Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
2995 inlägg.
bobbo bobbo skrev den 8 januari, 2022 den 13:58
Och nu briljerar Perka med ett ännu mer hjärndött inlägg... Tror att huvuddomaren tog utvisningen! Det är ju såklart en linjeman som såg vad som hände! De får inte blåsa av utan måste vänta till spelet är avblåst. Fattar man inte en så banal sak så förstår jag inte vad man kollar på hockey för! Tycker vidare att Sandberg ska ut för diving?! Man både hör och ser att det är ett hårt slag. Och tror man att förövaren ska vara ärlig när man frågar!? Hur faan står det till egentligen. Bagdad Bob ligger i lä...😳
Antal gillamarkeringar 4
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Johansson Peter Johansson skrev den 8 januari, 2022 den 08:52
Först och främst vill jag gratulera till ännu en derbyseger och att ni är bäst i Skaraborg är en underdrift!

Det som personen hävde ur sig angående utvisningen är naturligtvis inte okej på något sätt! eller hur Bobbo 😉

Ingvar det är väl inget hot att man ska tänka sig för tex det du håller på med att ena stunden lämna Siks forum som en ursikare och sedan gå in på här på oxarna och beklaga sig på ett otroligt sätt och börja hålla på Bois och tala om hur innerligt bra dom är (jag tror ingen Boisare på detta forumet skulle göra det motsatta finns inte chans) för att sedan återgå och hålla på och gagga och sedan tillbaka så det är inte alls konstigt att vi tröttnar på det du håller på med så ta ett gott råd nu håll dig här nu i fortsättningen i Skaraborg bästa lag och låt oss vara i fred och slicka våra sår.
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Lolloochingvar Persson Lolloochingvar Persson skrev den 7 januari, 2022 den 22:32
Boobo
Att det dessutom tillåtes att skriva så på forumet är förvånadsvärt. Har dom ingen som tar bort kränkande inlägg på forumet. De verkar inte heller kunna ta bort hot mot dem som protesterar mot den ursla typen av lnlägg.
Antal gillamarkeringar 4
... Slå på/av denna metaruta.
bobbo bobbo skrev den 7 januari, 2022 den 22:17
"Jani Eriksson » 07 Jan 2022, 19:24

Jävla äckel boisare som filmar.."

Så skrivs det alltså på Sik-forum och han syftar på Sandberg när han blir slashad i knävecket. Men puckot som skriver såg nog inte. Kolla reprisen ditt jävla äckel och återkom sen!
Antal gillamarkeringar 6
... Slå på/av denna metaruta.
Lolloochingvar Persson Lolloochingvar Persson skrev den 7 januari, 2022 den 22:11
Suveränt gjort Bois. Ni behövde inte förta er för attbevisa att är åtminstone Skaraborgs bästa hockeylag även om detta inte ger någon större pluspoäng.. Jag vet att ni kan bättre än detta,
Antal gillamarkeringar 1
... Slå på/av denna metaruta.
Lolloochingvar Persson Lolloochingvar Persson skrev den 7 januari, 2022 den 19:52
Helt ok Bois 2-0 på 13 skott är helt perfekt. Tobias håller nollan och fortsätter detta så behöver BOIS inte använda sin överlägsna kondition i tredje utan använda den i nästa match.
Antal gillamarkeringar 3
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 7 januari, 2022 den 15:22
Vad talar för Bois idag?
+ Vi har starkare målvakt.
+ Vi har en bättre bredd på backsidan.
+ Vi har bättre spets och bredd på forwardssidan.
+ Vi har en tränare som bevisligen lyckats bättre.
+ Statistiken från senaste säsongens derbyn talar till vår fördel.
+ Vi har plockat fler poäng under både allettan och grundserien.
+ Vi bör ha ett mentalt övertag med tanke på tidigare facit.
+ Bois har en stark form.

Vad talar mot Bois idag?
- Skövde har hemmaplan.
- Skövde lär vara ännu mer sugna på seger än Bois med tanke på deras facit, Bois kanske är lite mer mätta.
- Skövde har ett par klassbackar i Thilander och Werner.
- Skövde kan slå ur underläge medan Bois har pressen på sig.
- Senaste derbyt var jämnt och Skövde är bättre nu.
- Skövde har fått tillbaka flera spelare från skada, som Jesper Emanuelsson.
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Lolloochingvar Persson Lolloochingvar Persson skrev den 6 januari, 2022 den 22:01
De anser att jag kastar skit på SIK. Helt felaktigt. Som Skövdebo sedan 1940 och SIK-are sedan 1957 så har jag sett hur Skövde sporten har utvecklas. Både damer och herrar handboll nu i högsta serien . AIK fotboll nu i superettan. Men SIK kvar i botten på Div 1. En utveckling av ishockeyn i Skövde som jag inte har förväntat mig. Därför har jag på ålderns höst satsat på ett lag i Skaraborg som verkar satsa ordentligt på hockey och därför är närmare hockeyallsvenskan än Skövde på länge varit. Därför har jag som mitt lag i Skaraborg valt Mariestad Bois.
Antal gillamarkeringar 5
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Ekehult Peter Ekehult skrev den 6 januari, 2022 den 20:07
Krister==》Intressant, jag har alltid tyckt Alexander Henriksson är en jäkligt bra spelare, både slitvarg och defensivt stark men har även offensiva skills. Han byter jag med Simon Eriksson, inget lätt val men.....
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 6 januari, 2022 den 19:45
För att celebrera att det är derby imorgon så tänkte jag sätta ihop ett dream team av spelare i nuvarande Bois respektive Skövde. Alltså plocka ut de två bästa målvakterna, de sju bästa backarna och fyra kedjor.

Målvakt
1. Tobias Sandberg, Bois
2. Hugo Fagerblom, SIK

Att Tobias är given etta är solklart, sedan var jag i valet och kvalet om vem som skulle få andraspaden då jag håller Isak Ohlsson som en riktig bra målvakt med, men Hugo får ta den i egenskap av mer rutin. Fritz har jag bara sett en dryg match men han är ju andrekeeper i Skövde så då ska han vara sämre.

Backpar
1. Adam Thilander, SIK och Joel Werner, SIK
Adam Thilander är i mina ögon en av ettans allra bästa backar och i Joel Werner har han en vapendragare som kompletterar honom perfekt.

2. Tobias Aronsson, Bois och Adam Samuelsson, Bois
Tobias Aronsson har inte varit riktigt lika vass i år som förväntat, men det är fortfarande en klassback i ettan. Adam Samuelsson är en defensiv jätte som låter Aronsson få mycket spelrum offensivt.

3. Jesper Broeng, Bois och Johan Frick, Bois
Jesper är en riktigt spelskicklig back som levererar precisa uppspel hela tiden utan att slå bort pucken. Går inte checka fast. Lite klen fysiskt möjligen, men där kompletterar ju Frick perfekt!

Sjundeback
Gustaf Malmkvist, Bois
Han kommer spela allsvenskt innan hans karriär är över, ett superlöfte!

Kedjor
1. Oliver Kandergård, Bois - Philip Norberg, Bois - Joonas Alanne, Bois
En av ettans allra vassaste kedjor, Kandergård gjorde flest poäng av alla i hela ettan i grundserien och Norberg och Alanne är två oerhört starka kort med.

2. Anton Blomberg, SIK - Kristoffer Söder, SIK - Jesper Lindén, Bois
Blomberg och Lindén är två riktigt vassa målskyttar och med Söder som center så kan de få utrymme offensivt.

3. Simon Eriksson, Bois - Mikael Hansson, Bois - Erik Olsson, Bois
Bois två kraftpaket på kanterna och en spelskicklig Mikael Hansson som speldosa.

4. David Lundmark, SIK - Albin Kedbrant, Bois - Lukas Larsson, Bois
Lundmark är en spelare jag gillar, jobbar hårt, skjuter mycket. Albin Kedbrant och Lukas Larsson är starka tvåvägsspelare som både kan prestera offensivt och defensivt.

Hur ser era sammanslagningar ut?
Antal gillamarkeringar 4
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 5 januari, 2022 den 23:33
Idag var det superstabilt bakåt! Vilket uppoffrande spel av våra blåa krigare! De jobbade stenhårt hemåt, de täckte massa skott, de vann alla kamper framför eget mål och T/H kändes aldrig nära att göra mål ens. Framåt finns mer att önska, men vi skapade ändå ett 10-tal vassa chanser och borde gjort fler mål. Men gör motståndarna 0 så räcker det ju utmärkt med 2!
Antal gillamarkeringar 6
... Slå på/av denna metaruta.
Lolloochingvar Persson Lolloochingvar Persson skrev den 5 januari, 2022 den 21:17
Grattis Bois. Man behöver egentligen inte vara orolig för tredje perioden när det gäller Bois. Men ett par mål till på så många skott hade kanske inte varit fel. Men å andra sidan, Hanvikens 35 skott utan något mål är verkligen inte något bra resultat att komma hem med.
Antal gillamarkeringar 6
... Slå på/av denna metaruta.
Lolloochingvar Persson Lolloochingvar Persson skrev den 5 januari, 2022 den 20:28
Hela totalt 57 skott efter andra men bara ett mål som tur var gjordes av Bois, Nu får vi verkligen hoppas att de håller stånd i sin favoritperiod.
Antal gillamarkeringar 3
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 4 januari, 2022 den 21:34
Ingvar --> Jag är glad bara de vinner, Tyresö/Hanviken är riktigt bra och lär bli en ruggigt svår nöt att knäcka. Hoppas att vi kan bygga vidare på spelet senast och framför allt göra lite skitmål, då kan det gå vägen.
Antal gillamarkeringar 9
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 4 januari, 2022 den 00:25
Fredrik Jonsson var en grym målskytt och det hade han tränat upp sedan han var riktigt liten nere i familjens källare. Där hade pappa Jan målat upp en målbur på väggen och där stod Fredrik och tränade varenda dag. Uppe i plockkrysset blev det ett stort hål i betongväggen så småningom.

Detta visste ju målvakterna om så småningom, så de täckte krysset i förväg nästan, ändå så gick den in där gång efter gång. När Örebro sedan inför slutspelet 07/08 värvade in den finske stormålvakten Tuomas Nissinen med fem SM-liigasäsonger och juniorlandslagsmeriter i ryggsäcken, så hade han naturligtvis också klurat ut hur han skulle göra ifall Jonsson kom fri. När han sedan i oavgjord ställning kom ren med Nissinen så gick finländaren långt ut för att skära av skottvinkeln. Jonsson siktar kryss, men drar sedan i sidled och kan lägga in pucken i öppen kasse. Fredrik blev så glad att han fortsatte förbi målet och hoppade så högt upp och tacklade sargen mot vår klacks sarghörn att hans fötter var i nivå med övre sargkanten! Ett riktigt klassiskt Boismål från säsongen vi gick upp.

Jonsson var ett otroligt fysfenomen, han brukade träna på sommaren genom att ha lillebror på ryggen när han sprang intervaller uppför Leksbergsbacken (en rätt brant backe).

En annan kul grej var att han hade extremt snett slipade skridskor. Det gjorde att han bara kunde svänga åt ett håll. Men å andra sidan svängde han enormt tvärt åt det hållet, vilket gjorde att han kunde rycka sig loss från sin bevakning på det viset.

Lite mer kuriosa: När Bois kvalade upp i ettan så spelade han en gång med nästan 40 graders feber. Det hindrade honom dock inte från att göra tre mål!

Jonsson spelade ofta med Ronny Rockstar. De hade en magisk känsla för varandra och kunde blunda på isen och hitta varandra. Dock så jobbade han inte alltför hårt i hemjobbet, något han fick bannor med jämna mellanrum för av Rockstar.
Antal gillamarkeringar 5
... Slå på/av denna metaruta.

Dela på facebook
Dela på twitter