Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
Krister Holm Krister Holm skrev den 2 december, 2020 den 17:44:
Bobbo –> Det innebär ett mindre slagkraftigt Dalen, men ändå ett bra Dalen. De ledde serien också utan Martin Thörnberg.
Slå på/av detta i metarutan.
bobbo bobbo skrev den 2 december, 2020 den 17:38:
Ingen av bröderna Thörnberg i Dalen ikväll.
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 30 november, 2020 den 13:09:
Tack Bertil! Vi krigar på lika bra som laget, jag är stolt över grabbarna! Av det jag hört från spelarna så betyder det mycket att ha stödet från läktarna.
Slå på/av detta i metarutan.
Bertil Andersson Bertil Andersson skrev den 30 november, 2020 den 07:52:
? All heder till er i Oxarnas klack som hörs hela tiden under hemmamatcherna, måste vara en tillgång för laget, vilket också gör att vi som streamar hem matcherna känner oss "hemma"! ?
Slå på/av detta i metarutan.
Magnus Gustafsson Magnus Gustafsson skrev den 29 november, 2020 den 20:47:
https://www.hockeyettan.se/borlange-hf/nyheter/nyhet/?news_id=171626
Slå på/av detta i metarutan.
bobbo bobbo skrev den 29 november, 2020 den 20:09:
Krister; Ja, vilka snygga mål! Det är så här man vill se Bois! En för alla, alla för en! Dessutom två ordinarie backar borta men Anton gör det kanonbra! Kanoninsats av samtliga idag.
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 29 november, 2020 den 20:03:
Bobbo –> Pajen har saknats till och från under hela säsongen med skadebekymmer.

Vilken insats Bois gör idag! Formen är brant stigande och nu ser jag inte det som en omöjlighet att säsongen kan bli lång och spännande för Bois del. Men då gäller det att de fortsätter på inslagen väg att spela för laget, att följa gameplan och att visa upp det härliga självförtroendet de visar nu. Och vilka snygga mål Bois gör!

Erik Olsson tre assist idag, Dogge 2. Lindén målskytt. En bra afton för förstakedjan!
Slå på/av detta i metarutan.
bobbo bobbo skrev den 29 november, 2020 den 14:51:
Markus Persson saknas i Borlänge idag och var inte med i onsdags heller. Skadad?
Slå på/av detta i metarutan.
C.G C.G skrev den 26 november, 2020 den 07:45:
KH>> Går självklart inte blunda för Olssons prestation. Inga slumpmål heller!
Sedan tycker jag det var många som var riktigt heta igår. Elgen & Jidenius med deras fart som ständigt hotade, Björklunds otroliga puckkontroll, Lindens förarbete till Olssons 2-1…

Tittar man på poängligan i serien förstår man vilken 1:a-lina man har i Kumla, men man lyckades stänga ned dom fullständigt.
Nä igår fanns många glädjeämnen och utropstecken!!

Riktigt spännande på söndag!
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 25 november, 2020 den 22:32:
C.G –> Jag håller med, idag hade de fart på rören hela matchen och verkade ha bra självförtroende också, något jag saknat lite. Kumla är ett bra lag, men idag så kom dom ingenstans, Bois styrde ju tillställningen fullständigt! Vilka tyckte du/ni var bäst idag?
Slå på/av detta i metarutan.
C.G C.G skrev den 25 november, 2020 den 21:32:
Riktigt bra match idag!!
Bra spel matchen igenom.
Även med en man mindre styrde man stundtals på banan.

Bygg vidare på detta så kommer det bli en rolig avslutning på serien.
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 25 november, 2020 den 16:49:
Match borta mot Kumla ikväll, ett Kumla med sex raka hemmasegrar och som besegrade Grums hemma senast. Så det lär inte bli någon enkel historia, snarare tvärtom. Kumla har en hel del backlån från Örebro J20 som förstärkt dom, och dessutom en förstakedja med Wänghult, Lindberg och Arle Östergren som är en av seriens vassaste. Nyckeln för Bois del blir att undvika spelvändningar, Kumla tjuvar ofta med en gubbe tidigt. I egen zon gäller det att inte bli pucktittare, för precis som vid spelvändningarna kan det dyka upp spelare bakom ryggen på en. Fullt fokus i 60 minuter är det med andra ord som gäller! Tror på en målsnål historia, tippar jag med Boishjärtat slutar den 1-3 med Jidenius som första målskytt.
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 23 november, 2020 den 21:08:
Har nu kollat på Köping-Skövde samt Lindlöven-Borlänge. Två jämna och bra matcher. Speciellt Lindlöven-Borlänge höll bra klass med mycket närkamper, kamp om varje centimeter, kreativt anfallsspel och inspirerat målvaktsspel. Lindlöven lyckades hålla Perssonkedjan hyfsat stången, även om han gjorde ett mål, och det gjorde dom genom att spela oerhört tätt och fysiskt (fult) mot honom. Han blev frustrerad och sköt på allt egentligen och då blir han lättläst. Men två riktigt bra lag som jag tror kommer kunna hävda sig väl i en alletta.
Köpings seger mot Skövde var inte helt rättvis, men inte heller helt orättvis. Första perioden inledde Skövde bäst men sedan tog Köping över. I andra var det klart Köpingövertag. I tredje sedan så gjorde Köping 4-2 och sedan inriktade dom allt sitt spel på att försvara sig och då tog Skövde över. Då kunde mycket väl Skövde i alla fall ha fått till en reducering till att börja med men Jonas Eneroth storspelade. Köping har faktiskt två rätt bra kedjor nu sedan Janne Kivilahti och Theodor Pistek anslutit (Viitanen spelade center). Pistek var en riktigt sevärd spelare som var stark och teknisk, skapade massor. Andrakedjan med Skager, Bardh och Norberg var inte så tokig den heller.
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 23 november, 2020 den 19:05:
Linden är friska nu och kommer spela sin första match på fredag. Bois match mot linden spelas 18/12.
Slå på/av detta i metarutan.
Magnus Gustafsson Magnus Gustafsson skrev den 23 november, 2020 den 18:06:
Ja det är ju ganska bra det men lagen före oss har förlorat dom med så blir det ju över en lång serie inte många lag som bara vinner hela tiden
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 23 november, 2020 den 17:45:
Sett om matchen och vi är ju överlägsna i tre perioder, Malung har kanske tre målchanser på hela matchen. Framför allt kedjan med Willig, Elgestål och Jidenius skapade mycket för Bois. Tredje perioden är dock klart bäst, man gör ju egentligen sex mål där men två blev bortdömda. Den som dömdes bort för hög klubba är ju i knähöjd, medan den som dömdes bort för offside i målgården är mer korrekt även om jag trodde att man fick vara i målgården om pucken var där först.

Kollade också tabellen. Vinner vi hängmatchen mot Linden (vilket vi bör göra) så går vi upp på en tredjeplats, en poäng bakom tvåan. Detta trots att spelet gått upp och ner. Så så jäkla illa är det inte ändå…
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 22 november, 2020 den 12:27:
Match mot Malung om 3½ timme. Första mötet lagen emellan så blev det 7-4, men jag tror inte att det blir lika målrikt i denna match. Malung har efter en fin inledning på serien tappat lite undan för undan och står nu på fyra raka torsk. Senaste segern kom för tre veckor sedan då man besegrade Skövde. Det brukar bli målrika matcher när Malung spelar, man har släppt in klart flest mål i serien och producerar hyfsat framåt. Jag hoppas att den svagare defensiven kan göra att Bois får det att lossna lite vad gäller målskyttet. Förhoppningsvis kan det bli lite islossning och vi kan se en seger med 6-1, men mer realistiskt kanske det blir 3-1. Men seger borde det bli, vi kan ju inte göra en Skövde?! 😉
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 20 november, 2020 den 20:30:
Bobbo –> Det är två olika potter som det idag har släppts pengar från.
Pott 1: Ersättning för evenemang som man brukar ha men ej kunnat genomföra. Det är från denna pott Skövde ansökt pengar och fått beviljat 22000 kronor från.
Pott 2: Ersättning för missade publikintäkter. Har jag räknat rätt så ger varje åskådare strax under 115 kr. Då Bois förra säsongen hade 11898 åskådare så borde Bois summa hamna på drygt 1,35 miljoner.
Slå på/av detta i metarutan.
bobbo bobbo skrev den 20 november, 2020 den 17:50:
Nån som fattar hur det statliga stödet fördelades idag? Bois nämns inte ens? Har Bois inte sökt? Sik fick 22 000?!? Vad är det för summa? Det är ju ingenting!
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 19 november, 2020 den 14:31:
Jag tycker att kedjan med Erik Olsson, Jesper Lindén och Dogge var den klart bästa igår och visade upp bra spelglädje. Med tanke på vad svårspelade Grums är på sin hemmaplan så tycker jag de gjorde det riktigt bra.
Slå på/av detta i metarutan.
C.G C.G skrev den 18 november, 2020 den 18:47:
Bra att Erik går in i första! Förhoppningsvis kan hans goda form dra med sig övriga.

Sen vore det inte dumt om 2:a linan kunde få det att lossna ordentligt. I sina bästa stunder håller samtliga riktigt hög nivå, men det känns som om man inte fått ut allt än.

3:e och 4:e har också sådana kvaliteter att man kan räkna med betydligt mer än bara ett tek i offensiv zon när dom är inne!

Hoppas det är starten på en låång och fin uppåtgående trend, så att vi i vår kan se tillbaks och tänka: ”Det va där i Grums som det vände ordentligt!”

Tips: 4-1 till BoIS favör. Förste målskytt Dogge
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 18 november, 2020 den 18:27:
Nya kedjeformationer idag igen. Erik Olsson går in i första med Lindén och Dogge. Andra Söderlund-Liam-Fjellström. Tredje Jidenius-Willig-Elgestål. Simon Eriksson till fjärde med Luas Larsson och Gustaf Pehrson.Vad tycker ni om uppställningarna?
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 18 november, 2020 den 16:49:
Match mot Grums idag. Ett Grums som normalt är mycket starka på sin hemmaplan så det kommer att krävas att Bois spelar bra hockey i 60 minuter idag. Jag tycker vi blivit tungt straffade vid små misstag, idag är det dags för oss att straffa Grums!
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 13 november, 2020 den 22:42:
Göran: Om du skriver kmhockey.se i din webbläsare så kommer du alltid till senaste versionen med de nyaste nyheterna. Problemet är om du bokmärkt en gammal sida. Då måste du trycka på pillisten över kalendern och välja den månad det är (just nu november).
Slå på/av detta i metarutan.
Göran Strid Göran Strid skrev den 13 november, 2020 den 21:56:
Krister, problemet med att komma in på din blogg och försöka läsa vad du informerar om fortsätter och har inte blivit bättre. Man kommer visserligen in på startsidan, men det går bara att läsa gamla nyheter oavsett webbläsare. Ni måste fixa detta. Ni förlorar läsare för man tröttnar efter alla försök.
Slå på/av detta i metarutan.
Dela på facebook
Dela på twitter

Pantrunda

På måndag är det dags […]

Tack!

Stort tack till alla pantsamlare […]