Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
3582 inlägg.
Krister Holm Krister Holm skrev den 20 maj, 2022 den 23:54
Göran --> Ja Aronsson är en klassback redan nu och det finns fortfarande stor utvecklingspotential hos honom, förhoppningsvis kan han ta ytterligare kliv redan i vinter.

Jag har börjat blogga igen, idag gick jag igenom sillyn hos lagen i den västra ettan. Klicka på nedanstående länk om ni är lässugna!
kmhockey.se
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Göran Strid Göran Strid skrev den 20 maj, 2022 den 16:58
Tobias Aronssons påskrift är en nyckel till fortsatt satsning. Viktigare än vad många tror. En back med stor potential som redan visat mycket och kommer bli ännu bättre! Grattis till det!
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 20 maj, 2022 den 15:09
Tobias Aronsson förlänger med ännu en säsong! En grymt stark förlängning som visar att satsningen fortsätter och att Bois är en klubb spelare gärna stannar i trots att de får lockande bud från andra klubbar. Gött!
Antal gillamarkeringar 3
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 19 maj, 2022 den 15:33
Vi får hälsa Mikael Kvarnström välkommen som klubbchef i Bois! Jag vet att han gjorde ett bra jobb när han var tränare för Skövde, förhoppningsvis kan han göra det i Bois med.
Antal gillamarkeringar 4
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 17 maj, 2022 den 14:47
Peter --> Ser ut som en riktigt stark uppställning och förhoppningsvis så kan vi få se något liknande i alla fall. Tror precis som du skriver att det inte blir så mycket nytt på backsidan till nästa säsong, utan det är offensivt som förnyelsen kommer att ske. De namnen du nämner här är alla bra klass på och nu får vi hålla tummarna för att Calle får ihop det också!
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Ekehult Peter Ekehult skrev den 17 maj, 2022 den 09:53
Det här hade väl varit en fin uppställning till nästa år.

Manne Håkansson - Tobias Aronsson
Marcus Karlberg-Philip Norberg-Erik Hedlund

Ludvig Collberg - Jesper Broeng
Samuel Eriksson-Albin Kedbrant-Jesper Lindén

Johan Frick - Simon Svensson
Otto Henell-Lucas Larsson-Simon Eriksson

Gustaf Malmkvist
Nils Rydholm-Herman Lundin-Andreas Axelsson

Juniorer
Carl-Johan Gustafsson
Emil Ullberg
Filip Stenlund
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 16 maj, 2022 den 18:11
Gustaf Malmkvist förlänger! Det innebär att truppen ser ur så här i dagsläget:

Målvakter
Anton Malmborg
Isac Ohlsson

Backar
Jesper Broeng
Gustaf Malmkvist
Manne Håkansson
Simon Svensson

Forwards
Erik Haglund
Jesper Lindén
Lukas Larsson
Herman Lundin
Otto Henell

Ser ut som en bra stomme, men saknar en del spets.
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 15 maj, 2022 den 14:21
För några dagar sedan listade jag intressanta backar, idag tänkte jag lista några forwards/centrar som skulle kunna fylla de tomrum som bland annat Kandergård och Hansson lämnat. Jag har försökt välja bland dom som Bois realistiskt skulle kunna välja bland.

Samuel Eriksson, Kalix: En spelskicklig spelare med bra fart, kan både spela ytter och center. En riktig poängspelare.

Emil Smedberg, Forshaga: Klev fram ordentligt i Forshaga denna säsong när stjärnorna lämnade, och visade att han kan tillföra också till ett lag som Bois- Tänkbar andrecenter?

Filip Sjöberg, Sundsvall: Inte så bra spelsinne, men en liten speedig ytter med bra handledsskott som gör en hel del poäng.

Markus Karlberg. Borlänge: Fick enormt mycket hjälp av Martin Janohls men det är inte hela förklaringen till den fina poängskörden under säsongen. Bra skridskoåkare och läser också spelet bra vilket gör att han ofta hamnar rätt på isen.

Alex Levänen, Nyköping: Spelskicklig center som var Nyköpings klart bäste spelare under säsongen.

Daniel Lindberg, Kumla: När de andra två stjärnorna i Kumlas förstakedja (Wänghult och Arle Östergren) lämnade blev Lindberg Kumla trogen. Men trots att han är en riktigt skicklig ytter så kunde han inte rädda klubben kvar i ettan. Vill han vara kvar i ettan borde Bois vara ett bra alternativ.
Antal gillamarkeringar 1
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 13 maj, 2022 den 20:51
Göran och Peter --> Ja Mitell gjorde under med truppen, från att ha saknat identitet i spelet och ett gäng individualister till att man visste precis hur Färjestad ville att matchbilden skulle se ut och att alla i laget var beredda att offra allt för varandra och för laget. Sällan har man sett ett sådant lyft av ett tränarbyte.
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 13 maj, 2022 den 14:19
Söderklubbarna är upprörda över att KHK och Kalmar inte får en spänn när Coronastödet delades ut, Nybro fick 600 000 kr medan Bois fick 1,2 miljoner. Fina pengar för Bois!
Antal gillamarkeringar 3
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 12 maj, 2022 den 21:04
Erik Hedlund till Bois: Har hört med mina kontakter om honom och det är idel lovord. Erik var en jättetalang (största talangen i Leksand i den årskullen) som spåddes en lysande framtid men så kom Corona och inställt j20-spel och då Leksand inte ville låna ut honom då de ville ha honom som backup för a-laget så fick han för få matcher för optimal utveckling. Men fortfarande en riktigt bra spelare som är riktigt snabb på rören och med bra arbetsmoral. Kan spela såväl i producerande kedja som i en tredjekedja och göra det bra.
Antal gillamarkeringar 3
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Ekehult Peter Ekehult skrev den 11 maj, 2022 den 08:16
Riktigt härligt med signaturer från Jesper och Simon S.

Vad gäller backar tycker jag att vi har det rätt bra ställt, om vi får behålla de flesta och Collberg kommer tillbaka så ser det riktigt bra ut.
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 10 maj, 2022 den 20:08
Backar jag tycker Bois borde höra sig för med:
André Dahlqvist, Borlänge. Spelskicklig och skridskostark back med sina stora styrkor i offensiven. Fick sitt stora genombrott i år men som jag tyckte gjort det bra redan under sina år i Lindlöven.
Marcus Björk, Borlänge. Starkare defensivt än sin lagkamrat men är inte så pjåkig offensivt heller, en tvåvägsback.

Alexander Edström, Halmstad. Rutinerad back med ruggigt bra spelsinne. Det gör att hankan lösa många situationer på isen.

Robin Liljekvist, Kalix. En stor (205 cm) kille som är väldigt stark fysiskt samtidigt som han har helt ok rörlighet ändå. Kan också hantera pucken förvånansvärt bra med tanke på storleken.

David Lidström, Surahammar. En back med rutin som är bra i båda ändar av isen.
Antal gillamarkeringar 1
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 10 maj, 2022 den 19:18
Att Jesper förlänger är den starkaste signaturen hittills. Jesper vann den interna poängligan i allettan och undantar man alla Hudiksvallsspelare som hade ruggigt bra +/- så var det bara en Nybroit med bättre +/-. Det finns otroligt mycket hockey och otroligt mycket hjärta i Jesper, vi ska vara glada över att han trivs så bra i Bois!
Antal gillamarkeringar 3
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 9 maj, 2022 den 17:02
Simon Svensson klar för en säsong till. En underskattad spelare som alltid gör sitt yttersta, en defensivback som spelar större än sin storlek, med ett hjärta större än de 1,80 han är. Bra förlängning!
Antal gillamarkeringar 8
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 6 maj, 2022 den 17:00
Då var målvaktsparet spikat, då Isac Ohlsson skrivit på för ännu en säsong. Tycker Isac var riktigt bra så det känns som ett starkt målvaktspar vi har till förfogande.
Antal gillamarkeringar 8
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Ekehult Peter Ekehult skrev den 5 maj, 2022 den 11:53
Malmborg känns som en riktigt bra målvaktsvärvning, hoppas att även Isac Ohlson blir kvar.

Fler kontraktsskrivningar på gång mot slutet av veckan och Calle räknar med att ha en i princip färdig trupp innan maj är slut enligt intervju i Mariestadstidningen. 👍
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 4 maj, 2022 den 18:38
Anton Malmborg blir det som ersätter Tobias Sandberg. Visbymålvakten hade en kanonsäsong 19/20 då han vann hela allettan södras målvaktsliga och var väldigt starkt bidragande till att Halmstad överraskande vann den södra allettan. Även säsongen efter i Visby var riktigt bra, men säsongen som gick kanske något svagare, men då kanske det är bra med en nytändning med en ny klubb. Vi hälsar Anton välkommen till Bois och hoppas du blir en ny vägg i Boiskassen!
Antal gillamarkeringar 6
... Slå på/av denna metaruta.

Dela på facebook
Dela på twitter