Ordföranden har ordet

Månadsbrev Oxarna

En ny säsong närmar sig, en säsong som vi faktiskt inte ens vet om vi får uppleva på plats, eller inte ens om den överhuvudtaget kommer igång. Ja, det är enormt konstigt när hela världen försöker få ordning på viruset, och att jag då börjar få den där hockeyabstinensen, längtan till ishallen en varm sommardag och första träningsmatchen för att än en gång få uppleva den där känslan.

Känslan var ju ändå att vi verkligen nästan var i den där eftertraktade kvalserien vi alla hade längtat efter sen den allsvenska säsongen. En match ifrån… I Oxarna hade vi verkligen medvind. Bussen till Tranås var full, många hade redan frågat om bussar skulle gå till Hovet och vi hade kraftsamlat för att skicka iväg bussar till alla matcher till ett riktigt bra pris, och ge grabbarna det stöd som hade behövts för att verkligen kunnat prestera i matchen om hockeyallsvenskan, men vips så var säsongen över. En säsong som var sista chansen för ett flertal av de stora. Filip, Eddie och bröderna Enqvist har ju varit så otroligt viktiga för Mariestad Bois, och det känns fortfarande bittert att en pandemi skulle fälla deras dröm…

Men livet måste gå vidare och så även en supporterförening. En supporterförening som i söndags hade sitt uppskjutna årsmöte. Detta brukar vara formalia, men i år blev det lite omjusteringar. Dennis Källgård avgick ur styrelsen efter ett år då hans tid inte räcker till och han dessutom ska flytta från staden och då hoppade Micael Tropp in som ersättare.

Vi gjorde även förändringar i högsta ledningen då jag, Gustaf Bobeck, tog över ordförandeskapet, Göran Erlandsson tog ekonomiansvaret och Krister Holm blev sekreterare.

För egen del ska detta bli väldigt kul och utvecklande och förhoppningsvis kan jag både i form av ordförande jobba vidare för att utveckla oxarna, och som vän ha ännu roligare tillsammans med ett gäng goa gubbar som brinner för samma lag.

Mina mål med denna position får växa fram med tiden, men spontant känns det som att fler människor ska veta vilka Mariestad Bois supporterklubb är, och att vi även fortsättningsvis ska sköta oss vid våra organiserade bussresor. Dessutom är en viktig detalj att utveckla vårt samarbete med Mariestad Bois. Ett samarbete som under den senaste säsongen verkligen har tagit fart, men självklart ska jag tillsammans med styrelsen jobba för detta i ännu större utsträckning.

Ett stort steg i vårt arbete med Mariestad Bois, och som vi just nu håller på att gå i hamn med är vår grillkolförsäljning. Vi har/kommer att ha sålt 150 säckar kol/briketter och där allt överskott tillfaller supporterspelarkontot som i år är Oliwer Fjällström. Stort tack till er alla som köpt säckar för detta.

Nytt för den här säsongen är att vi kommer starta en ny liten grej som även denna går till just det kontot som heter:

”Poängen med supporterspelaren”

Där kommer alla som vill skriva upp sig på att skänka 10 kr per poäng som Oliwer gör under höstserien (det som bokförs på swehockey.se och allt drar igång när serien startar). Alltså, gör Oliwer 7 mål och 8 assist ger det 15 poäng och därigenom skänker ni 150 kr. Mer information om detta kommer.

Och om vi ändå är inne på pengar så börjar det bli dags att förnya ert medlemskap i Oxarna. Detta kostar som vanligt 150 kr per person och 300 kr för en hel familj.

Ni kan swisha in summan på: 123 520 69 90

Skicka ett mail till: info@oxarna.se

Namn, mailadress, vanlig adress, samt mobilnummer, så skickar vi ett medlemskap till er.

För övrigt så får jag hoppas att ni alla har haft en skön sommar och så önskar jag att vi alla ses i Mariehus arena inom kort.

/Gustaf Bobeck

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.