Supporterspelaren

Supporterklubben Oxarna vill göra allt för vår kära klubb Mariestad Bois. Nu efter en mycket framgångsrik säsong där vi var i en kvalserie och fick ovärderlig rutin, satsar vi vidare med siktet inställt på Hockeyallsvenskan.
En division som fram till för någon månad sedan var en utopi för många, men som vi verkligen visade att det inte är alltför långt bort. Laget gav allt men förlorade några viktiga matcher med uddamålet. Hade dessa i stället slutat med övertidvinst så hade vi redan denna säsong stått där på ståplats och sjungit fram laget mot HV71, MODO och BIK Karlskoga och det hade varit magiskt att uppleva. Lika magiskt som 2008/09 när Leksand var på besök, och när vi vände i en exceptionellt bra tredjeperiod mot Malmö Redhawks.

Men för att vi ska nå dit behövs det spelare. Spelare som kostar pengar. Vi gick till en kvalserie, så även våra spelare har fått ögonen på sig och det blir garanterat dyrare att förlänga med de spelare som redan har gjort en eller flera säsonger i Bois.

Mariestad Bois har startat en insamling som enbart ska gå till en spetsvärvning och vi vill självklart hjälpa till.
Därför skänker vi 5000 kr till Supporterspelaren i ”företagsutmaningen” (mer info kommer) och hoppas att ni alla går in och skänker en slant. För självklart vill vi uppleva ett avancemang till landets näst högsta serie och mäta våra hjältar mot vissa av Sveriges mest klassiska lag.

Vill ni hjälpa till?
Swish: 123 3820792

Vill ni hjälpa till utan att skänka pengar, ge oss din pant istället. Första måndagen i varje månad åker vi en pantrunda och hämtar pant så skicka ett sms till Göran på 073-782 14 75, så löser vi resten.
Juni månads pantrunda kommer oavkortat gå till supporterspelaren.

Vill ni som företag hjälpa oss att hjälpa Mariestad Bois. Hör av er till oss med ideèr hur ni ska synas genom oss på sociala medier eller via samarbeten i ”verkligheten”. Vi är öppna för många förslag. Ring ordföranden i Oxarna, Gustaf Bobeck så kan vi tillsammans komma fram till ett bra förslag för både er och oss. Gustaf når ni på 0709-309 209.

Och som avlutning får ni inte glömma bort att TILLSAMMANS ÄR VI BÄST I SKARABORG!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.