VÄLKOMMEN TILL NYA OXARNA!

Det är drag runt hockeyn nu! Lagbygget ser intressantare ut än på många, många år och det snackas hockey överallt på stan. Oxarna vill bidra till denna positiva stämning och har bland annat gjort en serie reklamfilmer inför seriestarten som fått enormt gensvar från hela landet, och nu idag lanserar vi nästa stora grej: En ny hemsida! En ny fräsch sida som fortfarande kan utvecklas. Har ni idéer på hur är det bara att slänga iväg ett mail till admin@oxarna.se eller så skriver ni det på gästboken.

Men sidan innehåller många olika saker redan: Nyheter, blogg, podd, gästbok, länkar till sociala medier, information om vår nystartade Pantamerakampanj och givetvis den efterlängtade gästboken. Jag har fått öronen söndertjatade på mig varför vi inte haft någon gästbok sedan förra sidan gick kaputt , den har varit enormt populär! 😀 Hoppas att ni ser till att fylla den med massor av hockeysnack!

Men Oxarna har ännu mer på gång! Redan på onsdag är det dags för hemmapremiär och då kommer Oxarna att arrangera ett stort tifo. Hoppas ni blir många som kommer, det kommer vara en helt ny upplevelse! Oxarna kommer också fira en riktig trotjänare i Bois som säkert skulle tycka det vore roligt om det var många där och hyllade honom. Dessutom så möter Bois Forshaga, ett Forshaga som är minst två klasser bättre än förra säsongen sedan man plockat in en rad grymt starka spelare. Detta vill ni inte missa!

När ni ändå är på den matchen kan ni passa på att anmäla er till bussresan till Köping som går på söndag om en vecka (22/9). Vi hoppas på fullsatt buss och bra drag!

 Till sist vill jag önska er välkomna till Oxarna.se och en ny och förhoppningsvis framgångsrik säsong med några tänkvärda ord jag fick höra häromdagen: Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

Krister Holm, ordförande Oxarna

1 Kommentar on “VÄLKOMMEN TILL NYA OXARNA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.