarkeringar 0
Slå på/av denna metaruta.
Niklas Hjalmarsson Niklas Hjalmarsson skrev den 16 oktober, 2019 kl. 22:22
Ja tänk att gå upp i serieledning ikväll efter dessa två bedrövliga matcher det senaste….kanske tyder det på att vi har ett riktigt bra lag NÄR det börjar fungera igen?!
Gillamarkeringar 0
Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 16 oktober, 2019 kl. 16:41
Marcus: Måste blivit något fel på länken, men den är tillrättad nu.

Håller också med dig om det du skrev om matchen i stort. Skövde försvarade sig verkligen heroiskt och slängde sig och täckte skott och gav allt i spelet utan puck. Sedan var Bois överlägsna i spelet med puck och skapade en hel del chanser men det kom antingen en slängande SIKare eller en heroisk Viktor emellan eller så sköt vi utanför.Hade Bois fått ett första mål så hade nog dock utgången blivit en annan. Men grattis!
Gillamarkeringar 0
Slå på/av denna metaruta.
Marcus Lundgren Marcus Lundgren skrev den 16 oktober, 2019 kl. 15:06
Krister: Är blogginlägget om Webbsändningar borttaget?

Angående matchen så tycker jag att Skövde gjorde det bra på det sättet att man fick matchen delvis dit man ville.

Hade det enbart handlat om fart och skicklighet hade vi förlorat, nu blev det mycket kamp utmed sargerna.

Sen är det klart att Viktor gjorde en av de starkare målvaktsinsatserna jag sett på många år i Skövde, även Thilanders insats var helt enorm. Men man ska inte glömma att Sandberg gjorde några riktigt vassa räddningar också, och att Thilander missade öppet mål från 1 meters håll.

Det Skövde har i år som gör att man kan slå alla lag är att man har vissa toppar på alla positioner, såsom Viktor i mål, Thilander på backen och Thegel-kedjan framåt.
Gillamarkeringar 0
Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 16 oktober, 2019 kl. 09:57
Surahammar ikväll. Det är stor risk för lite baksmälla i laget efter derbymatchen, att man inte orkar ladda om. Jag tror därför att det blir en rätt jämn match men där Bois ändå vinner till slut med 3-1. Thörnqvist första målskytt. Vad tror ni andra.
Gillamarkeringar 0
Slå på/av denna metaruta.
Ronnie Larsson Ronnie Larsson skrev den 15 oktober, 2019 kl. 19:42
Jocke Hjalmarsson din analys kan jag köpa men Robin skrev att Bois gör en fruktansvärt dålig match vilket jag och massor med referat inte speglar. Vi hade ändå massor med chanser, nästa gång sitter dom och då blir matchen helt annorlunda. Gjorde inte Olsson några byten istället för Norlöv i andra perioden? Det såg bättre ut, tycker dom borde fortsatt med den kedjan ☺️
Gillamarkeringar 0
Slå på/av denna metaruta.
Jocke Hjalmarsson Jocke Hjalmarsson från Mariestad skrev den 15 oktober, 2019 kl. 18:00
Får även jag hålla med Robin och Niklas.Första perioden var Bois bättre men dock dåligt att inte göra ett enda mål.Andra perioden går Bois ner sig rejält i tempo och det gynnar Skövde.Första 10 av tredje är alldeles för blekt precis som andra perioden.Sista 10 av matchen tar Bois tag i det igen och Bois är även mycket bättre i sudden.Vi lägger även lite för dåliga straffar.Coachningen var inte speciellt bra.Dels borde Erik Olsson tagit över en blek Norlövs plats dessutom skulle de kört hårdare med Lögdahl och Eddie femmorna.Alla backar gör det bra.Även Sandberg gjorde det bra med flera riktigt vassa räddningar.
Gillamarkeringar 0
Slå på/av denna metaruta.