Medlemsbrev

Detta medlemsbrev gick ut via mail till Oxarnamedlemmar tidigare i veckan.

Nu drar säsongen igång!

Nu är det äntligen snart dags för hockey igen! På onsdag spelas första träningsmatchen inför en hockeysäsong som ser mer spännande ut än på väldigt länge. Bois har plockat in några riktigt spännande nyförvärv som ser ut att spetsa laget på ett riktigt bra sätt:

* Tobias Sandberg: Ettans bästa målvakt under flera säsonger vänder tillbaka till Bois efter en säsong i allsvenskan med Vita Hästen. En säsong där han verkligen inte gjorde bort sig, han var med och förde laget till sin bästa säsong på många år. Men längtan hem till Mariestad blev för stor och nu återfinns han i Boiströjan igen, i dubbla roller dessutom. Ni har alla sett hans inlägg med alla nya och gamla sponsorer som skrivit på. Jag pratade med Tobias och många gamla sponsorer har ökat på sin sponsring, plus att han fått in flera nya, så han verkar lika bra som marknadsansvarig som han är i buren. Eller som han säger:

– Det andas framtidstro om staden och om laget!

* Andreas Thelander: Spelskicklig back som var Köpings bästa spelare under de senaste åren. Jag har scoutat honom och hans offensiva skills kommer bli riktigt användbara. Snabba, bra förstapass, kan ofta slå långa pass på bladen på framstormande forwards. Har en del att slipa på i defensiven, men det är jag övertygad om att Bois tydligare spelidé kommer hjälpa honom med.

* Joel Thulin: Sexa i hela allettans poängliga och starkt bidragande orsak till att Tyresö/Hanviken hade en kanonsäsong där man sånär lyckades ta sig förbi Piteå och bli trea i den norra allettan. En vältränad spelare med bra spelsinne och ett smart skott. Gjorde 21 mål och 22 assist förra säsongen, att jämföra med Oscar Tellströms (Bois interna poängligavinnare) 20 mål och 20 assist.

* Vincent Reimer: En hårt jobbande spelare som samtidigt har en grym näsa för målet. Spelade under Mikael Tisells ledning i Krif, något som inte brukar generera några större poängmängder med tanke på hur otroligt defensivt han spelar, men gjorde ändå hela 17 mål. Som jämförelse så gjorde tvåan i interna målligan, storstjärnan Martin Pärna, 11 mål. Hemligheten är det vassa skottet samt ett bra spelsinne, han är där pucken hamnar ofta.

* Johannes Jämsén: Lindlövens förstacenter är en ung och mycket lovande spelare. Hans stora styrka är hans spelsinne, han kan leverera fina mackor till sina yttrar, samtidigt som han sätter en ära i att även sköta defensiven klanderfritt. Stod för 29 poäng under säsongen, men det intressanta är att han blev bättre när motståndet blev bättre. I grundserien gjorde han 13 poäng, i allettan gjorde han 16.

Med dessa signaturer så känns laget vassare än på många år, och Bois nämns som en av de allra största favoriterna, något vi inte brukar göra, normalt är vi mer en outsider. Vi i Oxarna ser verkligen fram emot säsongen och hoppas att ni gör det med!

Internmatch

Vi har redan fått se dem på is i ispremiärens internmatch som Oxarna var med och arrangerade. Mellan 4-500 Boisare kom och såg en trevlig tillställning, så intresset för laget känns riktigt starkt i år!

Pantrunda

Vi ska som vanligt stötta laget så bra vi bara kan. För att samla pengar så har vi första måndagen varje månad en pantrunda där vi åker runt och samlar in pant. Så har du pant, ring till vår pantgeneral Göran Erlandsson på tel 073-7821475 så hämtar vi! Alla pengar går till vårt arbete med att stötta Bois. Förra säsongen skänkte vi 67 000 kr till Bois och denna säsong har vi redan skänkt 10 000 kr till supporterspelarinsamlingen till Jesper Lindén. Och mer ska det bli med hjälp av er!

Klack och buss

Vi stöttar också på läktarna. Vill ni vara med i en härlig gemenskap så kom gärna till klacken och var med!

Även på bortaplan stöttar vi. Det gör vi genom att arrangera bussresor. Kommande grundserie planerar vi att arrangera resor till följande bortamatcher:

* Dalen fredagen den 6/10
* Forshaga lördagens den 4/11
* Tranås lördagen den 2/12

Nytt för i år är att Töreboda camping går in som sponsor på resorna, så vi kommer kunna erbjuda extra fina priser på resorna, speciellt för er medlemmar!

Medlemskap

Ja när vi ändå är inne på medlemskap så hoppas vi att ni vill bli medlemmar i Oxarna också i år! Det kan man lösa på flera sätt:

* Swisha medlemsavgiften till 123 520 69 90.
* Betala in på bankgironummer 436-3057.

I båda dessa fall skriv i meddelandefältet namn på dig/er som vill bli medlem.

* Bli medlem på plats i hallen. Vi kommer ha medlemsraggning de första två seriematcherna.

Vad det kostar?

Medlemskap kostar 150 kr.
Familjemedlemskap kostar 300 kr för hela familjen.

Vi ses i hallen!

Krister Holm, ordförande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.