Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
Gustaf Bobeck Gustaf Bobeck skrev den 13 augusti, 2020 den 22:06:
Ja, Kimmo. Vi får la se. Själv är jag skeptisk till folk på läktarna förrns nyår och ser det som en jättebonus om det blir tidigare. Sen att det är konstigt att det får vara fullt på barer, bad o.s.v, men reglerna är ju som de är och det är ju inte vi som bestämmer. Men man får la bli en swehockeynörd istället och jubla i det tysta…
Slå på/av detta i metarutan.
Kimmo Varis Kimmo Varis skrev den 13 augusti, 2020 den 21:55:
Härligt att se att Fler börjar skriva nyheter och inlägg nu när det drar ihop sig… Känns som om vi kanske får ett par matcher i år i alla fall 😀
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 12 augusti, 2020 den 07:57:
Gustaf>> Du är ju ingen hockeynörd! 😜
Slå på/av detta i metarutan.
Gustaf Bobeck Gustaf Bobeck skrev den 11 augusti, 2020 den 22:56:
Krister, med betoning på ett LITET kul klipp… #attsenåntejpasinklubbagörintemindag
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 11 augusti, 2020 den 22:29:
Ibland kanske man tycker att det är lite för lugnt här inne, men faktum är att kollar man på statistiken för sidan så har vi en väldigt livaktig sida. Sedan vi startade den för exakt ett år sedan så har vi haft 515000 besökare på sidan, eller 46000 i månaden, alltså 1500 besök per dag. Mest besök hade vi den 13/3, dagen vi mötte Tranås utan publik, då vi hade nästan 5000 besök.Folk från 180 länder har besökt sidan under tiden den funnits. Ungefär 46% av besöken kommer från en mobil, resten från dator. En normalbesökare är inne ungefär en minut på sidan. Så nu ska ni inte sitta och tro att ni sitter själva på sidan!
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 9 augusti, 2020 den 10:01:
Cooken>> Intressanta synpunkter! Kan Collberg fortsätta där han slutade eller kanske tom ta ytterligare något steg så är han ju absolut en back för spel på högre nivå kommande säsong. Också Björka och Aronsson visade upp den kapaciteten under allettan så på den offensiva backsidan så har vi nog den starkaste uppställningen i ettan. Det är som du säger om de defensiva backarna kan ersätta Ludde och Jakobs.

En sak är säker vad gäller forwards och det är att det kommer gå undan när Bois anfaller i vinter! Såväl Liam som Oliwer har ruggigt hög fart medan de vi tappar i Eddie och Thörn inte har det spelet på samma sätt.
Slå på/av detta i metarutan.
Cooken Cooken skrev den 9 augusti, 2020 den 00:29:
Svårt att hitta konkreta frågetecken redan nu, men det skulle i så fall kunna vara vem som tar över Törnqvists roll som fanbärare och om backsidan har kapaciteten att ersätta det som Jim Jakobs och Ludvig Karlsson levererade förra säsongen. Mina cent angående utropstecken sätter jag på Collberg på backen och Jidenius på forwardssidan. I övrigt blir det intressant att följa nyförvärven. Söderlund och Fjellström blir troligen lagets publikfriare,men det kräver just publik, vilket tyvärr är det stora frågetecknet just nu. Vi hoppas på det bästa!
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 8 augusti, 2020 den 15:24:
Jag älskar att sitta och kolla på eliteprospects i silly season-tider och jag är långt ifrån ensam om det. Det kan man se när man kikar på statistiken hur många som kollat in spelarnas sidor. Men vilken spelare i Bois är mest klickad på eliteprospects egentligen? Här är en topplista på alla Boisare som har mer än 10000 klick!
Douglas Lögdal 59009
Ludvig Collberg 56673
Tobias Sandberg 49620
Oliwer Fjellström 48476
Philip Elgestål 34820
Lukas Söderlund 32341
Erik Olsson 19570
Adam Willig 18874
Lucas Jidenius 18021
Tobias Aronsson 17562
Fredrik Granberg 15741
Simon Svensson 13400
Jesper Lindén 13122
Simon Eriksson 11410

Överraskade?
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 8 augusti, 2020 den 11:05:
Nu när truppen är klar(?) så kanske det börjar bli dags att granska truppen lite närmare. Jag tänkte göra det genom att utse utropstecken och frågetecken. Utropstecken är saker jag tycker är väldigt bra, frågetecken saker som känns ovissa men som mycket väl kan visa sig bli utropstecken. Vi börjar väl med utropstecknen!

! Att Tobias Sandberg stannade trots locktoner från allsvenska lag. Med honom i laget så har man chans att vinna alla matcher, kanske ettans bästa målvakt.

! Att vi fick behålla stora delar av backsidan, speciellt Aronsson som allsvenska klubbar ryckte i. Vi har kvar tre starka offensiva backar, utöver Aronsson också Collberg (grym efter jul) och Björka (speciellt bra allettan fram till skadan). Frick är en ruggigt stabil defensiv back och Malmkvist har potential att bli en framtida storback.Backsidan har därmed fem backar som vi vet kommer att vara riktigt bra, det är en bra stomme.

! Att vi fick behålla viktiga offensiva kuggar som Dogge, Lindén och Söderlund (som också hade flera allsvenska klubbar efter sig) betyder att vi kommer att vara starka offensivt också i vinter.

! Oliwer Fjellström kommer att bli ett riktigt tillskott. Hur bra han kommer att vara är svårt att svara på, men han kommer definitivt att tillföra massor.

! Vi har fått behålla ledartrojkan som gav en trygghet i spelet som imponerade. Hade vi ledningen inför sista så visste man nästan att vi skulle vinna.

? Precis som förra säsongen satsar vi på en uttalad förstamålis, då gick det väldigt bra, men går Sandberg sönder så känns det tunt med en oprövad 17-åring som backup.

? Vi har värvat in två defensivbackar (Fredrik Granberg och Simon Svensson) som visserligen är väldigt lovande, men det är ändå ett steg upp att möta seniorspelare. Nu tror jag de kommer att fixa detta fint, men man kan aldrig veta.

? Vi har gott om centrar i lagbygget, men egentligen bara en rutinerad offensiv i Dogge. Den andra centerplatsen är vikt för Liam Nilsson men det är samma sak där som på backsidan, man kan ju inte veta att han fixar steget. Men om man ger honom tid så tror jag säkert han fixar steget då han är en klok spelare.

? Kommer Linus och/eller Filip Engqvist att snöra på sig skridskorna igen? Det vore grymt isf!

Vad tror ni om frågetecknen? Eller har ni egna frågetecken och utropstecken?
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 6 augusti, 2020 den 12:32:
Per-Henrik>> Jag vet inte vem som var huvudtränare, men fystränare var Tim Olssons pappa.
Slå på/av detta i metarutan.
Per-Henrik Fröjd Per-Henrik Fröjd skrev den 6 augusti, 2020 den 06:59:
Vem tränade pojkar födda 97-98-99 i Lidköping?
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 5 augusti, 2020 den 22:40:
Nu får ni in på hemsidan och läsa intervjun med Filip Engqvist!
Slå på/av detta i metarutan.
Marcus Davidsson Marcus Davidsson skrev den 5 augusti, 2020 den 21:56:
Antar att även Linus lägger ner, såg att han ska träna J20?! Det är inte lätt att ersätta dem, den saken är klar.
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 5 augusti, 2020 den 19:45:
Bröderna Engqvist har varit stommen i den ultimata tredjekedjan. De köper sin defensiva uppgift till 100% samtidigt som de ofta kunde trycka ner motståndarna i deras egen zon. Deras spel i 4 mot 5 måste ha varit vassast i ettan, de var nästan mer i anfallszon än i försvarszon. Det uppoffrande spelet med mycket skridskoåkning och envishet var deras signum och de kommer alltid ha en plats i Boishistorien.
Slå på/av detta i metarutan.
Marcus Davidsson Marcus Davidsson skrev den 5 augusti, 2020 den 17:32:
Bara att lyfta på hatten, #10 har alltid varit en favorit på isen. Tror han hade behövts extra mycket i år… 🙄
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 5 augusti, 2020 den 10:39:
Cooken>> Håller med dig om Filip, han hade kunnat få en viktig roll i laget kommande säsong. Det jag vet är att Linus inte fått operera sitt senfäste och han kan inte spela utan det. Och lägger Linus av så ökar risken att Filip gör det också. Men vi får avvakta, inbillar mig att besked borde komma snart.
Slå på/av detta i metarutan.
Cooken Cooken skrev den 4 augusti, 2020 den 23:57:
Krister Holm, vet du hur det ser ut med bröderna Engqvist och eventuell förlängning med BOIS? Filip har varit klubben trogen hela sin karriär och har nu spelat i A-laget sedan 2011. Han är i mitt och många andras tycke den som ska ta över som klubbens kulturbärare efter namnen Filip Törnqvist. Filips spelstil och attityd på isen betyder så jäkla mycket både för laget och publiken. Jag hoppas verkligen att han ansluter till truppen och blir vår nye lagkapten! Han får inte sluta nu vid 27 års ålder med det laget vi har!!
Tack för ordet!
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 4 augusti, 2020 den 14:44:
Är det bara en som vill ha livesändning? Då blir jag hemma istället.
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 4 augusti, 2020 den 11:09:
Jimmy >> Ja vilka grymma spelare! Det är dessutom unga killar, alla är egentligen födda senare än -98, så de måste ha haft en enormt fin ungdomsverksamhet under de senaste åren. Kanske kan vara läge att hålla ögonen öppna efter fler talanger därifrån för Calle?
Slå på/av detta i metarutan.
Jimmy Olofsson Jimmy Olofsson skrev den 4 augusti, 2020 den 03:57:
Lite korkat!!!!
Tänk om Lidköping hade lite mer resurser!!!! Tänk om dessa herrar hade valt att spela i moderklubben 2 säsonger. Då hade Lidköping spelat i div 1 också =)
Rasmus Dahlin (D) 2000-04-13 Buffalo
Jacob Peterson (F) 1999-07-19 Färjestad
Oliwer Fjellström (F) 1999-02-06 Mariestad
Edvin Olofsson (G) 1998-06-17 AIK
Filip Persson (D) 2000-08-31 Frölunda HC J20
Albin Storm (F) 1997-01-21 Kalmar
Julius Selle Larsson (F) 1992-03-13 Kalmar (reserv)
så har Lidköping en första femma som heter duga😜😃😂
Slå på/av detta i metarutan.
bobbo bobbo skrev den 3 augusti, 2020 den 20:54:
Krister>> Om vi vill se från träningen? Öhhhh….. JA! 😊
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 3 augusti, 2020 den 20:26:
Funderar på att livesända delar av morgondagens träning på Oxarnas facebook. Är det något ni skulle vilja se?
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 3 augusti, 2020 den 20:26:
Var på träningen idag och det kommer att komma ut korta filmade intervjuer med de fyra nyförvärven som Susanna gjorde och en längre med Appelgren som jag gjorde under de kommande dagarna. Så håll koll på hemsidan!

Kan meddela att Sebastian Collberg som vanligt var med på isen. Fredrik Granberg var väldigt social. Oliwer Fjellström var rapp på rören. Dogge Lögdahl, Lucas Larsson och Aronsson gjorde var sitt riktigt snyggt mål. Axelsson hade nya skridskor och beklaga sig över det (väldigt trevlig för övrigt). Björka fixade inte när det blev gula mot gula i tvåmål. Laget tränade drygt 1½ timme på is. En del fall, en del tappade puckar, men också bra fart och vilja.
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 3 augusti, 2020 den 20:21:
Peter>> Spännande alternativ måste jag medge!
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 3 augusti, 2020 den 20:19:
Bobbo>> Det kan absolut vara ett alternativ!
Slå på/av detta i metarutan.
Dela på facebook
Dela på twitter