Oxarna säljer grillkol!

Ja, ni läste rätt. Oxarna säljer grillkol till förmån för Mariestad BoIS Hockeys insamling till Supporterspelaren till kommande säsong. Vi VET att ni grillar. Vi VET att ni behöver kol. Vi VET att ni vill stötta BoIS.

Ni beställer av oss och vi levererar hem till er…med förutsättning att ni bor i Mariestad med omnejd.

Maila er beställning till Gustaf Bobeck på gustaf@partytalt.net, vi tar emot era beställningar fram till den 28:e juni, så det är lite brådis. Sen tar det ca. 2 veckor så får ni grilla i stil samtidigt som ni övar hejaramsor inför kommande säsong. Betalning sker med Swish vid leverans.

Grilla flitigt, våra vänner! Snart är det hockey igen.

4 thoughts on “Oxarna säljer grillkol!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *