Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
3909 inlägg.
Krister Holm Krister Holm skrev den 29 november, 2022 kl. 11:58
Det var inte länge sedan vi firade att Johan Frick gjorde sin 400:e match i Boiströjan. Nu är det dags att slå på stora trumman igen. I morgondagens match har vi nämligen inte bara en, utan två jubilarer! Lukas Larsson gjorde nämligen i söndags sin 400:e match han med, medan Jesper Lindén imorgon spelar sin 200:e match i Skaraborgs stolthet. Kom till matchen och var med i hyllningarna!

Skriv gärna era hälsningar till jubilarerna här med!
Gillamarkeringar 4
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 27 november, 2022 kl. 19:05
Ingen fara als. Det är inte det lättaste att få med sig poäng från Lindlövens hemmaarena. Det klarade Bois och om matchen bara varit 58 minuter så hade det blivit 3 poäng.
Fortfarande är det Bois som gjort flest mål av alla.
Gillamarkeringar 5
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 26 november, 2022 kl. 23:17
Niklas --> Backar tycker jag vi har, men vi skulle behöva centrar som kan länka ihop spelet offensivt och defensivt. En bra tvåvägscenter skulle vara guld värd, som kan ge stadga bakåt samtidigt som han kan bidra offensivt.
Gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
P-G P-G skrev den 25 november, 2022 kl. 23:46
Dags att lyfta luren till Kandergårds agent? 1+1 på 20 matcher och nu nere i 4:e-linan.

Knappast där han gör sig bäst.

Gör ett paketpris och släng med Hedlund som kan behöva en nytändning i Ettan.
Gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 25 november, 2022 kl. 23:08
Roger--> De är långt ifrån klara för en alletta, de har nu bara sex poäng till godo, så då vore de bra dumma. Nej de har inte varit riktigt lika vassa på slutet som de var i början på serien, sedan om det är en formsvacka eller annat visar sig säkert.

Bois har en grymt viktig match på söndag mot serieledarna, hoppas vi kan komma upp i samma nivå som i första mot Borlänge, då blir vi svårslagna.
Gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 23 november, 2022 kl. 13:03
När jag äntligen fått tag i en riktig poängtabell för Islanders matcher så har jag nog bedömt Leon insatser lite väl tufft. Det visar sig att konkurrensen om platserna i laget är mycket tuff. Hela 33 spelare har deltagit än så länge i Islanders matcher. Leon ligger på en hedrande tredje plats bland dessa 33 spelare med 9 poäng på 19 matcher. Den som leder har 12 poäng på 22 matcher och tvåan har 10 poäng på 21 matcher. När man ser resultatet på detta vis så är ju Leons resultat betydligt bättre än vad jag kunnat tro. Och jag är allt mer övertygad om att han skulle platsa I Bois om den möjligheten skulle komma.
Gillamarkeringar 6
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 10 november, 2022 kl. 09:07
Blombeg snittade strax över en poäng i SIK och är redan nu strax över det snittet i Bois. Drömmen vore om han klart överskrider SIK snittet vid serieslut.
Gillamarkeringar 6
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 9 november, 2022 kl. 23:14
Bois har verkligen spelat superstabilt de senaste två matcherna. Inte glänsande, bara solitt och segrarna har ju varit odiskutabla, trots svårt motstånd. Vi får motståndarna att se dåliga ut de senaste två matcherna, det är ett tecken på kvalitetsinsatser.
Gillamarkeringar 8
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 8 november, 2022 kl. 18:41
Surahammar imorgon. En tuff nöt, de vann senast mot Tranås och gick därmed upp på en femteplats. Svårigheten med att möta Surahammar är att de spelar väldigt basic, sarg ut eller chipp ut så fort de får anfall emot sig, de försöker aldrig vara kreativa egentligen i egen zon. Sedan kör de köttmur och gör det svårt att ta sig in på de farliga ytorna framför mål. Knepet för att såra dom är att komma med fart med pucken i behåll. In på center i uppspelen, ut på kant där forwards fyller på med fart så att Surabackarna inte hänger med. Börjar vi dumpa och ska jaga pucken så blir vi lätta byten. Full fart!
Gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 8 november, 2022 kl. 10:40
Kaijser vore ett väldigt bra tillskott! Tyngd, spelsinne, bra skott.

Rapport om Ace säger att han är en speedig och ettrig ytter med bra pass. Kan säkert bli väldigt nyttig!
Gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Cooken Cooken skrev den 7 november, 2022 kl. 19:40
Sebastian Kaijser hade varit nåt för Bois. Lämnar tillsammans med backen August Nilsson Ungerska Ferencvárosi TC. Kaijser var ruskigt bra i Boden. Stor och stark dessutom.
Gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.

Dela på facebook
Dela på twitter

Pantrunda!

Ny månad-ny pantrunda. På måndag […]