Medlemsbrev Oxarna

Hej alla Oxarnamedlemmar!

En ny spännande säsong står för dörren, och vi är väl alla väldigt nyfikna på hur det ska gå för ett ungt och talangfullt Boislag. Jag är övertygad om att får vi bara ut den höga potential som finns i laget så kan vi få en riktigt lång och fin säsong. Vi i Oxarna kommer i alla fall att göra allt som står i vår makt för att det ska bli så. 

Många förknippar oss Oxar med klacken, där vi stöttar laget i vått och torrt, men faktum är att vi gör mycket mer än så. Under Diggiloo stod vi (i ösregn och åska) och var parkeringsvakter och drog på så sätt in över 10000 kronor till klubben, och efteråt var vi med och plockade in alla stolar i ett par timmar vilket gav ännu mer pengar till Bois. Vi har också skänkt 10000 kronor av vårt egna kapital för att ge Calle Johansson möjlighet att värva in toppcentern Kasper Elo, en spelare jag hämtade på Arlanda och fick ett mycket gott intryck av, en kanonkille! 

Det kan mycket väl bli så att vi kommer att stötta Bois med ytterligare pengar, pengar vi till stor del får från vår pantverksamhet, Pantamera. Första måndagen i varje månad så åker vi runt och samlar in pant som vi sedan sorterar och pantar och drar in fina pangar på.  Det gör vi så bra att vi just nu är topp 50 i hela landet, och då är det ändå en bra bit över 1000 föreningar som är med i Pantamera. Har ni pant att skänka eller om ni kan ni tänka er att hjälpa till får ni gärna höra av er till mig på 073-5056131. 

Tyvärr så har vi nu blivit av med vår källarlokal som vi förvarat panten i, så vet ni någon som har en lokal så får ni gärna höra av er, för utan lokal går det inte fortsätta. Vi kan tänka oss att betala en liten hyra, men inte för stor, för varje krona innebär mindre pengar till Bois och vår verksamhet. 

För alla pengar går inte direkt till Bois, en del går till att för stötta laget på annat sätt. Vi sponsrar till exempel bussresor till bortamatcherna så att laget kan få en klack i ryggen också där och därmed kanske plocka några extra poäng. I höst planerar vi resor till Linden (lördagen den 5/11), Forshaga (söndagen den 20/11) och  Dalen (söndagen den 4/12). 

En annan sak vi lägger pengar på är hyllningar till spelare. Om två seriematcher gör till exempel Johan Frick sin 400:e(!) seriematch i Boiströjan!  Då uppvaktar vi honom på isen med en överraskning som vi hoppas och tror han kommer att uppskatta. Den 9/10 hemma mot Forshaga sker den uppvaktningen, så hoppas vi ses då. Även Lukas Larsson närmar sig 400 matcher, runt jul räknar vi med att tacka honom för att han varit klubben trogen. Det är rätt unikt att ha två spelare som varit klubben trogen under så många matcher. 

Avslutningsvis hoppas jag att ni vill fortsätta vara medlemmar i Oxarna och stötta vår verksamhet. Det kan ni göra genom att antingen swisha medlemsavgiften (150 kr för medlemskap, eller 300 kronor för familjemedlemskap då alla i familjen blir medlemmar)  till swishnummer 123 520 69 90, eller så sätter ni in den på bankgironummer 436-3057. Glöm inte bifoga namn på den eller de som medlemskapet gäller. Alla som blir medlemmar erhåller en fribiljett som kan hämtas under en av periodpauserna. Ni kommer också vara med i vår medlemsutlottning vi brukar ha lagom till jul, med fina Boissouvenirer i prispotten. Man får dessutom 50 kronor i rabatt på alla resor och 10% rabatt på notan om man äter på Brödernas (något jag varmt kan rekommendera). 

Nu ser vi fram emot en spännande vinter!
Krister Holm, ordförande Oxarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.