Oxarnas Gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
3714 inlägg.
Peter Ekehult Peter Ekehult skrev den 11 maj, 2022 den 08:16
Riktigt härligt med signaturer från Jesper och Simon S.

Vad gäller backar tycker jag att vi har det rätt bra ställt, om vi får behålla de flesta och Collberg kommer tillbaka så ser det riktigt bra ut.
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 10 maj, 2022 den 20:08
Backar jag tycker Bois borde höra sig för med:
André Dahlqvist, Borlänge. Spelskicklig och skridskostark back med sina stora styrkor i offensiven. Fick sitt stora genombrott i år men som jag tyckte gjort det bra redan under sina år i Lindlöven.
Marcus Björk, Borlänge. Starkare defensivt än sin lagkamrat men är inte så pjåkig offensivt heller, en tvåvägsback.

Alexander Edström, Halmstad. Rutinerad back med ruggigt bra spelsinne. Det gör att hankan lösa många situationer på isen.

Robin Liljekvist, Kalix. En stor (205 cm) kille som är väldigt stark fysiskt samtidigt som han har helt ok rörlighet ändå. Kan också hantera pucken förvånansvärt bra med tanke på storleken.

David Lidström, Surahammar. En back med rutin som är bra i båda ändar av isen.
Antal gillamarkeringar 1
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 10 maj, 2022 den 19:18
Att Jesper förlänger är den starkaste signaturen hittills. Jesper vann den interna poängligan i allettan och undantar man alla Hudiksvallsspelare som hade ruggigt bra +/- så var det bara en Nybroit med bättre +/-. Det finns otroligt mycket hockey och otroligt mycket hjärta i Jesper, vi ska vara glada över att han trivs så bra i Bois!
Antal gillamarkeringar 3
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 9 maj, 2022 den 17:02
Simon Svensson klar för en säsong till. En underskattad spelare som alltid gör sitt yttersta, en defensivback som spelar större än sin storlek, med ett hjärta större än de 1,80 han är. Bra förlängning!
Antal gillamarkeringar 8
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 6 maj, 2022 den 17:00
Då var målvaktsparet spikat, då Isac Ohlsson skrivit på för ännu en säsong. Tycker Isac var riktigt bra så det känns som ett starkt målvaktspar vi har till förfogande.
Antal gillamarkeringar 8
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Ekehult Peter Ekehult skrev den 5 maj, 2022 den 11:53
Malmborg känns som en riktigt bra målvaktsvärvning, hoppas att även Isac Ohlson blir kvar.

Fler kontraktsskrivningar på gång mot slutet av veckan och Calle räknar med att ha en i princip färdig trupp innan maj är slut enligt intervju i Mariestadstidningen. 👍
Antal gillamarkeringar 2
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 4 maj, 2022 den 18:38
Anton Malmborg blir det som ersätter Tobias Sandberg. Visbymålvakten hade en kanonsäsong 19/20 då han vann hela allettan södras målvaktsliga och var väldigt starkt bidragande till att Halmstad överraskande vann den södra allettan. Även säsongen efter i Visby var riktigt bra, men säsongen som gick kanske något svagare, men då kanske det är bra med en nytändning med en ny klubb. Vi hälsar Anton välkommen till Bois och hoppas du blir en ny vägg i Boiskassen!
Antal gillamarkeringar 6
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 3 maj, 2022 den 23:00
En klart vassare västra ettan kommande säsong där man inte kan åka på en grilla och ändå ta sig till en alletta. Det tror jag är bra, ju fler tuffa matcher under grundserien, desto bättre förberedd är man sedan inför en alletta. Kanske till och med kan bli spännande!
Antal gillamarkeringar 3
... Slå på/av denna metaruta.
Marcus Davidsson Marcus Davidsson skrev den 3 maj, 2022 den 18:41
VÄSTRA:
Mariestads BoIS HC, Surahammars IF, Borlänge HF, Skövde IK, Forshaga IF, Lindlövens IF , Eskilstuna Linden Hockey, Köpings HC, HC Dalen, Tranås AIF
Vad tror ni om det här?
En plats i Allettan är inte självklar...
Antal gillamarkeringar 3
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 1 maj, 2022 den 23:20
Göran mfl ---> Visst börjar man bli lite fundersam över avsaknaden av påskrifter, normalt brukar Calle vara rätt tidigt ute med merparten av truppen. Samtidigt så är det inte truppen den 1/5 som avgör hur säsongen kommer att se ut, han har ännu fem månader på sig att bygga ett slagkraftigt lag. Men som supporter vill man ju helst se ett superlag signat redan imorgon, man är ju inte direkt tålmodig...
Antal gillamarkeringar 3
... Slå på/av denna metaruta.
Göran Strid Göran Strid skrev den 1 maj, 2022 den 19:36
Manne H från Charlottenberg 6p 21/22. Otto H från Lenhovda 7p 21/22. Blir säkert bra, men brukar det vara så här så här dags när försäsongen börjat och efter en sådan satsning 21/22? Jag som tycker att Skövdes klara är för tunt och oroande med bara 10, när försäsongen börjat.
Antal gillamarkeringar 5
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Ekehult Peter Ekehult skrev den 28 april, 2022 den 15:10
Tänk om Calle kunde landa Max Wennlund som ny 1a center. Han var en utpräglad poängspelare i sin juniorår men sedan han spelat seniorhockey har han blivit placerad i defensiva 3 och 4e uppställningar med begränsad speltid både i HV och BIK. Han skulle kanske behöva kliva ner en division för att få möjlighet att bygga på sina offensiva skills på seniornivå.
Antal gillamarkeringar 3
... Slå på/av denna metaruta.
Peter Ekehult Peter Ekehult skrev den 26 april, 2022 den 08:25
Krister ==> Arvid Ljung tror jag är för dyr att plocka in, han har kunnat leva på hockeyn i rätt många år nu och tror inte han är beredd att gå ner några större summor i lön.

Jag skulle hellre se att man förlängde med Isac och kunde de plocka in Jacob Crespin från Halmstad så har du 2 bra målvakter i utvecklingsbar ålder som kan konkurrera/dela på sysslan.

Önskade nyförvärv:
*Max Wennlund - locka hem honom och ge han mycket speltid.
*Alex Levänen från Nyköping - vass framspelare för 1a kedjan.
*Samuel Eriksson, Kalix - stor, bra ålder och poänggörare.
Antal gillamarkeringar 0
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 25 april, 2022 den 14:09
Riktigt tungt tapp av Tobias Sandberg som lämnar för Hästen. Detta i kombination med att det verkar gå trögt med kontraktsskrivande gör att det börjar smyga sig på lite oro, kommer vi få ett slagkraftigt lag till hösten? Samtidigt brukar Calle leverera så vi hoppas han får ihop det, och en bra start på det skulle kunna vara att värva tillbaka Arvid Ljung som sista utpost.
Antal gillamarkeringar 4
... Slå på/av denna metaruta.
Joo Joo skrev den 21 april, 2022 den 15:22
Bra förlängningar med både Henell och Håkansson. Förtjänar det båda två. Kul för Kandergård med allsvenskt kontrakt. Jag tror att han kommer göra succé där med. Blir dock svårt för Bois att hitta en ersättare. Hur ser det ut med ett beslut från Alanne? Lever hoppet om att vi får se honom i Bois tröjan även nästa säsong?
Antal gillamarkeringar 1
... Slå på/av denna metaruta.
Krister Holm Krister Holm skrev den 19 april, 2022 den 21:31
Kul att höra att Luleås klack tagit efter min ramsa jag kom på för ett gäng år sedan som vi fortfarande kör:
"Åh Mariestad,
Åh Mariestad,
Ja vi älskar Mariestad
Vi älskar er
Vi krossar allt,
ja ni ska passa er för vårat lag!"

Samma melodi, samma ord fast Luleå istället.
Antal gillamarkeringar 6
... Slå på/av denna metaruta.

Dela på facebook
Dela på twitter