Oxarnas gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
bobbo bobbo skrev den 2 juni, 2020 den 16:58:
Välkommen Pelle! https://www.eliteprospects.com/player/147294/pelle-hedlund
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 1 juni, 2020 den 20:06:
Intervju med Tobias Aronsson på hemsidan nu.
Slå på/av detta i metarutan.
bobbo bobbo skrev den 1 juni, 2020 den 19:32:
Krister >> Fantastiskt bra att Aronsson stannar!!! 💪😆
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 1 juni, 2020 den 18:02:
Nu är backsidan i Bois komplett i och med att det blev som jag drömde om och Tobias Aronsson stannade. Han var väldigt eftertraktad av hockeyallsvenska lag och kommer att vara en av hockeyettans bästa backar kommande säsong!
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 28 maj, 2020 den 12:44:
Tobbe: Enligt rykten så var egentligen Lukas klar för en allsvensk klubb, han hade ett kontrakt som han bestämt sig för att skriva under, men så tog Bois ett snack till med honom och fick honom att stanna. Så vi ska vara väldigt glada över att han trivdes så bra att han kunde tänka sig att stanna ändå!
Slå på/av detta i metarutan.
Gustaf Bobeck Gustaf Bobeck skrev den 28 maj, 2020 den 10:49:
Glöm inte bort att det är dags för ytterligare en pantamerarunda… Samla ihop era burkar o hör av er så hämtar vi (oxarna) allt på måndags kväll…

Tack på förhand
Slå på/av detta i metarutan.
Tobbe Tobbe skrev den 28 maj, 2020 den 08:29:
Viktigaste som hänt inför nästa säsong!!! Underbart att Lukas stannar! Tar det som att det är något klubben gör väldigt rätt då en sån talang väljer bort kontraktserbjudanden från allsvenskan för att fortsätta sin utveckling i Bois (och helt rätt beslut för honom också tror jag)! 👍👍👍
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 27 maj, 2020 den 21:03:
Allettans skyttekung, Lukas Söderlund, fortsätter en säsong till i Bois! Riktigt tung förlängning, han var väldigt jagad av allsvenska klubbar. Intervju med honom på hemsidan nu.
Slå på/av detta i metarutan.
Göran Strid Göran Strid skrev den 27 maj, 2020 den 14:53:
Krister, det var i samband med en fyllig genomgång inför säsongen, där kunskapen om de enskilda spelarna i Skövde alla fall imponerade stort på mig. Men för tydlighets skull, det handlade inte om något drömteam eller så. Jag vågar nog påstå att det finns liknande genomgångar som håller mycket hög klass och där diverse plattityder inte förekommer.
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 27 maj, 2020 den 13:37:
Göran–> Å tusan, det måste jag ha missat! Han brukar inte alls göra så här gedigna jobb, det var det jag reagerade på, att det kändes betydligt mer genomarbetat än tidigare inlägg han gjort under åren.
Slå på/av detta i metarutan.
Göran Strid Göran Strid skrev den 27 maj, 2020 den 13:28:
Krister, javisst har jag det! För några år sedan skrev han ett väldigt bra inlägg om Skövde IK, där han visade mycket goda kunskaper om laget…!😉
Slå på/av detta i metarutan.
Peter Ekehult Peter Ekehult skrev den 27 maj, 2020 den 10:58:
Från Norran: AIK-junior väljer spel i Mariestad. Han har flera gånger tränat med Skellefteå AIKs A-lag – nu väljer Fredrik Granberg spel i division 1-laget Mariestad. Igår kunde Norran berätta att den tidigare AIK-junioren Liam Nilsson lämnar Malmö Redhawks för spel i Mariestad. Det är också klart att Skellefteå AIK:s J20 back Fredrik Granberg väljer spel i samma klubb. Granberg ar vid flera tillfällen kallats upp till A-lagsträning i AIK men står inte noterad för någon SHL-match. -Man är ju norrlänning och kommer från Gällivare ursprungligen, med det ska bli kl att komma söderut & testa. Man har haft intresse absolut (från andra klubbar), men känslan för Mariestad har varit bra så det var det som tippade över. Det verkar vara en fin stad och jag fick en bra kontakt med sportchefen, säger Granberg till klubbens hemsida.
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 26 maj, 2020 den 22:09:
Göran –》 Har du exempel på något bättre?
Slå på/av detta i metarutan.
Göran Strid Göran Strid skrev den 26 maj, 2020 den 17:59:
Nja, bästa inlägget någonsin kan väl diskuteras, men ett bra inlägg och vittnar om goda kunskaper om Bois. Det däremot imponerar!
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 26 maj, 2020 den 12:39:
Idag har Benjie gjort sitt bästa blogginlägg någonsin då han tagit ut ett drömlag för Bois av spelare som representerat klubben under de senaste 10 åren. Väl värd läsningen!
Benjies blogg
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 26 maj, 2020 den 12:36:
Hockeynews har intervjuat Filip Thörnqvist om hans framtidsplaner, och som jag skrivit här tidigare hänger mycket på om han kommer in på utbildningen till polis.
Hockeynews
Slå på/av detta i metarutan.
Niklas Hjalmarsson Niklas Hjalmarsson skrev den 25 maj, 2020 den 21:28:
Känns som BoIS gör rätt att skriva med unga hungriga lirare som vill uppåt, förhoppningsvis är de således ”billiga” och det är nog helt rätt i dessa tider!
Troligen kan vi inte gå in och ställa oss på läktaren ihop med 1000 andra personer i augusti/september då troligen Coronan inte dragit över helt, och då ska vi ha så billig trupp som möjligt men som trots allt har en möjlighet att kunna klara att ta oss till allettan!
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 25 maj, 2020 den 21:12:
Gustaf –> Håller med i dina kloka ord! Skittråkigt att det äldre gardet inte fick visa upp sig på den riktigt stora scenen en sista gång, det hade jag verkligen unnat dom! Samtidigt så ska det bli kul att se alla unga talanger som tillkommit och se vad de kan uträtta, förhoppningsvis stordåd!
Slå på/av detta i metarutan.
Gustaf Bobeck Gustaf Bobeck skrev den 25 maj, 2020 den 19:40:
Ja, vad man än tycker så är de ju en generationsväxling på gång o de är ju inte så dumt. Sen hade de varit fantastiskt att se det gamla gardet en säsong till, men livet går vidare.

Jag hoppas på Dogge, Enqvistarna o Aronsson/Werner. De andra är nog körda då polisen hägrar för Thörnqvist, Erik får nog inte ett tillräckligt bra bud o Norlöv vill nog ingenting…

Söderlund tror jag stenhårt på o han kommer skriva på o bli vår supersniper.

Men fortfarande otroligt störande att en liten pandemi kom ivägen för spelarnas stora dröm innan de kunde lägga av med gott samvete.
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 25 maj, 2020 den 16:31:
Peter –> Inte helt omöjligt att det blir som du spekulerar. Dock så pratade jag med Thörnqvist för ett par veckor sedan och han berättade att han ansökt om att bli polis, och kommer han in så slutar han spela hockey. Slutproven till polishögskolan dröjer dock pga Corona. Eddie, Norlöv och bröderna Engqvist tror jag liksom du slutar. Dogge hoppas jag förlänger, han är den rutinerade förstacentern vi måste ha in. Erik Olsson ser jag gärna en förlängning med. Sedan vet jag att såväl Söderlund som Aronsson har allsvenska anbud, men jag hoppas att båda väljer att stanna, de skulle må bra av ett år till i ettan. Båda behöver mycket förtroende och plats i topplinor och även om båda visst skulle kunna platsa är det inte givet att de får en sådan roll i ett allsvenskt lag. Iaf om de bara har en seniorsäsong att visa upp. Med en bra säsong till är chanserna större. Stannar Aronsson är Werner borta som du skriver.
Slå på/av detta i metarutan.
Peter Ekehult Peter Ekehult skrev den 25 maj, 2020 den 14:18:
Någon som vågar spekulera i vilka som tar sista 4 platserna i truppen.
*Eddie tror jag slutar – nytt jobb och småbarnsförälder.
*Filip/Linus Engqvist slutar – för många hjärnskakningar & det passar nog att sluta samtidigt.
*Oskar Norlöv slutar – skadedrabbad.
*Lukas Söderlund flyttar – allsvenskan eller mer lukrativt kontrakt.
*Douglas Lögdahl förlänger – är inte färdig än.
*Erik Olsson förlänger – blir en av de "äldre" att se upp till.
*Filip Thörnqvist förlänger – kör ett sista år ihop med Dogge.

*Tobias Aronsson förlänger – får nog inte den position/speltid han behöver i Allsvenskan.
*Joel Werner – får förlängt om Tobias flyttar.
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 24 maj, 2020 den 21:13:
Intervju med nyförvärvet Liam Nilsson på hemsidan nu!
Slå på/av detta i metarutan.
Marcus Davidsson Marcus Davidsson skrev den 24 maj, 2020 den 19:12:
Truppen utökas ytterligare utan förlängningar av de äldre och rutinerade. Kan absolut bli bra detta men… 🤔
Slå på/av detta i metarutan.
bobbo bobbo skrev den 24 maj, 2020 den 18:37:
Välkommen Liam! https://www.eliteprospects.com/player/342792/liam-nilsson
Slå på/av detta i metarutan.
Dela på facebook
Dela på twitter