Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
3692 inlägg.
Peter Ekehult Peter Ekehult skrev den 6 juni, 2022 den 18:10
Om Anton fortsätter dundra iväg skott och vara en elak jävel, men samtidigt inordnar sig under Appelgrens tuffare kravställning än Skövde så kan det här bli riktigt bra. Jag tror på flipp!
Antal gillamarkeringar 1
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Johansson Peter Johansson skrev den 6 juni, 2022 den 15:37
Anton Blomberg är en humörspelare som levererar när han är på rätt humör men lika lite poäng när han inte är på humör och sänder då inga bra signaler till övriga laget. Ingvar dra inte i gång något nu bara för vi i Sik har en åsikt och spä inte på en massa utan låt oss tycka som vi vill tack! Ser f.ö att det är fler boisare som också är lite tveksamma men som jag skrev till David på vårat forumet så hoppas jag för er del att det inte blir samma visa i Bois för i grunden så är Anton en grym spelare.
Antal gillamarkeringar 6
... Slå på/av denna metaruta.
Marcus Davidsson Marcus Davidsson skrev den 6 juni, 2022 den 15:22
Kluven till Blomberg, måste jag säga. Helt ok spelare när han har humöret med sig men alltför lätt att komma under skinnet på. Men intressant lär det bli...
Antal gillamarkeringar 5
... Slå på/av denna metaruta.
Göran Strid Göran Strid skrev den 6 juni, 2022 den 14:27
Håller med Bobbo om funderingarna kring Anton B. 13 klubbyten på sju säsonger säger väl någonting, antar jag. Men visst skall det bli intressant att följa Anton kommande säsong.
Antal gillamarkeringar 7
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 6 juni, 2022 den 13:55
Lite sjukt
Läser på Rebellerna att Blomberg blir baktalad till den grad att han anses vara mer eller mindre värdelös.
Om Anton skulle läsa detta så lär han för alltid akta sig för att ens komma i närheten av SIK
Antal gillamarkeringar 1
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 6 juni, 2022 den 12:16
Jättegrattis till Anton Bois.
Fick en chock när jag på radio Skaraborg hörde detta. Blev mycket förvånad när Anton i intervjuen sade att Skövde IK inte hade visat något direkt intresse för att få hem honom.
Antal gillamarkeringar 1
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 6 juni, 2022 den 11:27
Bobbo ---> Som Sandberg skriver på twitter så tror jag det kan ha att göra med omgivningen med, kan inte vara så roligt att spela för ett lag som ständigt förlorar. Se när han spelade i Tranås, där sprutade han in poäng och var verkligen älskad av supportrarna, ingen brist på lagspel då. Det vi vet att vi får är fart, en ruggig skottstyrka och en vinnarskalle av stora mått. Förhoppningsvis är han också en lagspelare i Boiströjan.
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
bobbo bobbo skrev den 6 juni, 2022 den 10:31
Krister>> Det trodde jag aldrig. Jag tycker att han har en del att bevisa. Lagspel och disciplin tex. Är inte övertygad om det är en bra värvning än. Det man sett när han varit motståndare har inte imponerat på mig. Men, han ska såklart få en chans att bevisa vad han är för spelare. Hoppas på det bästa! Välkommen Anton.
Antal gillamarkeringar 7
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 4 juni, 2022 den 18:38
Jag hade ett 5-tal tilll tänkbara objekt när jag blev fullständigt dissad av Stefan Jansson och Mikael och 30 gillare så all energi att föreslå objekt försvann helt.
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 4 juni, 2022 den 11:56
Jag misstänker att också Norberg går till Nybro, det är så ryktena går i alla fall. Så vi behöver ha in två vassa centrar och en till två yttrar till som går in i förstakedjorna. Namnen du nämner Peter är riktigt bra och är med på min önskelista också. En annan som skulle kunna vara tänkbar är Filip Barklund, han gjorde det grymt bra i Lindlöven. Ville Heikkinen är också en center som skulle tillföra spets.
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Ekehult Peter Ekehult skrev den 4 juni, 2022 den 09:54
A.Kedbrant och S.Ericsson till Nybro, jag är tudelad. Som ersättare till S.Ericsson tror jag Calle tänker O.Henell, han får ju ses som ett nyförvärv då han kom in under säsongen. E.Olsson känns ju tveksam med tanke på skadeproblemen han hade, men om han kör vidare hade Otto-Lucas-Erik kunna bilda en stark och snabb 3e kedja.

Hoppas att P.Norberg förlänger för att byta ut 1a, 2a och (3e) center igen känns inte bra, lite kontinuitet behövs. Kunde Calle förlänga honom och fiska upp 2 av dessa till 1/2a kedjan; Marcus Karlberg Borlänge, Samuel Eriksson Kalix eller Alex Levänen Nyköping så får vi in ny vass spets.

En Leksands-kedja med Hedlund-Norberg-Karlberg hade varit fin.
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 3 juni, 2022 den 11:28
Ja Simon kommer att saknas, en fysisk spelare som var lika nyttig för laget som jobbig för motståndarna. Undrar om detta betyder att vi ska gå från ett mer fysiskt lag till ett mer spelande?
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Ekehult Peter Ekehult skrev den 1 juni, 2022 den 22:32
Nästan lite oroväckande tyst kring a-laget. Calle trodde på nästintill klart lag till sista maj och ca. 10 förlängningar bland forwards. Hoppas på proppen ur snart eller är han ute och fiskar efter stora fiskar?!?!
Antal gillamarkeringar 1
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 26 maj, 2022 den 18:32
Ta en koll på Rebellernas forum på Gunwalds you tube video om SIK:s nyförvärv Josh Laframboise. Din får ni något att se upp med alla lag i Västra ettan, var så säkra.
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 26 maj, 2022 den 12:19
Jag måste verkligen gratulera SIK som snott åt sig Kanadicken Josh Lafromboise. Har redan tidigare kollat vad an gjort i Kanada och han är verkligen inte en Division 2 spelare.
Som 15-16 åring U18 Hockey i 2 säsonger
72 matcher 49 mål 98 poäng.
Hela tiden fram till 24 års ålder stor framgång i Universitetshockeyn Sista 2 åren i Kanada spelade han i USports som är den högsta nivån i Universitetshockey. 56 matcher 27 mål 48 poäng. Totalt i Kanada sedan 15 åring. 368 matcher, 207 mål och 429 poäng. Jag var helt övertygad om att ett AS lag skulle övertaga honom om han inte återvände till Kanada. Ursäkta min omfattande statistik som jag vet att många ogillar, men spännande blir det att se vad han åstadkommer när Bois och SIK möts.
Antal gillamarkeringar 3
... Slå på/av denna metaruta.

Dela på facebook
Dela på twitter