Oxarnas Gästbok

Logga in för att publicera ett inlägg

Krister Holm Krister Holm skrev den 28 december, 2022 kl. 11:01
Jag låg inatt och funderade kring Bois powerplayformationer. Det finns rätt bra potential att få till två grymma enheter. Så här skulle jag vilja att Bois två enheter såg ut:

FÖRSTA
Back på blå: Broeng
Skott till vänster: Lindén
Skott till höger: Tellström
Framför mål: Lukas Larsson
Flytande speluppläggare/extra framför mål: Hugo Pettersson
Broeng-Lindén-Tellström har hängt ihop hela grundserien och har fullständigt pryglat in mål. Nu flyttar jag dit Lukas Larsson för att få samma kedja tillsammans, det ser jag som en fördel. Dessutom Hugo Pettersson som har bra blick och kan bjuda på det lilla extra.

ANDRA
Back på blå: Tobias Aronsson
Skytt vänster: Anton Blomberg
Skytt höger: Ludwig Wistén
Framför mål: Erik Olsson
Flytande speluppläggare/extra framför mål: Gustav Lindberg
Blombergs skott känner vi alla till, det är otroligt giftigt. Wisténs skott är också riktigt bra, speciellt direktskott är han stark på. Erik Olsson får flyttas hit för att vara med "sin" kedjepolare och han är stark framför kassen med. Lindberg med sitt spelsinne kommer passa utmärkt i en fri roll.

Om matchen då: En tuff motståndare givetvis, Troja är ett lag med fyra bra femmor och en solid defensiv. Det gäller att Bois får sin defensiv att klicka, vi kommer inte ha råd att släppa mer än två mål, för vi kommer få svårt att göra fler än tre. Men nog får Troja ses som rätt stora favoriter, kanske kan det passa Bois att få slå ur underläge?

Till sist: Kommer inte skriva matchref om matchen då jag fick Färjestad-Leksand-biljetter i julklapp så missar matchen.
Slå på/av denna metaruta.