Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
4271 inlägg.
Krister Holm Krister Holm skrev den 1 oktober, 2019 kl. 12:07
Ni har väl inte missat presskonferensen efter matchen med tränarna? Roligt tycker jag att Stefan Gustavsson, Borlängetränaren, menar att publiktrycket blev avgörande! Det stryks sedan under av Appelgren. Det visar vikten av att ha en aktiv publik och jag tycker vi hade bra drag men vi vill gärna bli ännu fler i klacken!
Gillamarkeringar 0
Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 1 oktober, 2019 kl. 11:46
Vilka var era topp 3-spelare igår? Här är mina!
1. Eddie Davidsson: En riktig fältherre. Snabb i tanken både i passningsspelet och i att läsa av motståndarna och checka rätt.
2. Tobias Aronsson: Målskytt men också riktigt bra med puck och utan.
3. Douglas Lögdahl: Nu börjar vi känna igen Dogge på allvar med sitt kloka spel. Täckte dessutom massa skott.
Gillamarkeringar 0
Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 30 september, 2019 kl. 23:27
En grym vändning av killarna, det visar att de har en grym moral! Aronsson är back för allsvenskan nästa säsong, förhoppningsvis med Bois. Kul att Jonatan Andersson fick göra mål också. Men idag var det en riktig laginsats.
Gillamarkeringar 0
Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 30 september, 2019 kl. 13:23
Vi har haft idel tuffa uppgifter i serien så här långt men ikväll blir det den allra tuffaste. Borlänge har idel segrar så här långt och en ruggigt stark förstafemma med Markus Persson, Patrik Elfsberg och Matej Galbavy framför Jonas Halvarsson och Kasper Lindkvist. Det vill till att bröderna Engqvist är i riktig toppform och kan få stopp på den, för jag antar att det kommer bli deras uppgift. En annan nyckel blir att vi får med oss lite utvisningar och kan fortsätta producera i den spelformen. En tredje blir att förstakedjan (Dogges kedja) fortsätter på inslagen väg och blir bättre så vi har två kedjor som kan såra deras andra och tredjekedjor. En sista punkt är uppspelen, att inte passa fram och tillbaka bakom kassen för då blir vi fastcheckade. Max ett pass i sidled sedan måste nästa pass gå framåt.
Gillamarkeringar 0
Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 29 september, 2019 kl. 22:56
Råkade visst trycka bort ett inlägg så lägger in det igen:
Marcus: Som jag ser det finns det potential i laget. Målvaktssidan håller topp-5-klass klart i västra ettan, man har en ung och talangfull backsida och en riktigt bra kedja med hyfsad bredd. Men det gäller ju att få ett spel som håller över 60 minuter och där kommer tränaren in, Hellström verkar jättetrevlig och ha bra idéer, men kan han få spelarna att följa idéerna? Än så länge verkar det vara där skon klämme
Gillamarkeringar 0
Slå på/av denna metaruta.
Marcus Lundgren Marcus Lundgren skrev den 28 september, 2019 kl. 16:34
Krister: Skövde kan spela riktigt bra, bara dom slutar släppa taget om matcherna alldeles för tidigt så kommer de ha stor chans att nypa en plats i allettan

Hade absolut inte varit oförtjänt med mer än en poäng igår, dock så släpps det till friskt med chanser bakåt också..
Gillamarkeringar 0
Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 27 september, 2019 kl. 22:24
Skövde knep lite oväntat en pinne av Forshaga idag. Ett Forshaga som för andra matchen i rad spelade utan sin storstjärna Robin Sterner. Matchen slutade 2-1 (1-0,0-0,0-1,1-0).
Gillamarkeringar 0
Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 26 september, 2019 kl. 18:39
Håller med dig Per-Henrik, fast vill lägga till att Engqvistarna för en gångs skull såg lite sega ut och gjorde några dåliga beslut.De har ju varit magiska tidigare men inte igår. Thörn såg jättepigg ut men jag tycker faktiskt hela kedjan var den klart bästa enheten, det skapade något nästan varje gång de var på isen. Domaren var vare sig tränare eller spelare (eller för den sakens skull jag) nöjd med. Samtidigt så var det bara en tappad poäng, vi får se till att vinna över Borlänge på onsdag så tar vi igen den och mer därtill.
Gillamarkeringar 0
Slå på/av denna metaruta.
Per-Henrik Fröjd Per-Henrik Fröjd skrev den 26 september, 2019 kl. 18:30
Det var ngr borta och de är ju ersättarna som kanske inte har det draget i benen. Sen hade inte Sandberg sin bästa dag. En del puckar där tar han varje dag. Nyköpings målvakt var inte heller så bra för dagen.
Den som jag tyckte imponera var Thörn han hade fart på grejerna idag å blir bättre å bättre.
Dålig insats av Domaren som höll väldigt ojämn nivå.
Gillamarkeringar 0
Slå på/av denna metaruta.
Dennis Källgård Dennis Källgård skrev den 26 september, 2019 kl. 00:26
Medans Nyköping hade sin bästa match hitills, så hade Bois sin sämsta. Ändå vann vi. Det och de 2 poängen är det positiva jag tar med mig från matchen. Hoppas dom steppar upp sig rejält i matchen mot Borlänge på måndag, det förmodligen tuffaste motståndet i västra! Kämpa boisen kämpa ??
Gillamarkeringar 0
Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 25 september, 2019 kl. 23:09
Idag såg Boiskillarna slitna ut! Snackade med Appelgren efter matchen och han sa att det varit kanonbra fart på träningarna dagarna innan, så han trodde på bra fart under matchen med. Men träningarna kanske slet mer än han trodde. Men han tog på sig poängtappet, menade att han skulle ändrat taktiken tidigare. Mer kan ni se och höra när presskonferensen släpps imorgon bitti.
Gillamarkeringar 0
Slå på/av denna metaruta.