Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Krister Holm Krister Holm skrev den 27 juli, 2022 kl. 17:35
Nu är det bara två centrar som ska in innan truppen är spikad och då kan det vara läge att börja tänka på hur man ska formera laget. Här är ett förslag:

Förstafemma:
Aronsson-Malmkvist
Lindberg-Ny center-Blomberg

Aronsson och Malma kommer vara ett superbra backpar, båda är bra med puck och kan leverera pass samtidigt som de är stabila defensivt. Lindberg och Blomberg spelade tillsammans i Södertälje och trivdes bra tillsammans, Fick dessa ord skickade till mig från Lindbergs gamla pojklagstränare som följer Enköping. "Fartfylld spelare med stort spelsinne. Haft lite trassel med sjukdom som inte gett full rättvisa senaste säsongen här hos oss, men det ska vara avklarat nu och han kommer att vara minst en nivå högre den här säsongen. Appelgren har ju bra koll på honom sedan VIK." Han har potential!

Andrafemma:
Broeng-Håkansson
Lindén-Ny center-Tellström
Broeng vill gärna ha en backkollega att lira hockey med, och det kan Manne, samtidigt som han inte är oäven defensivt. Lindén slitvarg och fysik medan Tellström kan stå för farten.

Tredjefemma:
Collberg-Frick
Olsson-Larsson-Hedlund
Collberg är ett spelgeni men svagare defensivt, då passar Frick som handen i handsken, för han sätter knappt en skridsko fel i defensiven. Olsson och Hedlund är ett bra ytterforwardspar som både kan leverera offensivt och defensivt, så får Lukas styra upp defensiven.

Fjärdefemma:
Svensson-Stenlund
Henell-Lundin-Rydholm/Axelsson/Sjögren
Svenson och Stenlund "blir över" men det är inget dåligt fjärde backpar. Svensson skulle lika gärna kunna spela första backpar. En defensivkedja sedan som får mala ner motståndarna, det kommer de sköta kanon.
Slå på/av denna metaruta.