Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
2724 inlägg.
Krister Holm Krister Holm skrev den 17 oktober, 2019 den 22:52
Jesper: De hade varit grymma förstärkningar båda två, spelare som varit toppklass i serien som bidragit massor. Problemet är väl att de antagligen är väldigt dyra båda två, de lär inte spela för under 30000 i månaden, kanske ännu mer.
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 16 oktober, 2019 den 23:23
Matchref klart.

Niklas: Ja det finns en grym potential i laget men just nu är vi i en svacka. Händer alla lag. Vi hoppas den inte blir så långvarig bara.
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Ronnie Larsson Ronnie Larsson skrev den 16 oktober, 2019 den 22:37
Niklas ja vi har stor potential, annars hade vi inte varit i serieledning. Men som du skriver, när allt är på topp då har vi chans på stora prestationer ☺️
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Niklas Hjalmarsson Niklas Hjalmarsson skrev den 16 oktober, 2019 den 22:22
Ja tänk att gå upp i serieledning ikväll efter dessa två bedrövliga matcher det senaste....kanske tyder det på att vi har ett riktigt bra lag NÄR det börjar fungera igen?!
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 16 oktober, 2019 den 16:41
Marcus: Måste blivit något fel på länken, men den är tillrättad nu.

Håller också med dig om det du skrev om matchen i stort. Skövde försvarade sig verkligen heroiskt och slängde sig och täckte skott och gav allt i spelet utan puck. Sedan var Bois överlägsna i spelet med puck och skapade en hel del chanser men det kom antingen en slängande SIKare eller en heroisk Viktor emellan eller så sköt vi utanför.Hade Bois fått ett första mål så hade nog dock utgången blivit en annan. Men grattis!
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Marcus Lundgren Marcus Lundgren skrev den 16 oktober, 2019 den 15:06
Krister: Är blogginlägget om Webbsändningar borttaget?

Angående matchen så tycker jag att Skövde gjorde det bra på det sättet att man fick matchen delvis dit man ville.

Hade det enbart handlat om fart och skicklighet hade vi förlorat, nu blev det mycket kamp utmed sargerna.

Sen är det klart att Viktor gjorde en av de starkare målvaktsinsatserna jag sett på många år i Skövde, även Thilanders insats var helt enorm. Men man ska inte glömma att Sandberg gjorde några riktigt vassa räddningar också, och att Thilander missade öppet mål från 1 meters håll.

Det Skövde har i år som gör att man kan slå alla lag är att man har vissa toppar på alla positioner, såsom Viktor i mål, Thilander på backen och Thegel-kedjan framåt.
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 16 oktober, 2019 den 09:57
Surahammar ikväll. Det är stor risk för lite baksmälla i laget efter derbymatchen, att man inte orkar ladda om. Jag tror därför att det blir en rätt jämn match men där Bois ändå vinner till slut med 3-1. Thörnqvist första målskytt. Vad tror ni andra.
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Ronnie Larsson Ronnie Larsson skrev den 15 oktober, 2019 den 19:42
Jocke Hjalmarsson din analys kan jag köpa men Robin skrev att Bois gör en fruktansvärt dålig match vilket jag och massor med referat inte speglar. Vi hade ändå massor med chanser, nästa gång sitter dom och då blir matchen helt annorlunda. Gjorde inte Olsson några byten istället för Norlöv i andra perioden? Det såg bättre ut, tycker dom borde fortsatt med den kedjan ☺️
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Jocke Hjalmarsson Jocke Hjalmarsson från Mariestad skrev den 15 oktober, 2019 den 18:00
Får även jag hålla med Robin och Niklas.Första perioden var Bois bättre men dock dåligt att inte göra ett enda mål.Andra perioden går Bois ner sig rejält i tempo och det gynnar Skövde.Första 10 av tredje är alldeles för blekt precis som andra perioden.Sista 10 av matchen tar Bois tag i det igen och Bois är även mycket bättre i sudden.Vi lägger även lite för dåliga straffar.Coachningen var inte speciellt bra.Dels borde Erik Olsson tagit över en blek Norlövs plats dessutom skulle de kört hårdare med Lögdahl och Eddie femmorna.Alla backar gör det bra.Även Sandberg gjorde det bra med flera riktigt vassa räddningar.
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 15 oktober, 2019 den 15:27
Av någon okänd anledning så kan jag inte logga in på rebellerna.com sedan några månader tillbaka så svarar därför här istället på Göran Strids inlägg där han skriver att Mjörnberg menar att det var
"en jämn och rejäl derbymatch." Men som jag uppfattar det är det resultatet som var jämnt, för när Mjörnberg beskriver matchbilden så skriver han så här:
"Sen ska det i ärlighetens namn sägas att hemmalaget inte skapade mycket till farliga avslut innan Johan Planeby luggade en Mariestad-försvarare på pucken och serverade Jonathan Ström till 1-0. Och man skapade inte särskilt mycket därefter heller. I alla fall inte i jämförelse med sina bombarderande gäster. Men laget jobbade rätt och tight. Som ett riktigt hockeylag. Samtidigt som Viktor Andersson var fullständigt (FULLSTÄNDIGT!) briljant i hemmakassen."
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 15 oktober, 2019 den 14:50
Niklas: Det är klart alla har rätt till en egen åsikt! Jag råkar dela Ronnies åsikt, Richard verkar tycka detsamma. Du och Robin verkar inte dela den uppfattningen, det är ok det med. Jag tycker det bara är naturligt att åsikter kan gå isär och då är det ju kanon om man luftar dom här.
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Richard Persson Richard Persson skrev den 15 oktober, 2019 den 13:09
Tycker inte bois va så dåliga heller dom va ju bra mycket bättre än skövde men skillnaden va att Skövdes målvakt va ju inte från denna planet igår. ?
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Ronnie Larsson Ronnie Larsson skrev den 15 oktober, 2019 den 09:25
Har pratat med flera boisare, läst flera matchref. Bla detta: https://hockeynews.se/columns/10873/
Att Bois var fruktansvärt dåliga kan jag inte hålla med om, stora ord att ta till. Klart att dom kunde göra det bättre, men igår ville Skövde mer och Viktor var otroligt bra. Vi tar dom nästa gång, målchanser fanns i massor ☺️
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Dennis Källgård Dennis Källgård skrev den 14 oktober, 2019 den 23:50
Man får bara inte förlora mot siken, men idag hände det. Den enda lilla tröst man har är att vi fick med oss 1p & att dom inte fick med sig 3. Målvakten storspelade och räddade Skövde, hade han haft en sämre dag hade Bois tagit hem segern. För Bois hade fler och hetare målchanser. Tycker dock bois generellt sett gjorde det alldeles för svårt för sig. Istället för att spela enkelt i uppspelen så hamnade passen ofta i en enda gröt i sargen med 2 sikare/1 boisare och det ville sig inte och så fick vi börja om på ruta 1 i försvarszon igen. Ne överlag ingen fantasi i anfallsspelet, tråkig dumpa-puck hockey som inte ledde till mycket. Dåligt följe med upp också. Låg lägsta-nivå. Bättring Boisen! Bäst i Bois idag var Törnqvist, Björka & Aronsson.
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Robin Brewitz Robin Brewitz skrev den 14 oktober, 2019 den 22:46
Håller helt med Niklas. Detta va en fruktansvärt dålig match av bois. Dålig fart, pp va rent bedrövligt. Sen vill ja verkligen ifrågasätta coachningen idag. Hur kan man fortsätta rulla på 4 formationer när man jagar en kvittering? Varför matchas inte Eddies och Thörns femma hårdare? Det är ju dom formationerna som ska göra det och som har kapaciteten. Uselt betyg till vår ledarstab idag. Bäst var Sandberg!
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Kjell-Arne Remnås Kjell-Arne Remnås från Hindås skrev den 14 oktober, 2019 den 19:47
Känns kul att ha lite tid att följa Bois mot SIK ikväll. Får duga med Swehockey ikväll då de spelar borta.
Hoppas på en go "Skaraborgs stolthet"-seger. ?
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.

Dela på facebook
Dela på twitter

Pantrunda

På måndag är det dags […]

Tävlingen är avslutad och de lyckliga vinnarna är:

Supporterklubben har under ett par veckor haft en egeninsamling till supporterspelaren i form av entävling/utlottning där varje hundralapp har varit en lott. Ni skänkte sammanlagt 8000 kr och tillsammans med oss i Oxarna skänkte vi 10900 kr. […]