Oxarnas gästbok

Logga in för att skriva ett nytt inlägg.

Registrera
Marcus Davidsson Marcus Davidsson skrev den 19 mars, 2020 den 11:25:
Helmersson ny tränare I Karlskoga.
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 18 mars, 2020 den 16:58:
Två saker:
1. Pga smittspridningsrisken skjuts Oxarnas årsmöte upp på obestämd tid.

2. Saknar ni hockeyn och har inget att göra? Nu kan ni lyssna på ett nytt avsnitt av Holmgång, denna gång med Bois kapten Filip Thörnqvist.

Thörnqvist i Holmgång
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 16 mars, 2020 den 14:21:
Visby tappar målvakten Daniel Marmenlind till Västervik.
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 16 mars, 2020 den 12:56:
Messade Calle och frågade, och fick svaret att Söderlunds kontrakt inte gäller kommande säsong. Så måste ha blivit någon miss i kommunikationen när övergången släpptes.
Slå på/av detta i metarutan.
Per-Henrik Fröjd Per-Henrik Fröjd skrev den 16 mars, 2020 den 10:30:
Enligt reportage och intervjuer så var det ett två års kontrakt som kastades ut i infon. Ang Söderlund!
Slå på/av detta i metarutan.
Gustaf Bobeck Gustaf Bobeck skrev den 16 mars, 2020 den 07:03:
Angående Söderlund så är han Växjös spelare o Bois lånade bara honom. Om han nu har ett kontrakt så är det i Växjö. Sen får han gärna dyka upp även nästa säsong, men det känns la som att han inte vill fastna i hockeyettan.
Slå på/av detta i metarutan.
mano mano skrev den 15 mars, 2020 den 20:47:
Har inte Söderlund kontrakt nästa säsong med?
Det står det på elitprospect iallafall
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 15 mars, 2020 den 17:48:
PH–> Ja för Oxarnas del har detta år varit det bästa sedan vi startade vill jag påstå. Bra drag i klacken, många lyckade bussresor, större aktivitet med Pantamera-insamlingar, insamlingar till spelare, mer aktivitet i sociala medier, videoklipp som blev succéer mm mm. Stolt ordförande i en supporterförening som för tillfället mår väldigt bra! Hoppas att fler vill engagera sig, söndagen den 29/3 kl 11 är det årsmöte. Vid stort intresse kan vi vara i kafeterian.
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 15 mars, 2020 den 17:44:
Stort tack Göran! Även Skövde ska ha cred för sin säsong, den klart bästa på flera år och en säsong att bygga på.
Slå på/av detta i metarutan.
Göran Strid Göran Strid skrev den 15 mars, 2020 den 16:35:
Jag glömde att skriva det självklara på denna gästbok mitt i tankarna på allt det hela som drabbar oss. Här kommer det:
– Hatten av för en imponerande säsong av Bois. Bra spel genomgående och fina individuella prestationer, som varit en fröjd för ett gammalt hockeyöga att beskåda! Jag tror att Bois hade haft en god chans på de två översta platserna. HA:s kvallag har inte imponerat. Möjligen hade Kristianstad varit en tuff konkurrent. Väsby och Troja likaså, men sedan? Nä, här hade det varit fullt möjligt med avancemang. Snyggt jobbat!
Slå på/av detta i metarutan.
Per-Henrik Fröjd Per-Henrik Fröjd skrev den 15 mars, 2020 den 15:31:
Stort tack för säsongen som var.
Ta hit Fredrik Strömgren. Plus att ni skriver med det lag som var.

Tack för info och ett grymt år av Oxarna
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 15 mars, 2020 den 15:14:
Rikard–> Precis den känslan jag haft, känslan av att detta kan bära riktigt långt! Tror vi fixat en allsvensk plats om vi fått spela klart,

Intervju med Calle på hemsidan nu!
Slå på/av detta i metarutan.
Rikard Wolfbrandt Rikard Wolfbrandt skrev den 15 mars, 2020 den 13:41:
Väldigt trist slut på en väldigt bra säsong av Bois. Jag hade samma känsla som säsongen Bois gick upp i allsvenskan. Laget hade det där lilla extra och var enormt starka i tredje perioden som är bevis på vad bra grundtränade laget varit. Och det att Bois hamnade i PO2 istället för PO1 som det brukar bli var också något som talade för Bois. Synd om hela laget som kämpat så! Tack för en grym säsong!!
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 15 mars, 2020 den 13:35:
Hockeyförbundet har bestämt att det nu är färdigspelat. Det innebär att inga lag flyttas upp eller ner.
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 15 mars, 2020 den 10:06:
Nu väntar ett tufft jobb för Bois sportchef Calle Johansson när det gäller att få ihop en slagkraftig trupp till nästa säsong. Vi har ju bara en enda spelare klar för nästa säsong, Johan Frick. Grundförutsättningarna kommer att bli lite annorlunda denna gång då Bois fick ett stort ekonomiskt avbräck på slutet av säsongen, så frågan är vilken peng han får att bygga truppen med. Samtidigt så gäller det alla klubbar, även de som inte var kvar med a-laget i spel hade cuper kvar som de nu inte får in pengar för. Nyköping har redan aviserat att de har mycket ansträngd ekonomi till exempel och det finns risk för konkurs. Jag tror att en följd av detta kommer att bli minskade spelarbudgetar på många håll och därmed minskade spelarlöner. Bois står i detta läge ändå rätt starkt med tanke på det egna kapitalet man har byggt upp.

Som jag ser det så måste målet för Calle vara att få så många av spelarna som möjligt att fortsätta. Laget vi haft i år är det starkaste laget vi haft i Bois på många många år. Hade säsongen fått fortsätta är jag övertygad om att vi utmanat på allvar om en allsvensk plats.

Som alltid lär dock några försvinna, det ryktas om att bröderna Engqvist och Filip Thörnqvist ska lägga av och det hade varit otroligt trist om det blev så. Bröderna har när de varit friska kanske varit lagets genomgående bästa spelare medan Filips betydelse märktes när han försvann efter jul. För med honom i laget vann vi 9 av 10 matcher, utan honom vann vi 6 av 14. Det är en enorm skillnad och understryker vikten av att få honom att fortsätta leda laget.

En annan som jag hört rykten om kanske försvinner är Ludvig Collberg. Det skulle heller inte vara bra, för det är ju sjukt vilken utveckling han fick efter jul. Från att vara ifrågasatt och bänkad till att vara en av lagets absolut bästa backar!

Eddie Davidsson har tidigare aviserat att han gör sin sista säsong denna som gick. Nu kommer han göra praktik på sin polisutbildning och då blir det omöjligt att kombinera med en satsning på ishockey. Han kommer att lämna ett stort tomrum efter sig som ledande center!

Tobias Sandberg slutligen lär inte sakna allsvenska anbud efter denna säsong. Jag hoppas dock verkligen att han stannar, i vinter har han åter igen visat att han är ettans bästa målvakt. Han kommer inte bli lätt att ersätta om han försvinner.

Hoppas att Calle sätter igång sitt arbete asap och signar upp med så många det bara går!
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 14 mars, 2020 den 22:59:
Göran Strid–> Ja det var verkligen en tråkig och oväntad upplösning på en riktigt bra säsong för Bois del. Just när vi stod inför den största framgången på många år så tog det slut av ickesportsliga orsaker. Tråkigt, men i tunga stunder så ska man ändå försöka se det ljusa man åstadkommit och kan komma att åstadkomma . Vi kommer tillbaka starkare!
Slå på/av detta i metarutan.
Göran Strid Göran Strid skrev den 14 mars, 2020 den 20:15:
Ja, vad skall man säga? Ingen av oss har varit med om detta. Jag tycker det är så synd om alla lag i alla serier – även utanför hockeyvärlden – som kämpat och offrat så mycket för att försöka nå det man ville för ett halvår sedan. Vad detta leder till vet ingen och det gäller även allt utanför sportvärlden. Låt oss ta hand om varandra!
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 14 mars, 2020 den 13:05:
Som ni alla säkert redan hört så blir det ingen match i eftermiddag. Tycker att Bois kan se tillbaka på säsongen med stolthet, ge Appelgren en säsong till med så många spelare kvar som möjligt så avancerar vi till allsvenskan nästa säsong istället! Vill också passa på att tacka alla som gjort detta till Oxarnas bästa säsong någonsin! Röststarkare klack med klart mer folk, fler resor, mer pengar in vilket gjort att vi kunnat bidra mer till Bois. Hoppas på ett ännu bättre 20/21!
Slå på/av detta i metarutan.
Marcus Davidsson Marcus Davidsson skrev den 14 mars, 2020 den 11:18:
De sekvenserna såg man redan igår, tyvärr!
Inställt idag? Jäkla pajaser på förbundet som ställer in först nu med 1 match kvar, oproffsigt!!!
Slå på/av detta i metarutan.
Per-Henrik Fröjd Per-Henrik Fröjd skrev den 14 mars, 2020 den 07:36:
Huvudtackling igår på Willig syns om man ser om matchen hur armbågen går upp dessutom 5 ST tramp med full kraft. Bakom egen kasse syns det hur Tranås spelaren sparkar undan Collbergs skridskor han faller med kraft slår huvudet i isen // Idag vaknar Tranås spelare med förkylnings symtom . Det finns bara ett sätt Tranås kan vinna över BoIS och det är att man åker mera skridskor å tacklas mycket. Den orken har man inte. Jag önskar mera speltid på 9,66,77 . PP………..tålamod och fart på pucken.
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 14 mars, 2020 den 07:11:
Bobbo–> Håller med dig i din analys, Bois kontrollerade spelet väl och enda gångerna Tranås skapade något egentligen var på Boismisstag. Bois skapade betydligt mer men hade problem med effektiviteten. Kan de steppa upp den lär de vinna i eftermiddag!
Slå på/av detta i metarutan.
Krister Holm Krister Holm skrev den 14 mars, 2020 den 07:07:
Bertil Andersson–> Ja större delen av pengen går till Bois. Så hoppas många köper matchen i eftermiddag!
Slå på/av detta i metarutan.
Bertil Andersson Bertil Andersson skrev den 13 mars, 2020 den 23:21:
När vi streamar hemmamatcher från ATG ettan får Mariestad BOIS något av dessa pengar då?
Slå på/av detta i metarutan.
Mitt lag: Mariestad BOIS
bobbo bobbo skrev den 13 mars, 2020 den 22:17:
Jag tycker att Bois gör en bra och stabil match. Håller i taktpinnen hela matchen och ger inte Tranås nån chans. 1-0 är ju inte mycket att gå på men ändå blev det aldrig riktigt nervöst. Blir det match imorgon så hoppas jag Bois har samma fokus igen! HEJA BOIS!!!!!!!!!!!!!!!!
Slå på/av detta i metarutan.
Hanna Hanna skrev den 13 mars, 2020 den 21:00:
Kan vi inte ställa en massa fågelskrämmor på läktarna imorn? Eller be butiker att ställa dit sina kläddockor? 😜😁😄
Slå på/av detta i metarutan.
Gustaf Bobeck Gustaf Bobeck skrev den 13 mars, 2020 den 20:13:
Jan-Erik, tänker samma. Om nu de blir uppflyttningar för kvalserielagen (Väsbys förslag) ifall Modo o Björklöven går till SHL så måste ju hela po3 spelas. Känns som att de lirar bara för att, samt att de vill spela.
Slå på/av detta i metarutan.
Dela på facebook
Dela på twitter