Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
3692 inlägg.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 25 maj, 2022 den 20:32
Håller med Krister. Det har gått för långt nu. Jag vill ge Göran ett tips som du bör betänka. Först kontrollera vad du får för falska vänner typ "lars" som inleder dig att skriva sådant som du egentligen inta har tänkt skriva. Nästa tipps är att du kan inte kalla alla som inte har samma uppfattning som du för sådana som gör personangrepp eller snutskatsar dig. Om du försöker följa dessa enkla regler så kan det så småningom bli ett normalt och acceptabelt förhållande mellan Gästboken och forumet. Ledsen att jag efter 65 år som sIK:are valde att byta klubb. Mycket beroende på vin vän sedan minst 25 år KH., och någon som plötsligt och oväntat blev min ovän på Rebellerna. och egentligen helt utan rimlig anledning.
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 25 maj, 2022 den 20:12
Jag tycker vi drar ett streck över detta nu och fokuserar på lagbygget, onödigt med mer pajkastning. Och det hoppas jag vi slipper från alla håll på alla forum!
Antal gillamarkeringar 5
... Slå på/av denna metaruta.
bobbo bobbo skrev den 25 maj, 2022 den 19:25
Göran>> Kraftig reaktion mot nån som inte tas på allvar...

Jag läser inte Sik-forum till vardags men när nåt påpekas så kollar ja. Du var med i drevet mot Ingvar och du pratar ner KH i tredje person. Jämför hur många inlägg han skrivit i år mot förra året. Ni har väl ingen aning om hans privatliv och vad har har tid med osv. Är han er egendom, tror ni?!? Har du kritik så framför det men inte till en hittepåperson som har som enda mål att tracka och förminska människor. "Lars" jävla löjligheter mot Ingvar tar ta mig fan priset. En "gammal" människa som skriver för att han älskar hockey är inte betjänt av sån skit och kunde "ni" inte se det från början så är det beklämmande!
Du får tycka vad du vill om mig, det gör mig det samma. Men ge er inte på "mina" gubbar för då biter jag tillbaks.
Trevlig helg!
Antal gillamarkeringar 4
... Slå på/av denna metaruta.
Göran Strid Göran Strid skrev den 25 maj, 2022 den 17:44
Bobbo, Krister, Ingvar, Mikael och övriga:
- Rent elaka och oförskämda kommentarer om mig. Rena pennalismen, som för övrigt flera andra anser.
- Helt felaktiga påståenden. Medvetet?
- Ynkligt att inte svara direkt på Rebellernas forum.
- Tack för tipset om denne Lars Hildegard om denne skribent skriver under falskt namn. Trist givetvis om det är så.
- Direkt till Bobbo, vem är du som i feghet och ynkedom inte skriver under riktigt namn? Jag vet flera inklusive mig själv som inte kan ta denne "Bobbo" på allvar om man inte vet vem du är. Patetiskt och att detta har få fortsätta under alla år och är också ett direkt underbetyg åt gästboken.
- Skamligt att påstå att jag skulle vara kritisk på ett fult sätt mot KH, som jag regelbundet höjer till skyarna. Har jag då kritik, måste man kunna ta det mitt i allt beröm.
- Överväger att anmäla en mängd inlägg på gästboken för rena personangreppen mot mig, men jag gör inte det, för det kommer inte ge effekt, inte ens en uppmaning om att hålla en anständig nivå?
- Ingvar, jag svarar inte dig direkt för jag har lärt mig att vad jag än skriver om eller till dig ständigt medvetet misstolkas. Mycket tråkigt.
Antal gillamarkeringar 12
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Johansson Peter Johansson skrev den 25 maj, 2022 den 17:19
Ingvar: Jag har aldrig klankat ner på KH som gör ett storartat jobb en kille som skriver mycket om allt möjligt jag läser ofta vad han skriver och tycker till stora delar att han är både kunnig och proffsig så DRA INTE ALLA ÖVER SAMMA KANT!! Förresten den spelaren Josh Lambroise som du tippsade om i Åmål har skrivit på för Sik om du missat det riktigt intressant värvning bra jobbat och tipsat där Ingvar!
Antal gillamarkeringar 3
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 25 maj, 2022 den 10:33

Krister
Bry dig inte ett skit om vad de avundsjuka på Rebellerna skriver. Du skall veta att det var du som gjorde det lätt för mig att byta från SIK till BOIS efter att varit Sikare långt innan de flesta stora skribenterna var födda. Jag fick absolut inte ha någon annorlunda åsikt om vissa viktiga detaljer om SIK. Om jag inte höll med den stora bossen så kallade han det för personangrepp eller smutskastning vilket fortsatta även efter att jag slutat. Efter allt du gjort för hockeyn med dina inlägg, dina blogg, dina intervjuer, varit med och startat Hockeyettan supportrar med över 4000 medlemmar, startat Hockeyettan Västra med 800 medlemmar.
Krister Du har flera 100 personer som följer ditt omfattande hockeyarbete. Vad har dina tykare från Rebellerna att komma med. Inte ett skit jämfört med dig. Du är älskad och omtyckt Krister så bara fortsätt med dina skriverier.
Antal gillamarkeringar 6
... Slå på/av denna metaruta.
bobbo bobbo skrev den 24 maj, 2022 den 22:31
Var inte för positiv nu Krister för då kan ”Lars” börja gråta igen. Det blir jobbigt för honom att räkna dina inlägg från juni 21 om han har tårar i ögonen förstår du.
Antal gillamarkeringar 3
... Slå på/av denna metaruta.
Mikael Andersson Mikael Andersson skrev den 24 maj, 2022 den 16:22
Nästan lite sorgligt att läsa om att man är elak mot en äldre herre som Ingvar. Tragiskt att en fd ordförande för en förening sitter vid sin dator och ägnar sig åt pennalism.
Antal gillamarkeringar 4
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 24 maj, 2022 den 15:28
Mannen som lyckades komma in på Rebellerna med sitt falska namn ger sig inte utan har nu börja växla mellan att hålla med och kritisera. Från min sida är han fullständigt noll och ingenting efter sitt fula påhopp på mig och sitt sätt att tyka Krister.
Antal gillamarkeringar 5
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 23 maj, 2022 den 22:02
Bobbo
Verkligen trevligt att någon vill döma ut den lek i sandlådan som framförallt de stora skribenterna på forumet sysslar med. När lekskolepojken Lars Hildegard ganska nyligen började sin verksamhet så blev resultatet mycket mycket lågt för forumet.
Antal gillamarkeringar 3
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 23 maj, 2022 den 21:57
Jag är ärligt talat inte så upprörd, har undvikit att läsa där utan bara fått det berättat för mig, hade kanske varit annorlunda annars. Tycker dock det är tråkigt om Ingvar också drabbats, är man 80+ förtjänar man lite extra respekt!
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
bobbo bobbo skrev den 23 maj, 2022 den 21:17
Hej Ingvar, välkommen tillbaka.
Att "Lars" får bli medlem och får utrymme att mobba människor är inget annat än ett riktigt lågvattenmärke för hela Sik. Och att Göran medverkar till detta är riktigt lågt. De anmärker på vad Krister skriver, hur Krister skriver, hur många inlägg Krister skriver, vilka "glasögon" Krister har på sig när han skriver! Allvarligt, ni har alltså suttit och räknat Kristers inlägg från maj 21?!? Ni har problem. Allvarliga problem! Vem ska tala om för Krister hur han vill använda sin blogg. Ge fan i att läsa om inte galoscherna passar, korkskallar!!! Gå nu och lägg er, krama kudden riktigt hårt och fäll lite mer tårar av avundsjuka. Pinsamt!
Antal gillamarkeringar 3
... Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 23 maj, 2022 den 20:53
Har inte skrivit på Gästboken på ett tag men tycker nu att det är dags. Samma Lars Hildegard som tykar Krister Holm på forumet var den man som startade sin Bullskit tråd där han med adress till mig skrev löjliga och förödmjukande nlägg. Märkligt nog lekte både Admin och flera av de stora skribenterna på forumet I samma sandlåda.
När det nu visar sig att Lars Hildegard förmodligen är ett falskt namn så måste man verkligen ifrågasätta Rebellernas forums seriositet.
Antal gillamarkeringar 4
... Slå på/av denna metaruta.
bobbo bobbo skrev den 23 maj, 2022 den 18:33
Krister>> Kollat lite i Sikforumet nu. Vore det inte bättre om "Lars" och Göran ringer varandra och ältar sitt Bois-förakt? Anmärkningsvärt att Göran medverkar till sån där skit! Inte nog med Ingvar - vill han tysta även dig tro?! Otroligt svagt agerande av dig Göran. Vidrigt, rent av! Lärde du dig det när du var i det militära? Vilken sten "Lars" har krupit fram ifrån är en gåta. Att han har stora problem med Bois märks i alla fall, med all önskvärd tydlighet. Vilken tönt!

...och administratörerna sitter och rullar tummarna trots brott mot reglerna... Snyggt!
Antal gillamarkeringar 3
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 23 maj, 2022 den 13:29
Jag har sedan ett år eller mer inte varit inne och läst och skrivit på Rebellernas forum då jag kände mig totalt rättslös där inne, påhopp av alla de slag haglade utan konsekvens. Men nu har jag fått ett tips av en som brukar vara inne där om att jag tydligen fått en ny "beundrare" där inne. En medlem vid namn Lars Hildegard (ett namn som enligt uppgiftslämnaren inte finns i Sverige) skriver inlägg på inlägg med cyniska kommentarer om mig och mitt skrivande. Med andra ord har en person hittat på ett namn (och märkligt nog fått det godkänt av admin som säger sig vara noggrann med att det ska vara riktiga namn) med enda syfte att smutskasta mig. Ska man skratta eller gråta?
Antal gillamarkeringar 5
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 20 maj, 2022 den 23:54
Göran --> Ja Aronsson är en klassback redan nu och det finns fortfarande stor utvecklingspotential hos honom, förhoppningsvis kan han ta ytterligare kliv redan i vinter.

Jag har börjat blogga igen, idag gick jag igenom sillyn hos lagen i den västra ettan. Klicka på nedanstående länk om ni är lässugna!
kmhockey.se
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Göran Strid Göran Strid skrev den 20 maj, 2022 den 16:58
Tobias Aronssons påskrift är en nyckel till fortsatt satsning. Viktigare än vad många tror. En back med stor potential som redan visat mycket och kommer bli ännu bättre! Grattis till det!
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 20 maj, 2022 den 15:09
Tobias Aronsson förlänger med ännu en säsong! En grymt stark förlängning som visar att satsningen fortsätter och att Bois är en klubb spelare gärna stannar i trots att de får lockande bud från andra klubbar. Gött!
Antal gillamarkeringar 3
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 19 maj, 2022 den 15:33
Vi får hälsa Mikael Kvarnström välkommen som klubbchef i Bois! Jag vet att han gjorde ett bra jobb när han var tränare för Skövde, förhoppningsvis kan han göra det i Bois med.
Antal gillamarkeringar 4
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 17 maj, 2022 den 14:47
Peter --> Ser ut som en riktigt stark uppställning och förhoppningsvis så kan vi få se något liknande i alla fall. Tror precis som du skriver att det inte blir så mycket nytt på backsidan till nästa säsong, utan det är offensivt som förnyelsen kommer att ske. De namnen du nämner här är alla bra klass på och nu får vi hålla tummarna för att Calle får ihop det också!
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Ekehult Peter Ekehult skrev den 17 maj, 2022 den 09:53
Det här hade väl varit en fin uppställning till nästa år.

Manne Håkansson - Tobias Aronsson
Marcus Karlberg-Philip Norberg-Erik Hedlund

Ludvig Collberg - Jesper Broeng
Samuel Eriksson-Albin Kedbrant-Jesper Lindén

Johan Frick - Simon Svensson
Otto Henell-Lucas Larsson-Simon Eriksson

Gustaf Malmkvist
Nils Rydholm-Herman Lundin-Andreas Axelsson

Juniorer
Carl-Johan Gustafsson
Emil Ullberg
Filip Stenlund
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.

Dela på facebook
Dela på twitter