Månadsbrev September

Ännu en månad och nu börjar det definitivt gå mot kallare tider. Kallare tider som även innebär hockeysäsong. I vanliga fall så hade vi i Oxarna haft Skills Competition, och förhoppningsvis hade fikat även detta år tagit slut. Vårt första år hoppades vi på ett hundratal åskådare, men kom 400. Inför förra säsongen höjde vi ribban, men allt tog slut som vanligt, trots sponsring från Klings Glass och Ica Oxen.

I år har vi tyvärr inte ens fått chansen att försöka trolla fram fika till de sist inkomna åskådarna och det känns ju surt. Jag hade gärna stått och serverat kaffe ytterligare en gång, men nu får vi ta andra vägar istället och hålla ut till den här Coronan är över. Nu blir det istället ett långt väntande, en otroligt lång försäsong, och som tur är, väldigt bra TV-sändningar. TV-sändningar som vi garanterat måste ligga topp 5 på i hela hockeyettan. Jättebra kommentatorer, bra bild, repriser och allt annat man kan tänka sig. Här gör Jos o co ett jättejobb och förhoppningsvis så är ni många som köper matcherna både nu, och även när den ordinarie säsongen drar igång.

Men trots bakslag så jobbar vi i Oxarnas styrelse vidare. Vi har under en tid pratat om att vi vill ge stöttning till hela klubben och inte bara A-laget. Därför har vi tagit kontakt med ungdomsansvarig för Bois och tillsammans med oss har de kommit fram till att vi denna säsong sponsrar ungdomshockeyn med 25 st träningströjor till våra mindre hockeylirare. Dessa tröjor blir alltså vårt bidrag till våra härliga ungdomar som tränar för att en gång i framtiden bli framhejade av oss i Oxarna och eftersom de håller under ganska många år blir pengarna väl investerade.

Sen är det hög tid att anmäla sig som medlem till oxarna och i år blir det svårare att nå fram till er då vi brukar stå vid entrèn på träningsmatcherna. Men vi kan alltid gå den här vägen och vi hoppas att så många som möjligt vill hjälpa oss att hjälpa Mariestad Bois.

Denna säsong kostar det som vanligt 150 kr (300 kr för hela familjen)

Ni kan swisha in summan på: 123 520 69 90

Skicka ett mail till: info@oxarna.se

Namn, mailadress, vanlig adress, samt mobilnummer, så skickar vi ett medlemskap till er.

Ni får inte glömma bort nästa pantrunda också som infaller på måndag den 5 oktober. Läs på hemsidan hur ni gör och passa på och ta och drick upp en extra burk i helgen. Har ni en arbetsplats som gärna skulle vilja skänka panten, så kan vi ge er kärl att ställa ut. Hör av er till Göran så löser vi eventuella problem. Alla bäckar små, men TILLSAMMANS ÄR VI BÄST I SKARABORG.

Annars så får ni ha en fortsatt bra dag så hoppas jag att vi snart ses i Mariehus Arena.

/Gustaf Bobeck

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.