Nystart av supporterspelaren!

Nu kör vi en nystart av supporterspelarkontot!
Anledningen till det är att BoIS sportchef Calle Johansson är ute efter spelare som verkligen tillför, som egentligen är för bra för hockeyettan. Spelaren som kan vara den som kan göra att vi istället för att ramla ur i playoff 3 går hela vägen. 

Hur kan vi då bidra?


In och buda på Fricks tavla

Bois blivande kapten (?) har målat en tavla där pengarna oavkortat går till supporterspelaren. In och buda på följande länk: https://www.tradera.com/item/344944/404677794/konstverk-av-hockeyspelaren-johan-frick-i-mariestad-bois

Köp grillkol av Oxarna

Oxarna säljer grillkol där all förtjänst går till supporterspelaren. 7,5 kg grillkol eller grillbriketter av högsta klass (Skogens) kostar 145 kr varav 50 kr går till supporterspelarinsamlingen. Beställa gör ni genom att maila gustaf@partytalt.net.

Swisha valfri slant

Swisha till nummer 1230776526. Ange ditt namn i kommentarsfältet om du vill ha med det på listan över givare.

Sätt in på bankgiro

Bankgironr: 5506-5411. På samma sätt där anger du supporterspelaren samt ditt namn om du vill ha med det på listan.

Bli månadsgivare

Som månadsgivare så bidrar du med minst 100:- i månaden vilket betyder att du på 1 år stödjer oss med 1200:- vilket kan låta som väldigt små pengar inom den moderna ishockeyn. Men om du ser dig som en pusselbit av flera personer så ser du snart att ditt lilla bidrag kan bli väldigt stort. Ställer sig 100 personer bakom att ge 100 kr till detta projekt i månaden så har vi på 1 år 120.000:- att lämna till klubben, 200 personer blir 240.000:- och så vidare. För att bli månadsgivare kontakta kansliet på tel 0501-12233.

Vad får man för det?

Denna gång tänkte vi köra ett annorlunda upplägg på vad du som givare får. Alla som skänker över 100 kr får som tidigare sitt namn på hemsidan om man önskar, men vi kommer också att ha utlottning av fina priser när man når upp till en viss nivå. Varje 100 kronor skänkta ger en lott. Första prisnivån kommer att vara då 15000 kr samlats in. Då kommer den utlottade vinnaren att få välja mellan två riktigt fina priser:

1. Ett årskort på sittplats.

2. Att få följa med i spelarbussen till en bortamatch. Man får vara med i omklädningsrummet inför matchen, kolla på matchen och sedan följa med hem i en antagligen jublande buss. Är det en långresa ingår också att äta tillsammans med laget.

Stapeln för insamlingen kommer att uppdateras varje dag! Så se till att hänga på nu så ser vi till att få ett riktigt slagkraftigt Bois kommande säsong. I år är det vår tur att nå allsvenskan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.