Oxarnas gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
Göran Göran skrev den 12 oktober, 2019 den 00:53:
Kul att publiksnittet är högre än förra säsongen.

Förra säsongen: 908
Denna säsongen: 1058

Vi får hoppas det håller i sig 😀
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 11 oktober, 2019 den 13:30:
Richard: Håller med, just starten på matcherna har ju varit lite sämre de sista tre matcherna då de hamnat i underläge mot Borlänge. Grums och Lindlöven. Men innan dess var det bra. Och andra perioden har sett klart bättre ut och i tredjeperioderna har de ju varit grymma så här långt! De stänger ner topplagen Borlänge och Lindlöven på ett väldigt imponerande sätt.
Slå på/av detta i metarutan.
Richard Persson Richard Persson skrev den 11 oktober, 2019 den 12:14:
Som förväntat tycker ja för plump matcher som mot grums har alla lag. Enda ja tycker är lite minus är i början av många matcher har det sett väldigt lojt ut. Som om dom inte är riktigt påkopplade. Sen oftast i 2 så är det ett helt annat lag.
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 11 oktober, 2019 den 11:15:
Vad tycker ni annars om laget hittills? Över förväntan, under förväntan eller som förväntat?
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 11 oktober, 2019 den 11:14:
Marcus, Richard och Ronnie: Intressant diskussion detta! Jag tror att det faktiskt kan finnas ett värde i att vinna en serie, det ger framför allt självförtroende med också ett tuffare psyke att gå in med tävlingsinställning till varje match. Jag tror också att Sandberg skulle kunna stå alla matcher och hålla för det också, men det kan också vara bra att ha igång två målvakter. Därför så tycker jag liksom Richard att det vore bra att låta han stå mot lag som inte har med den absoluta toppstriden att göra, lag som vi ändå ska slå utan att ha seriens bästa målvakt. Jag tror Isak har förståelse för det.
Slå på/av detta i metarutan.
Marcus Davidsson Marcus Davidsson skrev den 11 oktober, 2019 den 10:17:
Vet att de vill vinna serien men vad är det värt när man åker ut i Playoff 1? Räcker med plats 5, då finns det bra med tillfällen att hålla igång båda. Då är de fräscha och motiverade när Allettan börjar.
Slå på/av detta i metarutan.
Richard Persson Richard Persson skrev den 11 oktober, 2019 den 09:12:
Tycker Sandberg ska stå alla utom mot dom som ligger i absoluta botten.. Vill man komma etta så är det nog det som behövs. Säsongen bois gick upp till allsvenskan så stog Åkerström 40 matcher medan käll stog 2. Målvakter ska klara en hel säsong är inte tätt med matcher. Släng in isak när det är mot tex linden sura och Köping.
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 10 oktober, 2019 den 22:36:
Ronnie: Jag håller med dig till stor del, det är ingen social verksamhet där man får spela bara för att någon inte ska känna sig utanför utan det är elitverksamhet. Samtidigt kan det på lång sikt vara bra att ha igång två målvakter och därför vore det bra om Isak också fick några matcher.
Slå på/av detta i metarutan.
Ronnie Larsson Ronnie Larsson skrev den 10 oktober, 2019 den 22:34:
Den podcasten ska alla boisare lyssna på! En till detalj jag hörde idag var att Appelgren hade riktigt fina erbjudanden med mer pengar som han tackade nej till för han ville träna Bois och trivdes så bra i Mariestad. Snyggt du gjorde kimmo att lägga in podden i inlägget, hur gör man det?
Kimmo Varis Svar från admin: Kimmo Varis
bara att länka med hela URLen. http:// ….
Slå på/av detta i metarutan.
Dela på facebook
Dela på twitter