Oxarnas Gästbok

Logga in för att publicera ett inlägg

bv bv skrev den 22 maj, 2024 kl. 20:24
>>Krister: Jadu, det är omöjligt att förstå. Var inne på det tidigt. När vi från Mariestad hörde vart det barkade satt sikarna med skygglapparna på och hånade oss……. 😏
.
"bv skrev den 5 januari, 2024 kl. 22:21
Om hälften av det man hör om sik är sant så finns det anledning till oro där borta vid berget. En derbytorsk bleknar i jämförelse. Viktiga veckor framöver. Undrar om "chefen" är nöjd och stolt över att spela rysk roulett med föreningen?"
.
"bv skrev den 24 januari, 2024 kl. 18:02
Är det 700' + 580'?!? Skulder till kommun och skatteskulder! Då kan man ju undra hur det ser ut mot leverantörer, bussbolag osv… Ser inget vidare ut. Vad gör de nu? Tar sitt ansvar och låter spelare gå. De har ju sin plats i ettan kvar (om de klarar licensen?) Eller blundar de och kör vidare utan några åtgärder? Ofattbart att de värvade så många nya "dyra" spelare inför den här säsongen, när de bevisligen inte hade täckning för det! En vecka kvar för att kunna bli av med spelarlöner. Tick tack…"
.
"bv skrev den 28 januari, 2024 kl. 14:10
Nu har sik 3 dagar på sig att göra någonting för att själva försöka sanera ekonomin. Tipset är att de inte kommer att göra ett skit. Tick tack……"
Slå på/av denna metaruta.